Fem en fredag: Att göra.

Dagens frukost: kokospannkakor.

Via Elisa.

Vad är du inte färdig med den här veckan?

De senaste dagarna har jag känt mig överväldigad av alla måsten. Har mycket jag vill få gjort inför både jul och bebisens ankomst, samtidigt som dagarna bara flyger förbi. Hjälper knappast att jag numera räknas som höggravid och att orken tryter snabbare än snabbast. Till slut satte jag mig ner och skrev en lång att göra-lista. Dumpade ner varenda liten syssla som pockat på min uppmärksamhet den senaste tiden. Så. Skönt. Den kommer jag absolut inte bli klar med i veckan, det blev nämligen runt femtio punkter.. inte konstigt att jag känt mig stressad, hah.

Vad står härnäst på agendan?

Dagens lista ser ut så här:

- Duscha.

- Ta veckans blid på magen.

- Klipp kattens klor.

- Beställa en sista julklapp.

- Flytta svarta tavlan.

- Julpyssla eller slå in klappar.

Vad har du hunnit klart med i tid?

Än så länge har jag postat alla inlägg i julkalendern på rätt dag. Förutom att jag hittade den några dagar in i december och därför fick posta ikapp, men det räknas inte haha.

Vad kommer du skjuta på till senare?

Köket skulle behöva sig en ordentlig storstädning, men det kommer jag inte till skott med innan jul. Ni vet av alla där grejerna man skjuter på lite för länge, som att städa micron, rengöra fläkten, slänga gamla skafferivaror, torka ur skåpen, osv, osv.

Vad var din senaste i sista minuten?

Skulle byta en grej för några veckor sedan och sköt upp det till sista dag. (Klassiskt mig, hemskt men sant.) Blev jobbigt när kassörskan sa att det var för sent.. men jag stod på mig och vi kom fram till att hon hade räknat fel på dagarna, phew!

Förra veckans magbild ♥

Kram

Anna

Gillar

Kommentarer

Kina,

Ta det lugnt! Julen kommer att gå av stapeln även om inte allt hinns med! Huvudsaken är att du och din fina mage mår bra! God Jul!

gulkornitillvaron.blogspot.com
bergstrandanna
bergstrandanna,

Tack Kina! Jag tänker så med, har valt att bara göra det som känns allra viktigast, men allt tar ju sin lilla tid ändå. God jul själv, kram!

nouw.com/bergstrandanna
Robert W,

Jag tillhör också dem som skjuter upp allt till sista minuten...

skrivrobert.blogspot.com/
bergstrandanna
bergstrandanna,

Haha, att man aldrig lär sig va!?

nouw.com/bergstrandanna
Hanneles bokparadis,

vi är kattvakter åt sonen... inte klippt klor, men borstar och borstar tänder.

hannelesbibliotek.blogspot.com/
bergstrandanna
bergstrandanna,

Kloklippning är icke populärt här hemma, men det får den lille herrn acceptera när han försöker vässa dem på våra möbler... Borsta tänderna på katt lärde jag mig nyligen att man ska göra, misstänker att det är minst lika "roligt" 😃

nouw.com/bergstrandanna
A Room of my own,

eftersom varken barn eller barnbarn kommer till jul så gör jag så lite som möjligt. julbordet är minimalt, men fullt tillräckligt. jättefin mage. flicka, tror jag. definitivt ett litet barn. lycka till och god jul!

mrscalloway.blogspot.com/
bergstrandanna
bergstrandanna,

Skönt med en lugn jul, även om det är tråkigt att inte träffa familjen. Kul att höra din gissning! Vi är spända på att få veta, inte långt kvar nu! God jul!!

nouw.com/bergstrandanna
Boklysten,

Vi har minskat så mycket som möjligt på alla "måsten" så slipper vi stressa inför jul

boklysten.blogspot.com/
bergstrandanna
bergstrandanna,

Det är bra, julen blir nog trevligast då. Samtidigt finns det vissa saker som man ändå vill hinna med, har svårt att hitta balans..!

nouw.com/bergstrandanna
Karoleen,

Ibland får man bara vara snäll mot sig själv och tänka att det finns väldigt lite som verkligen är måsten! God Jul!

karoleen.se/