Last Week List

Är det bara jag som tycker att detta är det roligaste vi har?????

Veckans mående: Amazeballz, NOT. Har känt mig jävligt ensam efter vår tjejresa som ni vet och foten har dödat mig. Man inser verkligen hur mycket tjejerna betyder! I och med allt detta så tänkte jag på en sak. Jag är väldigt tacksam över att jag aldrig har varit en person som måste ha någon vid min sida för att jag inte klarar av att vara själv, tvärtom, jag njuter fullt ut av det. Jag förstår mig verkligen inte på människor som hoppar från ett förhållande till ett annat så fort det tar slut, det låter så otroligt jobbigt och destruktivt. När en relation tar slut måste man alltid ge sig själv tid för att försöka bygga upp samt hitta tillbaka till sig själv och finna vägen du vill gå på. Jag tror också tyvärr att den här typen av personer även ofta måste hitta ett stabilt rebound vid sidan av för att våga ta steget och lämna den relationen man inte längre trivs i. Livsfarlig grej! Förr eller senare har du tappat bort dig själv och att försöka finna vem du är i andra är helt omöjligt. Lyckan kommer inifrån, tänk på det.

Veckans tips: Lyckan kommer inifrån, höhö skoja. Veckans tips hmmm... Åk på mer lyxiga resor med dina tjejgummor och önna daj. Se inte på livet med så allvarliga ögon, lev och njut! Tiden går sinnespisssjukt-fort oavsett om vi har roligt eller inte! Ha roligt. Det bästa pappa lärt mig "Julle, livet skall va sköööj!!!!!". Tänker på det varje gång jag oroar mig för skitsaker. Vi behöver inte tänka så mycket bara gör det som känns rätt och skit i vad alla andra tycker.

Veckans serie: Jag såg klart Quicksand (sådär tycker jag, vad tycker ni? Sandman var riktigt bra dock). Nu har jag börjat titta på The Sinner, tips!!!! As bra hihi.

Veckans godaste: Inget, treo och värktabletterna som jag gått på typ? Det har hjälpt lite vilket varit så befriande. Tackar högre mastermakter för att jag kunde jobba utan problem igår!!!!!!!! Jag grät typ av lycka (på riktigt alltså). Jag har liksom ätit ett paket nudlar och det har jag aldrig gjort i hela mitt liv pga hatar konsistensen! Mask:igt typ? Fattar ruuu? Pillan har alltid älskat nudlar och ätit det mitt i natten eller till frukost sedan vi var små och jag ba uhhhhhäääg. Finns inget vidrigare men hittade ett gammalt paket som var Wiktors hahaha. Aldrig känt mig så nere på botten som när jag sörplade i mig det och fick låtsas att det var tacos. Var desperat, leva eller dö. Kämpa.

Veckans höjdpunkt: Inget. Mizzär. Hej på dej.

Veckans ovanliga: Jo men att inte kunna gå dårå. Fan vad tråkiga svar men alltså nu har vindarna vänt!!!!! Ta i trä "knackar mig själv i hövvet" höhö :(((((..

Veckans känsla: HAHHAHAHAAHAHAHA NOLL?!?!?!?

Veckans podd: DADDY ISSUES. Behöver jag ens skriva mer? Antingen så hatar man dom eller så älskar man dom. Jag hade kunnat älska ba för deras fina namn. Juliagummor är vi allihopa.. Dom är galna, helt brutalt jävla för jävla galna. DÅRAR!!!!!!!!! Oförskämda, SKÄMS. Dom borde skämmas, jag skäms. Men jag älskar det och jag älskar dom fast jag ibland skriker rakt ut i panik och vill tvätta deras munnar med tvål. Dom tar ärlighet, den ofiltrerade sanningen och öppenheten till en ny nivå. Skrattar så jag gråter och tackar fan för det.

Veckans sämsta: Allt.sög.com

Veckans fokus: JAG JAG JAG. Skiter i allt annat, är typ förbannad också. Nej usch och fy. Vi pratar mer i podden! Ps. Jag har lånat ut min mikrofon och får tillbaka den ikväll så det kan hända att vi spelar in imorgon eftermiddag istället så ni vet. Men jag uppdaterar er! Glöm inte att följa juliapillan på instagram gummor, vi skall dra igång den for realz nu. Som ni längtat, ni ba eh...

Det roligaste du har inplanerat den här veckan: Aw med jobbet på torsdag på Olssons Vin, ni ba vad är det? Jag ba ingen aning (googlar) aha inte ens andra utan TREDJÄÄÄÄ löng, det förklarar saken, *trevliiiiiit*. Nej men på riktigt, har gått förbi där en gång och det ser as trevligt ut. Säkert snygga, härliga och goa män där borta också, för här är dom ju fän inte iaf..... HA!

Gillar

Kommentarer

Hanna
Hanna,
Hej! Vi är ett gäng 23åriga tjejer som ska fira min födelsedag i gbg. Tänker att vi ska äta på någon restaurang & dricka lite drinkar på något lite festligare ställe & sen kanske gå vidare? Tips på vart man ska gå? Vi ska ut nästa vecka någon dag (dvs under påsk)...
berggrenjulia
berggrenjulia,
WOHOOO!!!!! Åh vad kul, ni kommer unna er!!! Svar kommer snarast!!! <3 <3 <3 Ps. Skriv till mig på instagram så kan jag fixa lista åt er på lite ruuuliga klubbar!!! nouw.com/berggrenjulia
Nettan
Nettan,
Tack för tipset om serie ! Har hört att the sinner ska vara bra och ska kolla in 😊nettanbergh.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229