Ingen vill utsättas för detta, att kanske dagligen bli mobbad i skolan, utanför skolan och på olika sociala medier.

Men ändå så blir många utsatta för det, så hur går de ihop när alla avskyr mobbning, att bli mobbad osv, då ska det väll inte existera överhuvudtaget? Varför mobba andra när man själv inte vill bli det? Varför få andra att känna sig misslyckade , oälskade och värdelösa?

Det är fel att mobba andra, antingen för deras utseende, kropp, dialekt eller något annat, inte okej.

Tycker du si och så om en person så håll det för dig själv, för du skadar bara personen genom att yttra vissa ord.

Ord sårar mer än man tror, det öppnar sår som sakta läks ihop till ärr, ger även dåliga minnen och kan få en person bli så fruktansvärt osäker på sig själv och självförtroendet minskas oftast när någon blir mobbad.

Många som blir mobbade både fysiskt och psykiskt kan må såpass dåligt att personen får självmordstankar, trycker ner sig själv eller börjar med ett självskadebeteende. Kan gå så långt att personen begår självmord bara för att personen inte orkar mer, oftast för att dom tappat hoppet, tappat livsglädjen och även blivit såpass vilsna i sig själva.

Om ni nu avskyr mobbning, lägg då ner att mobba/näthata andra och bli en bättre person genom att hjälpa andra, ge komplimanger, är någon ensam i skolan så bjud in den personen i gänget, säg hej om någon ser ledsen ut eller le mot personen med kärlek och inte hån så kommer du kanske vara en del av att personens liv blir bättre, att just DU får personen att se det positiva. Du kanske inte kan förändra hela världen, men du kan förändra en liten del.

Ni vinner mer på att hjälpa andra än att skada andra.


Blir just du som läser detta mobbad och mår dåligt gör såhär:

- Ställ dig vid spegeln, inspektera dig själv och säg "Jag är vacker precis så som jag är"

- Sätt på en bra film som får dig glad, oftast disney filmer som hjälper, gosa ner dig i soffan/sängen aningen ensam eller med någon och ät en massa gott

- Lägg dig i sängen, sätt på musik som du gillar, blunda, och det sista du tänker på innan du somnar är FINA minnen som du bär på.

- Va inte rädd för att prata med någon om din situation, låt folk hjälpa dig, släpp in alla som vill hjälpa/stötta dig.

- Umgås med folk som får DIG att må bra

- Håll huvudet högt, låt inte mobbare påverka dig, för du är UNIK, du är ÄLSKAD av många och du är VÄRDEFULL.

- Skriv en lista på vad dina drömmar , mål och vad DU vill, sätt upp listan nånstans där du ofta ser den, för där kommer du finna saker du vill uppnå och då har du något att kämpa för, kämpa även för din familjs/vänners/lärares och andra i din omgivnings skull för alla blir drabbade om du begår självmord, du lämnar kvar sorg, krossade hjärtan, folk som älskar och uppskattar dig för den du är. Du betyder mer än vad du tror. Låt inte idioter få dig att kasta bort hela din framtid osv, visa dom att du är en VINNARE/ KRIGARE.


Ge aldrig upp, hitta saker som NI brinner för, som NI mår bra av.

Byt även skola om du blir mycket mobbad, byt tills du hittar en plats där du trivs på och känner dig trygg.

Även om det är skit just nu så kommer det vända till något bättre en vacker dag, bara ni som inte kanske förstår de just nu.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Känner att det är dags att börja blogga igen​, få komma igång med skrivandet igen.

Kommer dock inte bli ofta då jag har min son att ta hand om samt ska påbörja en aktivitet samt söka jobb med mera.

Tiden går väldigt fort, om bara knappt 2 månader så blir Pontus hela 2 år, saknar tiden då han var en liten bebis..

Han har äntligen börjat gå, börjat prata lite smått och är väldigt lugn av sig.

Vet knappt vad jag ska skriva men detta får duga så länge.

Likes

Comments

Vet inte riktigt vart jag ska börja nånstans, känner i alla fall att jag behöver skriva av mig. Nu kommer säkert många kommentera "gå till en psykolog" har testat men det var skit.

