Eftersom att dom va helt själva hemma i stugan så tänkte dom på allt som dom kommer kunna göra.

Båda va ju bara 8 o båda hade alltid velat testa att raka sig för att det hade dom sett hat deras pappor gör. Men så fort dom skulle börja så bankar det på dörren, dom blir först lite fundersamma o rädda eftersom att det är bara är Tobe o Albin som bor där.. men dom beslutar att sakta men säkert gå o kolla ve som är vid dörren. Där vid dörren står en ganska lång man som var alldeles smutsig o såg ganska läskig ut tyckte Albin o Tobe.


fortsättnig följer...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det var en gång en kille som hette albin

han bodde i en stuga på kanten av atlantens början

Innan den dagen skulle han resa bort...

Men när dom sitter på flyget kom dom på att dom glömde albin

När albin vaknade på morgonen insåg han att han hade försovit sig och at dom andra redan åkt

Han skrek och grät men fick inget svar

Sen hör han att det knackar på dörren

-det är jag tobe

-kom in säger albin

När tobe kom in berättade albin vad som hade hänt och just då skriker tobe och säger

-hallå vi är ensamma hemma vi kan göra vad vi vill

ForSättning följer....


Likes

Comments

Hej just nu har jag det svårt min pojkvän har gjort Slut och så vidare 😦😧😢Behöver stöd 😭

Likes

Comments

​livet kan vara deprimerande ibland det vet alla alla som är glada ledsna allt möjligt ni borde stå upp för er själva och njut av stunden där allt är perfekt.alla borde älska varandra så som det är med smink eller utan.

jag sminkar mig inte tillexempel efterssom jag älskar mig som jag är.

åren i mitt liv har varit svårt men jag har bara struntsat i alla mobbarna som håller på och dom håller på antagligen för att dom själva inte mår bra eler har bliivit  mobbad i sitt liv.men alla ska fortfarande behandlas likasprid kärlek!


Likes

Comments

hej vi vet att det var länge sen vi la ut ngt så vi tänkte skriva en lite get to know me tag.

jag emma är nu 12 år och tallie 14.

vi är fortfarande bffs

vi kommer försöka srkiva mer nu igen försöka iallafall.

ha det så bra

​kommer ni ihåg länge sen!

Likes

Comments

När han hjälpte mig då pussade han mig👿. Det var super äckligt jag holde på att spy😱. Och en annan gång när jag och alex  satt brevid varandra då pussade han mig i 100 sekunder!! Det var vidrigt!

Likes

Comments

Emma Nathalie skulle gå och leta svamp i skogen. Då såg dom en grotta. Dom frågade varandra om dom skulle gå in i grottan. Dom tänkte ett tag till slut sa båda ja. Dom sa varenda dag ska vi gå in i grottan men inte i dag.För  vi måste fortsätta plocka svamp. Nästa dag sa vi till mamma att vi skulle gå ut i skogen och undersöka grottan. Hon trodde att dom skoja. men det gjorde dom inte.  Så nästa dag gick dom ditt. Då såg dom något röra sig borta vid ingången. Dom gömde sig snabbt bakom en stor sten. Jag tror det är ett monster sa Nathalie. Ja det ser ut som det. Monstret kom närmare och närmare

Likes

Comments

Det var en gången en kille. Killen heter Elliot. Elliot bodde med sin mamma, sin pappa och hans lillasyster Ida. En dag när Elliot och hans familj var ute i skogen och plockade svamp, efter ett tag så behövde Elliot gå på toa för att göra nummer 1, när Elliot kom tillbaks så var hans familj borta och han vet inte vad han ska göra - HALLÅ!!!!!!, ropar Elliot men han får inget svar. 

Det börjar bli kallt och Elliot vet inte var han är, han försöker att hitta ut men det går inte. Nu önskar Elliot att han inte hade följt med till skogen. Elliot är hungrig och det finns inget som han vet att han kan äta. Elliot hittar en svamp som är röd men vita prickar men han vet som tur att den är en giftig svamp. 

Elliot hittar en grotta och han går in i grottan. Elliot tycker att han ser något stort djur andas där inne och Elliot vill inte gå in. Djuret vaknar till och då ser Elliot vad det är för djur, det är en drake. Elliot tittar rädd på draken, men draken vill inte Elliot illa. Elliot går närmare, när han är längst fram vid draken så sträcker Elliot ut armen och rör vid draken. 

Nästa dag vaknar Elliot sida vid sida om draken. När draken har vaknat så berättar Elliot att han heter Elliot. 

Fortsättning Följer.......

Likes

Comments

Vi är Tallie och Emmi!😄 vi kommer försöka att lägga upp varje dag!!💜

Likes

Comments