Vamos a la loppis! För några veckor sedan sa Pillan att hon hade bokat in en loppis for fun. Utan att tänka i vanlig ordning sa jag ”åh vad sjukt, jag vill också gå med” så nu sitter jag här på mitt toalettlock, har bråttom men stirrar på mig själv med en ond blick i spegeln ovanför handfatet och svär buttert.. Min lediga dag.. 07.00 gick jag upp, NOLL SJUU NOLL NOLL. En sak som dock bör nämnas! Otroligt att det alltid är snäppet lättare att gå upp tidigt när man inte skall till jobbet, varför är det så? Aja lets do this. En fråga, hur dyra saker kan man ta med? Eller måste allt kosta 10kr? Skall man ta med det fulaste man har??? Fattar inte riktigt sånt här och nu har jag en kvart på maj att packa ihop, framförhållning är min starka sida! Men gud, man skall inte vara hård mot sig själv, har liksom aldrig varit på loppis, trodde aldrig jag skulle besöka en heller eh. Tänker på en loppa, att alla på loppis har loppor ehhhh. Rädda maj! En jäkligt grov fördom ändå som jag råkade säga högt, ibland skall man nog inte säga vad man tänker! Idag skall jag smälta in!!!!! Kämpa!!! HAJ!

PS. Är ni sugna på lite acne och goa grejer? Skall jag ha en liten bloppis här? HAAAJ.

Gillar

Kommentarer

Our moment <3

My gummi!

Hiding tears hehe..

Här inne är hon i sin klänning!

Alltså gårdagen mina vänner! Gårdagen! Mitt hår på armarna stod rakt upp och ned från början till slut (insåg inte bara att jag måste vaxa armarna deluxe, mvh apan utan insåg även att jag aldrig kommer lyckas hålla ihop mig själv, jag ger här med upp allt). FRIA GRÅTEN!!! Den är liksom runt hörnet (vid seveeeen eleeeveneeen). Ah.. Jag vet inte.. Gud. Jag mötte Vickan på jobbet och fick en riktigt go kaffe innan vi hoppade in i bilen och åkte pirriga som få hit 👆🏻. Det var dags för sista klänningfittingen och WOW, WOW, WOW som en smäck! That's all I can say baby baby hehe. MEN ALLTSÅ HUR TAGGAD FÅR MAN VARA NU?! Kan ej hantera! Vi hörs ikväll efter jobbet och min lpg. Haaaaaaj!
  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Belle Studio är det finaste vi har!

Måndag: I söndags jobbade jag fan i maj, klarade inte av att ligga hemma efter två dagars förlamning i soffan. Jag har fortfarande ont i hela kroppen efter att ha legat som en levande död fesk på torra land. Emellanåt blev jag tvungen att prata med mig själv för att påminna mig om hur man faktiskt formade mun och skapade ljud med hjälp av en röst, den bortglömda och tystade rösten. Shhhh, höhö. Pratade inte med någon mellan torsdag och lördag pga hade alltså ingen röst. Ni kan ju tänka er hur ”ja må hon leva” lät när jag ringde tant-Pillan för att sjunga. SkÖÖÖnsång mina vänner, SKÖNSÅNG!!!!! HEJ. Eller hej och hej, vad gjorde jag i måndags då? Jo, jag jobbade som vanligt och när jag kom hem såg jag en serie på cmore som heter Fartblinda, hittills bra! Vad tycker ni? Det var den fartfyllda måndagen i Berggrens värld.

Tisdag: Igår hade jag frisörtid hos Sofie på Bellz! THIS GUMMA ÄR SÅ NÖJD, NÖJD, NÖJD . . . Shit pommes! Whop. Min energi låg under skorna igårmorse dock, jag fick ursäkta mig för jag inte var rolig och glad. Hade ont som FAN i höger öra, blir det så när man har varit sick (of lovesongs) ett tag??? Ajjjj som synden vilken smärta. Ja... jag grät kanske på vägen hem ja.... Anyway, sen kom mensen HA! 5 dagar för sent dessutom, den jäveln.

Onsdag: Idag sov jag ut deluxe, örat är inte bättre.. Vid 16 skall jag och Vickan kolla på henne BRÖLLOPSKLÄNNING! DET ÄR SÅ NÄRA NU AAHHHHHHHHHH!!!!!! 😭😭😭

Torsdag: Jobba, jobba, jobba och efter det skall jag till Bellz på LPG, lääängtar. Skönaste vi har!!!!! Åååh. Vill ni testa förresten? Skall jag försöka lösa en rabattkod så ni kan prova en gång? Jag kan ju försöka smöra? Let me know. Kvällen sen? Inte göra ett skit!

Fredag: Inte druckit vin eller bubbel på över en vecka, när hände det senast ens?? Inte okej. Skäms Julia, jag skiter i att du har varit sjukt. Mes. (Jag är inte psykiskt sjukt, jag bara framställer mig själv såhär ibland...). Jag skall alltså unna maj på fredag.

Lördag: UNNA UNNA UNNA. Vill samlas bland alla mina kompisar och snacka gott! 🧡🥂 Vill ut typ? Det var så längesedan. Bubbel hos mig, Mr P, Push och Bakfickan känner jag ba, tänk vad keeul.

Söndag: Tacooooooohey-mys!!!!

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer