Vilken shoppingdag! 🤤😍

Vi hade en jättebra morgon imorse, vi kom upp strax efter nio och därefter gjorde jag och Herman oss iordning för att åka och shoppa! 😍💸
När vi var påväg ner till lobbyn för att möta vår uber så blev vi bjudna på munkar! 😍 super smarrigt!

Det tog nästan en timme att åka till köpcentret vi skulle till, Camarillo Premium Outlet. Eftersom det var outlet så var det mycket rea och ganska många kända märken. Jag är supernöjd med allt jag köpt.
Herman var på jakt efter skor men i första skobutiken vi var in i så var det jag som hittade ett par... Jag som hade sagt till mg själv att inte köpa fler skor.. 🙈 Men det blev ett par till.. Låga vita sneakers som kommer passa jättefint i sommar och i vår! De hade lite rosé-detaljer på sig också.
Jag hittade även två tröjor inne på Levis😋

Vi åt mini-hamburgare till lunch. 🍔 Dom var verkligen supergoda och saftiga. Jag valde en kycklingburgare och en vanlig hamburgare och Herman åt två vanliga.

Vi var in i en chokladbutik också, och allt var så fint! Färgglatt och fint men det luntade billig choklad.
Efter mer shopping köpte jag en till hoodie och en ny topp som jag också är väldigt nöjd med. Herman hittade sin efterlängtade klocka. Herman är lika om klockor som jag är om skor, man blir lycklig när man köper dem.

Herman har länge pratat om att han behöver nya skor så jag har gladeligen försökt sälja in Nike till honom och idag hittade ha dörren till sko-himlen haha. Jag testade ett par sneakers, exakt likadana som Emil har, som var jättesnygga och sköna. Så det var kul! Dessutom bra priser på outlet. Dock köpte han dem inte, har inte plats i väskan haha. Men vi kollade och de finns även på Zalando så han kan beställa när vi kommer hem 😋

Der var en jättefin himmel när vi kom ut från Nike- butiken så försökte fånga det på bild.. 🙈🌄 Men det är svårt.. Min telefon-kamera har blivit sämre.
Innan vi mötte upp vår uber gick vi förbi en julpyntad bil. Jag har sett flera bilar som har både horn och en röd näsa haha men denna bil var även utsmyckad på insidan haha.
Der tog nästan en timme att ta sig hem och en bit av vägen åkte gick där den stora branden brann för några veckor sedan. Sjukt. Tyvärr var det så mörkt så vi såg inget men ändå sjukt.

Väl hemma åt vi en snabb middag innan både jag och Herman gick till gymmet för ett kvällspass.
Nu ikväll har jag legat i sängen och kollat på film och nu är det dags att sova. Helt slut i benen efter en heldag med bra shopping!
Godnatt!

  • Nära Zelzah Ave, Northridge, CA , USA

Gillar

Kommentarer

Instagram