åhh vet inte vart jag ska börja.. men ni har missat enheldel eftersom ja glömt blogga.. men har hänt så mycket roligt i mitt liv nu! 
tillexempel Alanya! skämtar inte de roligaste, sjukaste och bästa jag gjort i mitt liv och ångra inte en sekund!! aja uppdatera er mer an annan dag :D

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Åhh i början av sommaren var jag i spanien med några vänner. Vi vae där 1 vecka och det vae så fint och mysigt men mest skönt att komma ifrån hålan karlskrona! 
Men just nu är jag så sjukt sugen på att åka tillbaka eller till vilket varmt ställe som helst. Vill bli brun!

Likes

Comments

hallihallå sötisar! 
nu var det ett tag sen jag skrev här, men hade helt glömt bort att jag haft blogg.. hehe opsss :$ 
aja jag har: slutat skolan, jobbat, varit i spanien och lite sånt, så så mycket har ni inte missat.
men jag hoppas ni har haft det toppen hitils på ert sommarlov, själv har ja inte hunnit med allt för mycket.. först stack jag till spanien 1 vecka sen blev det jobb direkt efter.. så nu är jag inne på sista veckan, ska bli skönt att slippa jobba sen! 

pussss


Likes

Comments

hehe har glömt bort bloggen lite (a) oppssii .. 
aja har iallfall haft en lugn vecka eftersom jag bara haft 2 lektioner på hela veckan och fick lov i tisdags hahaha... aja det är infet att klaga på iallafall!  idag har jag inget planerat direkt men tror jag ska ut & gå en lång promenad med lilla vovven och kanske sola lite? fast vet ju inte om solen tar de är ju inte jätte soligt men det är ju sjukt varmt ute.. men tror det är typ åskvärmen typ så vet inte om det är värt eller inte ;) 
aja nu ska jag iallafall plocka in frukosten så vi hörs! ;*

Likes

Comments