 

Har varit mobbad sen lågstadiet tills idag, blir kallad tjock, att jag är ful, att jag behöver en makeover för man spyr när man ser mig osv.

Blivit så illa kränkt/mobbad att jag tillslut började skära mig, fick självmordstankar, tröst åt så att jag gick upp osv.

I över 10 års tid har jag varit den som blivit mobbad, utnyttjad och kränkt.

Mitt i allt så hade man en mamma som flytta runt mycket, vilket jag med fick göra.. Tog mina pengar jag fick i present för att spela bingo, spelmissbrukare. Hade nog även nån psykisk störning..

Bott på 14 ställen drygt, gått i 6-7 olika skolor om inte mindre/mer. Blev mobbad i varenda skola jag hamna i..

Jag har knappt några vänner eftersom många av dem jag varit vän med har bara varit falska eller olämpliga.

Dom senaste åren så har man fått mycket skit via nätet/sms/samtal som fått mig må så dåligt att jag velat ta mitt liv, sömnlösa nätter där jag legat och gråtit och tänkt "varför just mig?"..

Blev kallad hora, slampa, att jag är så sjukt tjock, ful, att jag borde ta mitt liv etc.

Slampa kan jag förstå att jag blev kallad eftersom jag hade en period då jag låg runt, vilket jag idag ångrar jävligt mycket, blev nog så när alla jag haft bara playat.

Ett under att jag pallat stå på mina ben efter all skit jag gått igenom, vill bara glömma allt men inte lätt när många påminner mig och håller på o hoppar på mig.

 

Har ni inget snällt att säga så lämna mig bara ifred? vad har jag gjort er? varför lär ni inte känna mig istället? Är jag så ful att ni inte ens kan vara vän med mig?

 

Många frågor som snurrar i mitt huvud..

 

I dagens läge så är jag lite mer lyckligare eftersom jag fått min lille son, han gjorde mitt liv till nått bättre o får mig att orka gå upp på morgonen. Men känns så jävla ensamt eftersom man knappt har några vänner, tappat alla o jag vet inte ens varför..

 

Lär känna mig, jag är ingen dålig människa.. bilda er en egen uppfattning genom o träffa mig in real life eller börja snacka med mig. Den jag var förut då jag vek ut mig på bloggen o när jag låg runt, den tjejen är inte mitt rätta jag. Döm aldrig någon du inte ens känner, vi alla gör misstag..

 

Allt jag vill är att ni slutar hoppa på mig för jag orkar inte mer, tröttnat på att aldrig få visa vem jag är, hurdan jag är osv.. ge mig en chans istället.

 

Älskar min son över hela mitt hjärta <3

 

vet inte vad jag ska skriva mer, finns så mycket..

 

Likes

Comments

 

Har inte bloggat på ett tag, haft fullt upp med min lille son som upptar mycket av min fritid. Men nu slänger jag in ett inlägg.

 

Kollade nyss på en video där en 16 årig tjej pratar ut om sitt liv, vad hon går/gått igenom.

Jag sitter just nu och gråter efter att jag såg videon, såg lite av mig själv av det hon berättade, vissa delar av det hon sa går jag själv igenom.

Tjejen får en massa hat på sin ask, varit mobbad jävligt länge och har det jobbigt hemma osv.

 

Folk som ber andra att ta livet av sig, hur fan orkar ni? hur fan tänker ni? O vad fan skulle ni tjäna på att göra så att nån tar livet av sig? Är det roligt att sitta bakom en skärm o få andra må dåligt?

 

Alltså ni som gör sånt alltså ni är fan inte friska i huvudet, fått för lite kärlek av mamma o pappa eller?? Brist på liv?

Eller vad fan är ert problem, för nått problem måste ni ju ha.

 

Folk blandar in min 2 månaders bebis genom o skriva att han är lika ful o äcklig som mig, att han kommer ta livet av sig bara för han får en ful o tjock mamma osv.

 

Men hur fan har ni hjärta till o gå på en liten bebis? som inte ens kan försvara sig? Ni är ju fan tappade.

