En liten lista ba, typ så

Hur gammal är du? Jag är 27 små år men fyller 28 imorgon!!!!!!! FATTAR NI? 28 känns så mycket större? Fan. Eh! Har absolut ingen åldersnoja dock, lever verkligen mitt bästa liv på väldigt, väldigt länge. Har svårt att minnas senast jag var såhär lycklig generellt i livet. Wow, vilken magisk känsla det är och oj vad man tog lycka för givet innan man gick igenom sina mörka och hemska perioder. Jag tog mig ur det och kommer för all framtid att vara så fruktansvärt stolt över mig själv pga det. Vad som än händer så är jag tacksam, jag hade inte velat ha det på något annat sätt för det har gjort mig till den jag är och har fått mig att se på livet med större ögon. Kan man säga så? Haha, ni förstår säkert vad jag menar..

Hur gammal känner du dig? Jag känner mig i det privata som 25 ish år just nu kanske hehe. Det har alltid varit viktigt för mig att leva som jag vill leva och ha jävligt skoj, vara väldigt glad, bjuda på mig själv och vara öppen. Samtidigt är den professionella business sidan av mig extremt korrekt, självkritisk, hård och vettig när jag måste vara det. Jag är en person som aldrig vill göra misstag, jag vill lära mig allt på 2 sekunder helst. Jag känner mig ibland stressad eftersom jag kritiserar mig själv och kanske tycker att jag inte räcker till men jag börjar lära mig. Det är väldigt stor skillnad på jobb och jobb och en chef och en chef, if you know what im saying..... Har aldrig fått så mycket positiv feedback och egobooster på Zara under 6 år som jag fått under en månad på NK. Vilka jäkla chefer och kollegor jag har! Kommer ofta på mig själv med att tänka "kan det verkligen gå till såhär, får det vara såhär trevlig stämning, får man må såhär bra på en arbetsplats"?

Vart bor du? Googla va faen. Ne skoja, jag bor mitt i centrala Göteborg i mitt drömområde, på min drömgata och i min drömlägenhet. Jag köpte den för exakt ett år sedan och detta är verkligen min trygghet. Jag trivs så otroligt bra och trots att den är ganska stor så känner jag mig inte rädd eller ensam haha. ÅÅH KÄRLEK!!!!!!!! Skall vi ha mingel här snart gummor? Är ni sugna på det??????

Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför? Oh, man ba var det ens en fröga?? Sömmar såklart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Älskar sommaren mer än... (snöpp höll jag på att skriva, hahahaha alltså jag skojar såklart. Har tappat det lite efter podden vi spelade in igår, har ni lyssnat? Gör det!!! Avsnitt 5 och det heter Mmmbop, ni ba ehh)... Annars, jag älskar julen pga MYSPYS men hatar slask och sist men inte minst, jag älskar hösten pga MODET men hatar regn. Ah typ så, det blir bra.

Är du beroende av något? Vänskap, utan tvekan. Hade inte överlevt livet dom senaste två åren utan mina vänner. Wow, dom har gjort så mycket mer för mig än vad dom kan ana. Jag har varit egoistisk, oberäknelig, gömt mig i mitt svarta hål, dragit täcket över huvudet, varit dålig på att höra av mig, ställt in, haft ångest, inte svarat i telefon osv osv... Många stod ut och det är jag evigt tacksam för. Det är fortfarande jobbigt ibland, ångesten kan man inte styra över utan man kan bara lära sig att hantera den. Ibland behöver jag bara gå under jorden men jag försöker informera läget så gott jag kan innan det händer. Ibland hinner jag, ibland inte. Dom vet men jag tror fortfarande att dom inte förstår exakt hur svårt det är.

Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu? Jag är nog världens mest hemmakära människa. Jag gillar inte att resa (HAHA) jag älskar att vara hemma.. Vill vara nära mamma... Älskar Göteborg..... Enough said typ eh... Ni ba tönt.

