Måndagsmuttorna & microblading

Älskade muttor! Haha åh vad jag saknar Måndagsmuttorna nu när jag skriver det. Varför fick vi det inte att gå ihop? Jag vill verkligen driva podcast med LindseyB, det var ju en succé såhär i efterhand, tänk att vi inte förstod det då. Men hörni, vem fän vet vad som kömmer hända? Idag har jag en day off, shit pommes vad jag behövde sova ut, sen vaknar man svullen som en kanelbooolle för man sovit så hårt och länge, mensgumman coming opp också för yo information.. Anyway, kaffekoppen står redo för att halsas inom två sekunder men först måste jag bara tala om en sak för daaj!
Förra veckan var jag hos min bästa Linda Hällsten på Qui och fixade mina buschiga buskar till bryn! HAR VI TACKAT KISSIE förövrigt??? Jag har gjort microblading i över två års tid men hade haft ett lite för långt uppehåll mellan mina touch ups nu.det var liksom lite sådär väldigt lagom dags att styra upp dom kan man säga. Vi hängde inte läpp för det utan tog istället tillfället i akt och trollade fram både göttigare och större ögonbryn. HELSKOTTA VAD FINA DOM ÄR NU!!!! Ni ba VISA RÅÅÅÅ!!! Jag ba “MEN SE OVAN!!!!!” Sååååå, vad tycks??

Nu kommer vi till det roliga hehe, nämligen le deal. Om ni anger koden GUMMAN när ni bokar så betalar ni endast 3700 riksdaler för detta goa kalas! (ordpris 5000kr). I priset ingår ett gratis besök för touch up värt 1000kr samt eftervårds produkter såklart! Hur ofta behöver man göra touch ups tänker ni? Ungefär var sjätte månad. Whop, vem vill inte spara time and möney??? Så värt! Jag gör följande behandling ”Microblading strå+skugga kombinerad teknik”. Glöm inte heller att följa Linda på Instagram @linda_hallsten och boka behandlingen HÄR. Koden gäller till den 31/10. Puss då!

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Sandra
Sandra,
WOW!!!!! Så jäkla pang snyggt!!!!!! ⭐️⭐️⭐️
berggrenjulia
berggrenjulia,
Men gummmmz tack!!!! BRUTALT NÖJD😍👏🏻⭐nouw.com/berggrenjulia
Matilda
Matilda,
Kaaaan du inte fixa rabattkod till Nina snart? 😊)) gick till henne för botox första gången efter att du skrivit om henne och blev sååå nöjd, man vill ju gå igen men lite rabatt skadar ju ALDRIG hihi <3
berggrenjulia
berggrenjulia,
Jag lözzzzer💖💖💖💖💖🤪🤪🤪🤸🏼‍♂️🤸🏼‍♂️🤸🏼‍♂️nouw.com/berggrenjulia
berggrenjulia
berggrenjulia,
Men gud hets haha, skickade innan jag skrev klart!!! Eh. Kul att du blev as nöjd!! Hon är ta maj fän bäst😩🙌🏻💜nouw.com/berggrenjulia
berggrenjulia
berggrenjulia,
RABATTKOD FIXAD GUMMI!!💜💜💜 se min instastory! Julia15 ger 15% november ut❤️❤️❤️❤️❤️nouw.com/berggrenjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229