Helt okej o gå på mig för jag orkar inte bry mig längre, so what om jag nu är ful o tjock? är ju inte så att jag vill ligga med er. Eller har jag gjort er något?? pfft ni är ett gäng omogna idioter som inte pallar att se andra lyckliga o att det går hyfsat bra för dem.

 

Skärp till er för fan, jag skiter fullständigt om jag är tjock o ful, jag trivs med o va MULLIG o jag vet själv att jag är söt eftersom många i min omgivning säger det dagligen.

 

Jag vill bara spy på er som fan håller på o kränker o sånt. Ni äcklar mig o säkert många fler.

 

Skaffa er ett jävla liv istället, nej juste ni är ju för avundsjuka o inkompetenta.

 

Och har ni nått emot mig, lämna då min son utanför ert hatande för han har fan inte gjort er ett jääääääävla skit.

 

Ha en bra dag, nu blir det mys med min SÖTA ängel <3

 

Likes

Comments

Den 8/5-2013 förändrades mitt liv, fick äntligen min underbara lille son! Lyckligaste dagen i mitt liv, älskade dig redan när du låg i min mage, men nu älskar jag dig DUBBELT så mer! Du är mitt allt, min ögonsten.

Glad att jag fullföljde graviditeten för annars hade jag aldrig fått träffa fina dig, kommer aldrig sluta kämpa för dig min lilla ängel!!! <3

 

Min son vart 15 dagar försenad, fick bli igång satt med värkarna för var knappt öppen (gick inte ens in ett finger), tog några timmar innan värkarna sattes igång o då gjorde det verkligen ont i alla fall när värkarna blev allt mer tätare.
Fick tillslut kryst värkar o min söta lilla ängel kom ut 21.50 <3

Även hur ont det än gjorde så fick jag världens underbaraste son <3

Älskar dig min lilla Pontus <3

Likes

Comments

 

8/5-2013 21.50 kom du min lilla ängel <3

Älskar dig bubben <3

 

Likes

Comments

Många ställer frågan "varför har du bott i familjehem och inte med dina föräldrar?"


Blev omhändertagen av socialen innan jag fyllde 13år, bodde först hos en jourfamilj medans jag invänta ett familjehem som jag sen flytta till när jag fyllt 13år.

Bodde mesta dels med min mamma, flyttade runt mycket, hon låna pengar hit o dit, umgicks med olämpliga personer för ett barn, har sett folk ta droger redan som 10åring eller hur gammal jag nu var, hade min första fylla som 9-10åring kanske 11..
Skötte inte skolan, bytte skola varje gång vi flytta typ..

sen som 11-12 åring så bodde jag hos min pappa o hans nya fru, jag o hans fru kom inte överens.. osv..

Familjehemmet var min räddning till att få ett mer stabilt liv, att få känna trygghet o kärlek. Få va en del av en familj som finns där för en när man har det jobbigt.
Först i början mådde jag så dåligt att jag låg o grät varje kväll i 2 månader om inte mer.. Sen tillslut så acceptera jag det hela, tog mig 3år att inse att det var för mitt eget bästa, att få en ny chans till ett bättre liv. Hade socialen aldrig satt LVU på mig o låtit mig bo hos min mamma så vet jag inte om jag hade levt idag eller om jag t.o.m hade varit drogmissbrukare lr liknande.

Den jag bodde hos i 7år hjälpte mig sjukt mycket, hjälpte mig att förstå vad trygghet är, fick upp mig på benen o gav mig det stöd jag behövde o även kärlek, visst vi bråkade osv men det är så en familj gör ibland, man bråkar o sen blir allt bra igen..
Kommer vara evigt tacksam!

så fuck er som sagt "dina föräldrar ville inte ha dig, förstår varför" det som skedde var inte mitt fel. Är sjukt glad över att jag blev omhändertagen, önska bara att det hade hänt lite tidigare innan man hamna i en massa kretsar.. Hade fått en bättre start med livet om jag hade blivit fosterplacerad i 5års åldern ist för 13år då man redan gått igenom en del..

Nu har ni fått svar på era frågor..

Likes

Comments

 

Jag lade upp ett videoklipp på facebook häromdagen, där jag berättar att jag får kränkningar varje dag, blir kallad hora, slampa, tjock, ful, att jag borde ta mitt liv och folk som även blandat in min ännu ofödda unge.

