On this day a Queen was born 👑

Grattis till maj gummor små hehe. Ta rubrikas med en nypa salt, äsch ni känner mig! Tänk för ett år sedan när jag fyllde 27, då mådde man inte bra du.. Vad mycket som har hänt, både vackert och sorgligt, högt och lågt.

Hipp hipp hurra!!!!! Som fan. Inte bara för att det är min födelsedag idag utan för hur långt jag har kommit. Hurra för er som har hjälpt och stöttat samt öppnat upp er. Tillsammans har vi varit mindre ensamma. Att fylla år gör att man verkligen ser tillbaka på den man varit, man rannsakar sig själv och hur man mår. Jag vill att ni skall veta att jag är så tacksam och glad över att ni är här inne och läser, peppar och kommenterar så fina, mysiga och snälla saker. Ni berättar om er hjärtesorg, ångest, psykiska ohälsa, aborter, död, glädje, jobb, pojkvänner, barn, livskriser och ibland känns det nästan som att ni ger ifrån er ett litet rop på hjälp eller sänder ut hopp. Precis detta får mig att vilja fortsätta dela mig själv med er. Jag bryr mig om er, jag bryr mig om oss och jag bryr mig om att ni bryr er på något sätt.

Jag bär på mycket känslor, det vet ni, men har alltid tidigare varit den som inte berättar eller pratar högt om hur jag mår eller hur jag känner, jag skrev helst i tystnad, så länge ingen såg eller visste så var jag okej. För mig var min sårbarhet en svaghet. Idag är det helt tvärtom. Jag är 28 år idag, det är exakt samma tjej som sitter här och skriver men jag är väldigt mycket mer lycklig, starkare och så otroligt mycket mer öppen än vad jag någonsin skulle kunna tro att jag skulle våga vara. Det är mycket tack vare er skall ni veta. Idag mina bästa gummor är mina svagheter min styrka och det är någonting värt att tänka på.

Gillar

Kommentarer

mandysvard
mandysvard,
Stort grattis fina fina du! ❤️ Det här året kommer bli ditt år 👊🏼nouw.com/mandysvard
Emma
Emma,
Stort grattis på din dag Julia! Hoppas du får en fantastisk födelsedag, det är du värd ❤️❤️
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229