Vad är du på för humör just nu? Jag har en inre stress i kroppen som äter upp mig inifrån typ. Känner mig otillräcklig och dålig idag. Att vilja göra sitt bästa och vara med överallt hela tiden är en sjukt positiv drivkraft som gör att jag alltid anstränger mig till 110% kruxet är dock att jag aldrig är nöjd med det som jag åstadkommer. Prestationsprinsessan i mig vill att allt skall se perfekt ut, jag måste bete mig perfekt, leverera perfekt, vara perfekt rent allmänt i alla sammanhang så att jag slipper skämmas eller oroa mig för att någon skall tycka att jag inte duger "som jag är". Alltså gud det låter så sjukt men förstår ni vad jag menar? I grund och botten handlar det om min ångest över att inte räcka till eller att göra andra besvikna. Det är ett försök att vinna andras bekräftelse på att jag är bra. Tror jag.... ALLTSÅ VA FAN. Varför behöver jag så mycket bekräftelse på att jag är helt okej? Måste gå till en psykolog.. Jag vet ju på ett sätt att jag är ganska ruuulig o så.... SUCK den här pressen...

Vilket är ditt favoritgodis? Haha kontrasten på frågorna hahaha höhö. Jag älskar choklad. Plopp och polly just nu typ. Hatar lakrits, surt och gele-skit.

Vilken är din favoritaffär? NK Fashion & Denim och NK Mode såklart!!!!!! WADDUP??!

Är du en morgon- eller kvällsmänniska? Både och men om jag måste välja säger jag kväll! Älskar att sitta uppe och lura på kvällarna, älskar sena kalasnätter, älskar efterfester osv. Samtidigt dör jag av en kopp svart kaffe vid mitt köksbord framför blöggas en tidig morgon. MUUUWS!

Har du blivit sydd någon gång? Nej men kanske borde ha blivit det.. En gång (åh nej ba, "en gång" precis som att detta är en sagostund) när vi var iväg och åkte skidor så ramlade jag ner från min våningssäng och slog hakan i nattduksbordet. Har fortfarande ett litet jack i hakan HAHA. Satte mig på golvet och grät en stund, sedan klättrade jag upp och somnade om. SÅ var sängjäveln typ megahög också haha. Så oklart! Nästa morgon kom jag inte ihåg det ens, minnet uppenbarade sig på senare år. Jag överlevde ändå ett fall. Respect y'all!

Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? Låg en påse polly i mitt brevinkast igår kväll när jag kom hem från jobbet för att en viss person visste att jag hade haft en tuff vecka på många olika sätt... <3

Är du blyg? Alltså nej verkligen inte gmn. Fast iofs, nu när jag tänker efter kan jag få brutal tunghäfta om jag pratar med en man som jag gillar lite men inte riktigt känner. Jag gillar inte att behöva hålla igång ett samtal som går trögt eller behöva komma på vad jag skall säga. Eller att prata med någon som inte är lika öppen som jag, då blir jag också lite stel. Jag tänker ju ofta att alla kan öppna sig för mig, att jag inte alls har svårt för att prata med människor what so ever. Såhär i efterhand, när jag väl har svårt att komma in så blir jag nog stel för det kommer som en chock. höhö. Så jävla stelt!!!!!!!!!!! Öppa er för faen.

Vad heter du i andranamn? Viktoria Marie :))))))))))

Vill du gifta dig? Typ inte hahah, ni ba öh.. Jag har aldrig någonsin drömt om giftemål. Gifter mig nästa år med @Victorialindberg och Alex och lever lite genom deras förhållande hehe. Sen kanske det har och göra med att jag inte har träffat någon som jag vill gifta mig med än. Förhoppningsvis ändras de.. Kom och ta maaaaj med störm göbbar!!!

Har du något smeknamn? Julieee, Berg1, Tulen, Mul, Julls-Bulls (@LindaWejrot jag saknar dig, kölla sms).

Gillar

Kommentarer

Åsa
Åsa,
Älskar dina frågor och svar! Och att du trivs på ditt nya jobb och mår så otroligt bra och som du förtjänar att må och leva! Grymma du alltså, förstå vad du gått igenom och klarar av. Och man vill verkligen säga till dig - sluta grubbla vad andra tycker och släpp din enorma prestationsångest. Fattar att det är megasvårt, men du kommer fixa det allt eftersom på ett bättre sätt/hantera det bättre. Imorgon när du vaknar upp 28 år UNG så ska du tänka på att allt du klarat av och lyckats med coh att du SER väldigt ung ut. Kram och grattis i förskott:)
Emma
Emma,
Alltså ja till mingel! Såååå kul 😍 hade definitivt varit värt att åka från Sthlm för det!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229