Sjukstuga

Long time no see, har verkligen ekat tomt här på grund av olika anledningar. Främst för att livet hamnat emellan. Helgen som vart har mestadels bestått av jobb och på lördagskvällen kom Emelie över och vi gjorde tapas och satt och prata i flera timmar. Så himla trevligt. Inatt har jag kämpat mot huvudvärk som smygstartade i måndags och under vårkvällen eskalerade. Så vaknade tidigt, åt frukost i sängen och har sedan dess somnat om x antal gånger. Dagen lär tyvärr inte bli mer händelserik utan ska kurera mig med massa vila och cvitamin.

Gillar

16 september.


En favorit i garderoben just nu, kavajen. Tidlöst plagg som passar de flesta tillfällen. Supersnygg över en stickad tröja nu när vi går mot kallare tider men även ett perfekt festplagg med ett skärp i midjan och till ett par snygga stövlar.

Ligger i skrivandets stund sömnlös i inkurad bland alldeles för många kuddar i sängen och låter tiden springa iväg medan jag sitter fastklistrad i telefonen (Troligtvis därför jag heller inte lyckas somna, nehee smart gumman). Hursom, helgen sprang iväg i vanlig ordning och har verkligen fått de bästa utav två världar. Kickade igång helgen med att fota denna snygga kavaj ovan följt av myskväll, god mat, handlade godis och kollade film. Sov ut morgonen därpå och låg och drog mig länge i sängen innan jag gick upp för att sedan åka iväg och luncha med Fannie. Ingen dålig kombination den tjejen och sushi är. Tog sedan tåget ner till Göteborg för några glas vin, troligtvis också de sista på en uteservering då fingrarna var som istappar trots värmelampor och filtar. Åt middag och avslutade vällen med en spontan klubbkväll. Därav minsta möjliga idag, varvat film, mat och sova om vartannat. Nu väntar tre hektiska veckor framöver. Hoppas ni haft en bra helg.

Gillar

Lunchdejt

Precis hemkommen från jobbet och lever på någon gömd energi. Gårdagen var allt annat än bra, stressa och överanalysera är några av mina sämre sidor vilket tog ut sin rätt men som idag verkar vara som bortblåst. Därav att jag i skrivandets stund ligger klarvaken trots att klockan är närmare halv två.

Hursom så har jag idag fått kvalitetstid tillsammans med min fina Ida vilket även de kan vart en bidragande faktor till min helomvändning humörmässigt. Åt en god lunch på den lilla krogen och passade på att få njuta av de sista av uteserveringarna med en latte därefter. Lilla Melanie får vi såklart inte glömma som snart är ynka tre veckor och kunde inte låta bli att gosa med de små fötterna medan hon låg och sov i vagnen. Nu ska jag försöka sova!

Gillar