Goodbye Party och Julfest 🎄

Det blev en väldigt sen kväll igår så han inte blogga men här kommer allt istället!
Jag hade en bra förmiddag, spenderade 2 timmar vid poolen! Det var såå skönt med äntligen lite sol och värme igen! Det var ca 22-23 grader ute så helt perfekt! Samtidigt satt jag och pratade med mamma och pappa som satt i husvagnen uppe i klövsjö, med -25 grader haha🙈🙈🙈 Skönt att kunna bättra på brännan lite innan vi åker hem.

Vid kl. 13 var det goodbye party på en restaurang i närheten. Detta var för alla oss utbytesstudenter tillsammans med våra mentorer/handledare 😋 På inbjudan stod det att det skulle bli appetizers men det blev en rejäl lunch haha. Vi fick så mycket mat och det var verkligen så fantastiskt gott! Alltihopa! Vi var där i 1,5 timmar och sen var vi utanför och fotade i typ en halvtimme haha🙈😋 Vi hade verkligen jättekul och trevligt.
Efteråt gick vi till 99 cent store och köpte egna diadem med renhorn och tomtemössor att ha på kvällen!

Jag han med ett gympass mellan shoppingen och till att vi skulle göra oss i ordning. Körde en timmes cardio och sedan några magövningar tillsammans med Herman. Dom gav bra, kändes imorse haha.

Kl. 21 kom vi hem till de tyska tjejerna och vi hade en sån kul kväll!! 😍🎄 För det första hade de ett pingisbord så vi började kvällen med rundpingis och avslutade sen med beerpong. 🏓 Det var jättetrevligt folk på festen, både svenskar, tyskar, fransmän och någon amerikan. Det var verkligen en jättekul kväll full med dans, prat, spel och skoj! Tror vi var hemma vid 3.

  • Nära Zelzah Ave, Northridge, CA , USA

Gillar

Kommentarer

Instagram