Sista soldagen

Igår hade jag en fantastisk sista poolen-dag😍 Var där nere nästan i 4 timmar och pratade i telefon med Emil i 3 timmar haha🙈 Men det var sååå skönt! Varierade mellan 24-28 grader, helt underbart!
Jag passade såklart på att bättra på brännan innan jag kommer hem haha. Det måste ju synas att jag har bott utomlands lixom.

Gjorde TaterTots till lunch. Det var som råkaks-potatis fast i boll form, helt okej tyckte jag. Kycklingen blev dock lite torr och ensam utan någon sås.. Herman käkade med mig och sen fixade han klart sina väskor och all packningen.
Jag var så trött så låg och vilade ett tag på sägnen.

Hermans föräldrar kom vid 17.30 och då gick vi ner och käkade middag som Meridian Point bjöd på. Det blev liiiiite som en julmiddag haha. Dom hade dukat upp två långbord i lobbyn och bjöd på olika sorters pasta och olika sorters kyckling. Jag åt lite pestopasta och friterad kyckling men mest sallad. Gillade inte pastan alls och kycklingen var så svår att äta haha 🙈 Sen fick vi efterrätt också, i form av kakor och cupcakes. Mm.
Det var jättetrevligt att umgås en sista stund med Herman och lite med hans föräldrar. 😄🤗
Efter ett tag åkte de till Venice och jag försatte att vila. Har hittat en ny serie att kolla på, Lucifer😍 Den är jättebra. William och Annika kom förbi och då sa jag Hejdå till Annika och sen så somnade jag sent på kvällen. Nervös för att åka hem 🙈

  • Nära Zelzah Ave, Northridge, CA , USA

Gillar

Kommentarer

Instagram