Last week list

Veckans mående: SUPERBRA förutom gårdagen dårå, ni ba lillegrisen dåå.. Nej men jag mådde illa hela dagen. Fick knappt i mig någonting och när klockan slog 20.30 och jag låg med täcket i soffan, dyng-grät förövrigt till Bachelor Australia, haha svagheten, nivån osv så kom jag på att foodora finns. Var bara sugen på thaimat så det blev röd curry, inte det smartaste tänker ni men det gick bra. Whop! HATAR SOM FAN förövrigt att beställa hem mat, tycker det är för jobbigt att bestämma restaurang, bestämma mat, beslut, beslut, beslut... AS JOBBIGT!!!!!!!!! Jag har verkligen insett vilken fet beslutsångest jag har. Det går bra att fatta dom stora och livsavgörande besluten men alltså skitbeslut???? "Vad skall vi äta"... ÅNGEST!!!!!! Ni ba alltså..du kan inte må bra gmn... HEHHEEH.

Veckans tips: Var livrädd men våga göra det ändå!!!! Våga och vinn typ så. Hur många gånger har vi inte bromsat oss själva för att vi är rädda? Rädda för allt. Ibland kan jag sitta och ångra att jag i många situationer i livet aldrig tog steget och vågade, samtidigt tror jag alltid att det finns en mening, att allt har sin tid. Att ALLT händer av en anledning och att timing is everything! RYSER!!!!!!!!!

Veckans serie: Jag har ju sett Dirty John, eh ursäkta men som var sämst???? Tycker verkligen att den var så b och att skådisarna var sämst. Däremot var det sjukt spännande att den var baserad på verkliga händelser men ah ne! Inget tips! Jag har bara sett Bachelor och även börjat titta på The Fall, inte riktigt kommit in i det än men håller ut, alla säger att det är magi! Kan ni ge mig mer tips?????? :)))))))) Mvh SerietörskN.

Veckans godaste: Jag vettefän. Förlåt men har typ inte ätit något gott eller kul alls. Det senaste goda jag åt var bibimbap på Yammy Kitchen på Andra lååååååÅÅÅÅÅÅNGgatan med jobbet. Tänk er en pokébowl fast god :))))). TESTA, varför äter man inte mer koreansk mat? Svenskar är så trötta vi ba "uuuhhh thai, nu svänger det"! Hahaaahh.

Veckans höjdpunkt: Mysiga långa samtal som man aldrig vill skall ta slut ;))))))... Så hatar jag att prata i telefon, bra betyg ändå när jag faktiskt vill göra det. Vad händer...

Veckans ovanliga: Haha att jag hade tre ex under samma tak i fredags man ba.... zZzzzZ..

Veckans känsla: Nej men lycklig och pirrig lixzöm.. Mår verkligen alla tiders, känner mig lugn och go, självständig, härlig, öppen, glad, KÄÄÄÄR (skoja). Nej men väldigt peppad och förväntansfull. Det ska va GÖTTA åååh leva känner jag!!!!

Veckans sämsta: Att jag hade tre ex under... haha nej jag skoja. Not. Måste man förövrigt hälsa på alla? Jag hälsade bara på en för att han kom fram till mig. Alla andra stod liksom och tittade på avstånd, man ba okej är ingen gorilla i bur liksom.. Är väl inte mitt ansvar att hälsa varje gång? Orkar typ inte ens, då menar jag att knö sig igenom ett hav av männisor för att nå fram o ba dösnacka? Så min fråga till er, MÅSTE man alltid gå fram och hälsa?

Veckans fokus: Hemlizzz. Nej men jobba typ?

Det roligaste du har inplanerat den här veckan: Jag har verkligen noll planer vilket känns skönt haha. Jo jag skall till Bellz på LPG på onsdag typ, ah det var väl det haha. Vad skall ni göra gummor små? Nej jag känner att mitt kaffe inte riktigt nått hela vägen fram idag, får nog sätta på lite mer. Är så trött fast jag bara var hemma igår, dock tog det mycket energi att vara så svag och dålig som jag blev men aja. Vi hörs om en stund igen. 

Löve u öll, sköl.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229