HIFU, det fungerade på riktigt, wow.

Hos Matilda Alström, Vasagatan 36 på Qui!

Hej mina barn. Nu är mamma i farten igen med ett magiskt och sinnessjukt tips till alla som vill trolla bort sin dubbelhaka utan att göra belkyra (som jag också har gjort två gånger tidigare, läs inlägget här) och utan att göra något kirurgiskt ingrepp! What daaa f tänker ni och man ba i know hehe. Låt mig presentera HIFU! Haha den förkortningen ändå, är den inte fin? Jag skrattar nästan åt mig själv pga total skönhetsjunkie, le numero uno i denna city (sa hon med glimten i ögat). Om det är något jag älskar så är det att testa alla (inte exakt alla kanske men ni fattar) magiska behandlingar, det är sen gammalt och det vet ni ju redan så inget nytt, visst? Ni ba kom te saken.. Jaja lugn, jag skall berätta..

För fyra månader sedan (har noll tidsuppfattning, kan lika gärna vara 5...) lite drygt frågade Matilda Alström på Qui mig om vi skulle göra ett samarbete som hon kände skulle passa mig (hon ba gummans hakor ändå...hehe). Jag sa (JARRÅ), nej men svarade absolut, MEN jag kommer att vilja se resultat och vara nöjd, nöjd, nöjd innan jag isf skriver och tipsar om det. Sagt och gjort, vi körde! Hifu är ett hög intensivt fokuserat ultraljud, ett icke kirurgiskt lyft som stramar åt lös hud i ansikte och på kroppen. Via detta levereras hög värmeenergi till huden och underliggande vävnader för att direkt förstöra kollagen och elastinfibrerna för att sedan producera nya starkare fibrer. Är ni med gummor?

Behandlingen gjorde inte alls ont, det var skönt. Endast en liten behandling krävs för ett vansinnigt resultat, jag är helt övertygad om att detta fungerar är så otroligt imponerad, trillat av stolen, HAAAJ. Jag kände inga biverkningar alls, men det normala brukar vara ökad rodnad, lite svullnad. Lite obehag kan kännas under pågående behandling men det avtar väldigt fort efter behandlingen (jag kände inget). Efter 4-6 månader ser man det slutgiltiga resultatet och det håller i upp till 8 år(!!!!!!) lite beroende från person till person såklart och om man vill kan man göra underhållsbehandlingar efter ca 1-2 år. Jag vill göra igen och bara se vad som händer?! Och fötter. Så försvinner hela hövvet ba, HAAAJ. Nu undrar ni vad skillnaden mellan belkyra och hifu är. Svar från master: Dels priset, det kostar dubbelt så mycket att göra en belkyrabehandling och det krävs oftast att man gör två behandlingar för att uppnå det bästa resultatet. Belkyran behandlar området just under hakan medan hifu följer med och behandlar området längst med hela käklinjen. Sist men inte minst, belkyra gör megaröva ont men går över direkt efter behandlingen.... men hifu känns ej.. eh men ah... Whop!

Gå till Matilda Alström på gratis konsultation på Qui PRONTO om ni känner som jag alltid gjorde tidigare, lite rund, lite svullen, jävligt obekväm runt ansikte. Jag är så lättad och väldigt glad över att jag gjort detta och jag är faktiskt ett levande bevis på att det verkligen fungerar. Hundra procent, inget fuffens men det är det aldrig med mig, det vet ni?!?!! Hoppas jag?!?!?! Några har skrivit på qui’s instagram "hon har väl bara gått ner i vikt" men nej det har jag inte vad jag vet (väger mig ej) men kläderna sitter som vanligt haha. PUSS! HAAAJ!

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Sandra
Sandra,
WOOOW!!! Måste testa!!! Gömman så kul att du är back! 💋💋
berggrenjulia
berggrenjulia,
Waahhhiuui!!! Do it!!! 💕👏🏻 Men gmn då, kul e väl du ❤️😘nouw.com/berggrenjulia
Sara
Sara,
Wow!! När gjorde du behandlingen? Alltså hur lång tid är det mellan att du gjorde behandlingen och den senaste bilden? Såg du skillnad direkt, eller tog det några månader?
berggrenjulia
berggrenjulia,
Haaaaj gummi!!!!! Jag gjorde den för 4-5 månader sedan. Såg ingen skillnad förrän det fullständiga resultatet började visa sig. Det tog ungefär 4 månader 👏🏻🙆🏼‍♀️😍👌🏻💜 nouw.com/berggrenjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229