Sugig helg och avundsjuka

Happy sunday gummor. Jag mår piss, det känns som att penicillinet slår ut allt annat i kroppen och jag har feber + frossa. Vidrigt, har sovit hela dagen och känt mig otroligt svag. Igår var jag ledig och idag skulle jag egentligen jobbat men min läkare rådde mig att ta det lugnt. Igår efter en hel dag inomhus skulle jag ta mig till en kompis och lämna en present, hon skulle ha en tillställning + middag som jag tyvärr fick ställa in men ville ändå visa uppskattning och säga hej. Varför känner man sig alltid så dum när man ställer in? Man sätter sig själv åt sidan för att man är rädd för att göra någon besviken.. Trots att man knappt kan gå. Jag gick till Vickan i tofflor och kryckjäveln i högsta hugg och sedan tvingade jag på mig ett par klackar och gick från Engelbrektsgatan till Charlmersgatan för att Vickan behövde rasta sin hund. På ett sätt kändes det nästan skönare med klack för att tårna tog emot hela tyngden (när jag trampar platt så dunkar det och jag vill typ ta tag i tårna och böja dom bakåt för att ”stretcha ut foten” ni vet när det gör så ont att det nästan är lite skönt?) Eh. Men samtidigt var det förjäääävligt. Hade iofs på mig dom i 5 min innan jag tog en taxi hem, lite skönt var det att känna sig snygg igen för en sekund, blev avundsjuk på mina kompisar. Jag är så trött på mitt glåmiga ansikte, fula fot och mina myskläder nu.. Kontrasterna efter Dubai ba.. Väl hemma fortsatte jag att se på Störst av allt och imorse vaknade jag 07 av att jag behövde kräkas. Kanske också har något med penicillinet att göra, jag mår lite illa konstant idag. Inte min bästa söndag i livet detta, stör mig typ på att det är fejnt väder..

Ikväll skall jag laga mammas fisksoppa. Vill ni ha recept? Det är den enda soppan jag gillar. Åh mamma så orolig ba ”skall jag handla, skall jag laga mat till dig, skall jag duscha dig typ” haha åh. Så det var min helg, kort och gott så sög den eh. Vad gör ni? Berätta något kul!

Gillar

Kommentarer

Åsa
Åsa,
Skickar en stor krya på dig kram! Var rädd om dig och lyssna på din läkare, ta det väldigt försiktigt med foten tills det läkt ordentligt. Lova! En fotskada kan ta väldigt lång tid (läs flera år för mig) innan det blir okej. Nu kommer ditt att bli bra snabbt som tusan, det känner jag. Att du blir sjuk är kroppens sätt att du måste ta hand om dig. Älskade att lyssna på podden om möhippan och se bilderna, h¨ller med mannen som trodde ni var ett gäng modeller/kända kvinnor, så fina bilder! Den planeringen ni gjort innan måste varit både rolig och grymt välarbetad.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229