Tisdag, inställda planer & födelsedagsfirande

ILY my little nugget!

Jag lever, kinda. Igår jobbade jag från typ 8.20-19.30, mådde jättebra osv men på kvällen när jag kom innanför dörren fick jag superont i min hals och frös så bäddade ner mig snabbare än fän. Mah sister har varit sjuk men tror inte hon smittade mig, bröllopskalaset tog nog ut sin rätt hehe. Har inte feber iaf men kroppen är weak. Skall ha mens om tre minuter också typ så att ehhh.. Jag jobbar dyngmycket hela veckan också så måste verkligen kurera mig idag och bara ligga still. KUUUUUUUUL. Husmorstips mottages pörfavor! Och serietips. Och mattips (ni ba huuh matta???) hehe KUUUUUL.. Idag skulle jag dessutom ha gjort botox hos Nina + LPG på Bellz så det suger ju lite att missa mina sessioner men men.

I helgen fyller Pillan 29 år och vi skall fira med middag på Sorellina, en Italienare i Götteburg. Jag har aldrig ätit där, har ni? Pillan älskar det. Haha så har jag hört både svinbra men också svindåliga saker hehe, så det blir intressant. Återkommer med recension ofcörs. På tal om folk som fyller 29 år, i do 2... Den 26 Oktober för att vara exakt så igår bokade jag och Pillz biljetter till Sthlm från 25-27, woho celebration gummor. Jag vill helt enkelt bara unna mig! Hatar verkligen uppmärksamheten och "all eyes on me" så vill helst inte ens fira därför passar det mig prefekt att bara åka iväg med ett stycke bästis. Jag hoppas att vi kan bo på Hotel Urban Deli för jag tycker det är ballt. Kan ni skicka alla tips ni har! Var äter man nu för tiden typ? Vad får man ej missa osv. Allt jag vet är att jag älskar Mono hehe. Tänk att jag inte har bott i Sthlm på ÖÖH, nästan 4 år!!!! OMG TIDEN, TIDEN?!?!! Vart tar den vägen???? Justee, snart kommer sista bilderna från bröllöpet.

Puss då

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

elin b
elin b,
Sorrelina är riktigt kass , tyvärr ! Finns några få Italienare i Götlaborg som håller måttet ,enligt min mening ! Sassi och Riccardo samt La strega . men jag hoppas verkligen att ni får det superduper trevligt 😊 Om du inte sett Innan vi dör på svt play ... KOLLA !!!!!!
berggrenjulia
berggrenjulia,
Åååh hahaha har hört exakt samma sak! Naaaaj också men aja, så länge drycken håller måttet hehe🤪. Nej har inte sett!!! Oh my, skall titta direkt 🥳💜 TACK!nouw.com/berggrenjulia
Marie
Marie,
Åh var är din fina oranga klänning ifrån? GORG!!
berggrenjulia
berggrenjulia,
Åååååh från h&m rean hahaha, så sjukt! 🧡🙆🏼‍♀️nouw.com/berggrenjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229