Weekly plans

Belle Studio är det finaste vi har!

Måndag: I söndags jobbade jag fan i maj, klarade inte av att ligga hemma efter två dagars förlamning i soffan. Jag har fortfarande ont i hela kroppen efter att ha legat som en levande död fesk på torra land. Emellanåt blev jag tvungen att prata med mig själv för att påminna mig om hur man faktiskt formade mun och skapade ljud med hjälp av en röst, den bortglömda och tystade rösten. Shhhh, höhö. Pratade inte med någon mellan torsdag och lördag pga hade alltså ingen röst. Ni kan ju tänka er hur ”ja må hon leva” lät när jag ringde tant-Pillan för att sjunga. SkÖÖÖnsång mina vänner, SKÖNSÅNG!!!!! HEJ. Eller hej och hej, vad gjorde jag i måndags då? Jo, jag jobbade som vanligt och när jag kom hem såg jag en serie på cmore som heter Fartblinda, hittills bra! Vad tycker ni? Det var den fartfyllda måndagen i Berggrens värld.

Tisdag: Igår hade jag frisörtid hos Sofie på Bellz! THIS GUMMA ÄR SÅ NÖJD, NÖJD, NÖJD . . . Shit pommes! Whop. Min energi låg under skorna igårmorse dock, jag fick ursäkta mig för jag inte var rolig och glad. Hade ont som FAN i höger öra, blir det så när man har varit sick (of lovesongs) ett tag??? Ajjjj som synden vilken smärta. Ja... jag grät kanske på vägen hem ja.... Anyway, sen kom mensen HA! 5 dagar för sent dessutom, den jäveln.

Onsdag: Idag sov jag ut deluxe, örat är inte bättre.. Vid 16 skall jag och Vickan kolla på henne BRÖLLOPSKLÄNNING! DET ÄR SÅ NÄRA NU AAHHHHHHHHHH!!!!!! 😭😭😭

Torsdag: Jobba, jobba, jobba och efter det skall jag till Bellz på LPG, lääängtar. Skönaste vi har!!!!! Åååh. Vill ni testa förresten? Skall jag försöka lösa en rabattkod så ni kan prova en gång? Jag kan ju försöka smöra? Let me know. Kvällen sen? Inte göra ett skit!

Fredag: Inte druckit vin eller bubbel på över en vecka, när hände det senast ens?? Inte okej. Skäms Julia, jag skiter i att du har varit sjukt. Mes. (Jag är inte psykiskt sjukt, jag bara framställer mig själv såhär ibland...). Jag skall alltså unna maj på fredag.

Lördag: UNNA UNNA UNNA. Vill samlas bland alla mina kompisar och snacka gott! 🧡🥂 Vill ut typ? Det var så längesedan. Bubbel hos mig, Mr P, Push och Bakfickan känner jag ba, tänk vad keeul.

Söndag: Tacooooooohey-mys!!!!

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Lovisamatilda
Lovisamatilda,
åh vad fint !! nouw.com/lovisamatilda
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Håret 🥰🙌🏽💫nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229