Weekend plans

Fredag gumman

Idag är jaog änna leddii, så gott och se tänker ni! Äntligen är hon hemma och med oss igen, alla skall med osv......eh. Varför är det på detta viset? Ni ba va? Nej men alltså att man vaknar av sig själv 07.00 så fort man faktiskt KAN sova ut?! Och sen ba när man börjar jobbet 9.55 så är man dyngtrött när klockan ringer HAHAH, fan. Jävlans skit. Kanske är det så att jag kände typ hur blöggis kallade på maj? Ni också iofs, här får man ju skäll ibland när livet händer och jag inte hinner med ☹️. Just i detta nu dricker jag INTE kaffe höhö... Johooo du, det gör jag visst, gud nu är jag på mitt konstiga humör, ett humör som gör att jag bara snackar skit och aldrig kommer till saken. Vad skulle jag ens säga? Tänk om jag har ADHD, en omvänd variant typ? Det kan nog mycket väl vara så? Tror inte ni också det? KOLLA nu tappade jag trådaaaz igen!!!! Ok, fokuz. Idag skall jag gå och hämta mitt smink som jag glömde på jobbet igår därefter skall jag handla, tvätta och städa innan @PernillaManeschiold kommer hit för poddinspelning, whop! Jag skulle egentligen sätta om mitt hairtalk i eftermiddag på Bellz Michelle men det körde ihop sig, måste väl jag fokka och få ordning på pödden så ni inte blir vansinniga. Tror därför att Hampus har tid för en lycklig klockan 13.30 nu! UNNA ER INFÖR HELGEN!!!!! Boka här. Så ja, tillbaka till podden! Kan ni hjälpa oss med vilken dag som är bäst att släppa den på? Vad tycker ni? Jag tänker typ tisdagar? Det är ju världens tråkigaste dag? Släpps typ inga bra poddar då? Eller har jag missat någon? Ikväll skall jag på middag med jobbet på Yammy Kitchen på Andra Långgatan 5, vsg för info. Tydligen bästa koreanska maten i Gebeggg (så har man aldrig ätit det ba och aldrig ens varit på Andra låååååååååååååång typ, fatta vad lång den gatan måste va, höhöh). Blir trevligt och en tidig hemgång hehe.

Lördag gumz

På min absoluta favoritdag på hela veckan skall jag .......... JOBBA! YEYYYY! Efter jobbet blir det hemgång, (raggar)dusch, HAHA men jag skojar och sen fiesta hos Mickan med lite ladies. Egentligen vill jag gå på true love, men har råkat dubbelboka. Har ni varit på det? Jag har aldrig tagit tummen ur men jag tror jag skulle älska det!!!!!! Älskar fin musik, bra lyrics, stämning, löööööve. MVH kär i kärleken. Ni ba "hängde väl du inte i Linne"? Det blir en lugn kväll för mig men kanske en sväng förbi Push, orkar inte egentligen, jag vet det redan men skall försöka! Har dessutom känt mig lite frusen och hängig i veckan men tror det beror på mensen. Japp nu vet ni att jag har mens också, haha eller vänta sa jag inte det igår? Anyway såå att ehhh, till alla män, det är ingen ide att ens titta på mig i helgen. HAHA, åh skojar igen. TITTA PÅ MEJ!!!!! ba....

Sundayfunday

.....JOBBA! Pigg och fräsch skall jag vara. Alltså inte så men nu när man har planer hela helgen trots att man jobbar så får jag lite panik. Är inte så bra på att balansera livet då. Jag vill antingen bara jobba och inte göra någonting efteråt eller så vill jag vara ledig och socialisera mig. Jag kan liksom inte göra någonting mitt emellan, jag saknar förmågan att balansera upp det? Hur gör man?! Några tips? Jag älskar mitt jobb, kanske för mycket! Jag är så fokuserad på att göra det så bra som jag bara kan fast snäppet bättre att jag inte vill göra något annat när jag inte är där utan då tar jag det gärna lugnt och laddar haha? Jag tar inte med mig jobbet hem på samma sätt som jag gjorde på min förra arbetsplats, jag är aldrig stressad, jag mår aldrig dåligt utan jag vaknar när klockan ringer och är pirrig, förväntansfull och lycklig. Allt är bara så JÄVLA bra VARJE dag. Mitt sociala liv blir dock lidande men på något sätt tycker jag att det är sk...önt? Jag har ju väldigt svårt att säga nej, får ångest av tjat och hets. Jag älskar mina jobbhelgen för då kan jag skylla på dom när jag inte vill gå ut och hitta på saker, ingen tjatar på samma sätt då och sen älskar jag att vara ledig mitt i veckan för då jobbar alla andra = noll tjat haha. Jag är svår att planera med många gånger, är så känslostyrd att det är svårt att boka in saker långt i förväg, jag behöver få vara superspontan, jag måste liksom "få feeling". Nåjaaaao.. Om jag skall vara ärlig så tror jag att det här med att ta det lugnt känns normalt för många under våra tröttmånader. Jag tror verkligen att man piggnar till så fort våren närmar sig. Tänk när man kan gå från jobbet och det är varmt och soligt ute? Då är det fasen i mig inte så svårt att möta upp ett gott gäng på ett glas rosé på Mr P's uteservering? Tror ni inte att det ligger något i det? Att vi bara är inställda på mys-läge ett tag här nu? Tills dess piggar jag upp mig själv med rosa naglar! Sanna is da bezt. Okej med allt detta sagt haha blev kort osv...., jag skall bara mysa loss på söndag, laga mammas fesksoppa, skriva receptet till er och titta på Farmen. På måndagen är jag ledig och ni har ju fattat vad jag tycker om det, inte äckligt duuuh.

Ha nu en underbar start på denna helg mina fina vänner så hörs vi lite senare!

Gillar

Kommentarer

Sara
Sara,
Heej 😊 Är det fortf 20% rabatt med JULIA? <3
berggrenjulia
berggrenjulia,
Yes my love!!!👏🏻👏🏻👏🏻😏😏😏nouw.com/berggrenjulia
ClaraMannfolk
ClaraMannfolk,
Åh, ha en fantastisk helg!!nouw.com/claramannfolk
berggrenjulia
berggrenjulia,
Men åååh, du också😘💜💞nouw.com/berggrenjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229