Candy Cane Lane🎄

Trött som vanligt vaknade jag imorse.. Var nere i zonen och fick egentligen inget egentligen gjort på hela dagen.. Jag kände mig bara tom och slut 🙈 blää. Tentan vi kommer ha imorgon är online den med så känner mig inte så orolig. Tänker störtplugga till den på dagen imorgon och sen är tentan mellan 20-22 på kvällen.
Vi har inte hört något om någon skjutning idag, verkar som om det var tomma hot.

Dock hade jag en fantastisk kväll! Det blir inte så bra bilder på kvällen men gjorde mitt bästa.. 🙈
Jag, Herman och Emma, en svensk tjej, åkte till Candy cane lane. Det är ett område där de julpyntar massor och många människor åker dit för att kolla på alla dekorationer. Vi gick omkring på flera gator och bara kollade på allt fint! Vid ett hus hade de till och med ställt ut ett stånd så jag köpte ”hot cider”. Det var jättemysigt att gå runt och värma sig med. Det var blandat med folk som gick och åkte bil genom kvarteret. Ett tag var vi typ ensamma om att gå och kolla så bilarna kollade lika mycket på oss som på dekorationerna. Haha. När vi skulle åka hem var det även bilkö genom kvarteret haha.
Det var så mysigt att bara gå omkring och prata tillsammans. 😍
Väl hemma hade vi en slappkväll, vi satt och pratade ett tag och sen kollade jag lite på serier innan nu när vi ligger i sängen.
Hemma har ni Lucia nu😍 Hade nästan glömt bort det, här är det inga sånna känslor lixom. Tur att vi haft lite extra julmys idag!
Godnatt!

  • Nära Zelzah Ave, Northridge, CA , USA

Gillar

Kommentarer

elllensvensson
elllensvensson,
Ååå så mysigt😻
nouw.com/elllensvensson

Instagram