En sån bra dag och sista hiken

Det blev en till sovmorgon imorse😋 och efter frukosten gick jag ner och brände drygt en och en halv timme i solen vid poolen. 😍 Träffade Görgen och Martin där och de låg och solade sista stunden innan de skulle åka hem. Tror deras flyg gick mot Norge idag vid 18, så när vi låg vid poolen sa vi hejdå innan de gick upp och hämtade väskorna för att åka till flygplatsen.

Vid 14.30 mötte jag Solveig, en norsk tjej och tillsammans åkte vi till Runyon Canyon. En park på ett berg i Hollywood. Där hikeade vid i varje fall typ 2 timmar. Vi han se solnedgången vilket var helt otroligt! Självklart såg vi även vyerna med första bara sol och sen mörker också. I vilket fall så knäppte vi massor med bilder 😋

Vyer över hela la nästan Haha. De höghus som sticker upp är North Hollywood.
Vi hade verkligen en fantastisk hike, det var lagom utmaning lixom, först mycket neråt då vi gick ner i dalen och sen klättrade vi uppåt igen innan vi gick ner och avslutade hiken.

Det var svårt att fånga på bild men vi såg både Hollywoodskylten och Griffith Observatory från vandringssägner vi gick på. Det var kul att få se dessa en sista gång!
Ses så glada vi är!
Gick och pratade hela tiden, Solveig försvenskade sin norska så att vi förstod varandra men 90% av tiden pratade vi engelska bara för att det flöt på 😋 Bra att öva lite till haha.

På vissa ställen fick vi verkligen klättra uppför haha men det tyckte jag bara var jättekul!
Jag ramlade en gång när vi var påväg nerför, eftersom det typ bara är sandmark så blev det halkigt, speciellt med mina glatta skor🙈 fick ett litet skrubbsår på knät så nu har jag sommar ben igen, bruna och med skrubbsår haha, i december.

Solveig stannade i West Hollywood då hon skulle träffa en kille där men jag åkte hem och åkte med en jättetrevlig uberförare, resan tog drygt en timme och vi pratade hela tiden. Äntligen hemma gjorde jag ugnsgrillad kyckling som blev jättegod och sen har jag börjat packa litegrann. Har packat klart handbagage-resväskan. Sen satt jag och Herman i zonen ett tag och nu är det daga att sova! 😍
Godnatt 😘

  • Nära Zelzah Ave, Northridge, CA , USA

Gillar

Kommentarer

Instagram