Onsdag & unpopular opinions

Innehåller affiliate-länkar

Men herregud, jag sitter i mitt kök och någon gubbe går och skriker utanför i porten, hjälp blev typ rädd måste kolla ..(kikar ut genom nyckelhålet men ser ingenting).. Hmm det var nog något med bygg, en bygg-göbbe tror jag men egentligen har jag ingen aning, vsg för info INTRESSEKLUBBEN ANTECKNAR VA! Men på riktigt det är ju inte så att man öppnar dörren och ba hallå? Kom och ta maj! Vet ni vad jag stör mig så mycket på? Varenda jäkla skräckfilm när huvudkaraktären smyger runt i huset och ropar "hallå".... man ba men snälla gumz, som om mördaren svarar o ba "HELLU, jag är i köket och gör en smörgås". Få saker gör mig så irriterad.. Ok nu överdriver jag igen, finns andra saker som gör mig TUSEN gånger mer irri, men ni fattar. Är det nu jag skall kasta ut mina unpopular opinions i det fria för alla att ta del av? Kanske? Ja vi unnar oss innan jag ångrar mig och blir nervig. Jag tar den värsta jag kommer på först så den är överstökad.

​Sunglasses / ​HÄR - Jag har även dom i den ​HÄR färgen

I porten på Qui.

Jag blir riktigt förbannad på vuxna föräldrar som ger sina barn svindålig mat varje dag, hela tiden, massor av socker och SKIT trots att dom är tydligt överviktiga redan vid typ 2 års ålder. Är det hemskt? Jag förstår nämligen inte att man utsätter sina barn för det. OMG kom på den värsta, LÄSK?! Coca cola? WTF!!!!

Folk som åker voi till och från gymmet......

Alla som inte förstår grejen med Harry Potter och GOT. Käften, hålla bara keeeeeft. SLITER AV MAJ HÅRET i ren frustration. Däremot: Friends? Vänner? Sämsta serien. Fattar inte alls utan tycker det är totalt hjärndött, eh.

Människor som inte tycker att det är nödvändigt att använda bälte i taxin man ba???? Så du är odödliga nu plötsligt? Man kan inte krocka i en uber? Har flera kompisar som skiter i det och jag stör ihjäl mig. Är den som tjatar om bälte, alltid. BECAUSE I CARE!!!

Folk som bara andas genom munnen samt tuggar med öppen mun. Näsan? Hallå? Hoho? Är ni med...?

Jag stör mig på alla som låtsas att ostron och ryskkaviar är gott för att lyyyyyxa HAHA. På Sturehof typ.... Det är inte gott, det är svinäckligt.

A star is born är inte bra...

Människor som inte vågar säga till när något inte är bra. Du sitter på en restaurang och maten SUGER rent ut sagt men när servitören kommer fram och frågar om det var gott så svarar du "jaaa ååh mums nom nom nom" för du inte vågar säga nej den sög röv. Då vill jag slå dig :))))).

Introverta människor som inte ens försöker och sedan skyller på att dom är introverta.... Ansträng dig lite, kom igen.

Pizza är inte gott. Det är för salt och för tomat:igt.

Köttfärsås gjord på tomatäckelgrejer är det värsta vi har. Grädde skall det vara i och ketchup, punkt. Vsg för tips, HAJ.

Anders Hansens sommarprat är så överskattat.

Människor som har kylskåpsvaror i skafferiet och tvärtom?! Tex: Ketchup osv skall oavsett vad, stå i kylen! Vindruvor och tomater SKALL ligga i fruktskålen och inte i kylen. TACK!

Snåla människor i ett givmilt umgänge som aldrig någonsin bjuder tillbaka. Dom som alltid glider med på en räkmacka och bara fortsätter att spela dumma. Snark! Oj förlåt jag somnade.

Personer som aldrig kan göra saker utan sin partner. "Får han följa med på tjejmiddagen"? ÖÖHHH SVAR NEJ???? Jag tycker man skall leva två separata liv och ett tillsammans. Förstår ni hur jag tänker? Håller ni med, eller är det bara jag? Ni ba gmn du är singel....remember?

Okej den här kanske är grov men.....folk som ger sina TYP nykläckta ungar vegankost..? Hemskt tycker jag.

Nu får jag sluta innan jag kommer på fler som är ännu grövre. Kommentera om jag är dum i huvudet, det är okaj, jag kan ta ett, HAJ!!!

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Åsa
Åsa,
Röstar på piffa med Linda! Saknar er!🤩 Så sköna och roliga ihop, grym kombo💕 Pillan också såklart men följde dig och L så länge. Men hallå! Du kommer få tvillingar, 200 säker! Ser det🙏💖
Victorialindberg
Victorialindberg,
Älskar väl jag rysk caviar gumman! Inte ska väl du störa dig på mig för art jag gillar att lyzzzaaaa💁🏼‍♀️nouw.com/victorialindberg
berggrenjulia
berggrenjulia,
Är väl du ta maaaj faen en märklig art HAHA 😂🤪💖nouw.com/berggrenjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229