Liksom jag tröttnade på er som hoppar på mig jämt, stått ut i 10år, varit mobbad så pass länge att det är ett under att jag ens orkar leva.

Men att blanda in min unge i allt? Så himla respektlöst så det finns inte.

Att min unge kommer ta sitt liv bara för att jag blir ungens mamma, för att jag är ful? Alltså seriöst blev ni tappade som små?

 

Sen att jag blir kallad slampa, visst får skylla mig själv som legat runt, men jag försöker börja om och vill bara glömma den tiden. Jag är inte stolt över det överhuvudtaget.

 

Hora? Har aldrig sålt sex så hur fan kan jag vara hora då???

 

Tjock? Ah man är ju tjock när man är gravid, innan var jag MULLIG, vägde runt 75kg.

 

Ful? Har aldrig påstått att jag är sveriges snyggaste tjej, jag är mig själv o jag trivs med hur jag ser ut

Att jag borde ta mitt liv? Varför ens be någon göra det? Gör det själva istället om ni stör er på mig? eller helt enkelt ta tag i ert eget liv.

 

Jag är inte tjejen alla killar springer efter, jag är inte smal som en planka, jag är ingen klon av Megan Fox.. Jag är mig själv, lär känna mig för den jag är och strunta i mitt utseende.

 

Sen bloggen jag hade innan där jag la upp halv nakna bilder, den är borta,, sluta haka upp er på det. Mitt problem att jag visa min kropp för över 70 000 läsare, jag som får leva med och inte ni.

 

Allt jag vill är att få en chans att få visa mitt riktiga jag, få er att ändra uppfattning om mig genom att lära känna mig och träffa mig i verkligheten. Ingen är 100% sig själv via nätet.

 

Dessutom så gör alla misstag, ingen är felfri..

 

för att se klippet jag gjorde så sök på facebook: Beque Hjert

Klippet är offentligt och finns i min logg om ni scrollar ner en bit.

 

 

 

Likes

Comments

En sak jag aldrig har förstått & nog aldrig heller kommer att göra, är varför JUST folk försöker trycka ner mig för jag inte har ett utseende som klassas som SNYGG, att jag råkar vara lite mullig, att jag har en stor röv osv.., seriöst.. Jag trivs med o vara mullig, jag trivs med att inte kunna välja o vraka bland killar.. Vi alla är födda till så vi ser ut idag, eller hur? Visst det finns en del som gör bröstförstoringar, botoxläppar osv. Sen ni som kommenterar omogna saker på mina bilder, seriöst, väx upp lite. Ni är runt 16-23 men ni beter er som små 5 åringar. Men juste, det är ju 2013, det är kanske så man ska bete sig nuförtiden? Sitta och kränka andra via Facebook för man är så osäker på sig själv? Men det bästa är att jag tar inte åt mig ETT SKIT av det ni säger till mig, skrattar åt er eftersom ni visar bara att ni är missnöjda & osäkra med er själva! :) Ni som håller på, ni gör mig bara starkare.

Visst jag kan göra något åt mitt utseende men vafan ska jag behöva ändra på mig för att ni ska acceptera mig? att ni ska låta mig vara ifred o att ni ska kunna titta på mig utan o spy? sorry att man inte är pinnsmal, har silikon, benig jävla röv som knappt syns eller ser ut som en tjej hämtat direkt ur en porrtidning.

Jag har inte utsidan ni killar vill att en tjej ska ha, men jag har insidan som många av er söker hos alla översnygga tjejer som oftast är players. menar ej alla nu utan vissa.

o by the way, man kan la fan vara vän med vem som helst oavsett hur personen ser ut??

bara omoget att trycka ner folk bara för dom inte ser ut som ni vill att dom ska se ut. vi alla ser olika ut.. undrar hur er pojkvän/flickvän kommer se ut om några år. Kanske själva blir mulliga, större röv o inte ser ut som en modell längre.. ska ni dumpa honom/henne då eller? :P

Likes

Comments

 

Man blir ju bara för trött på alla dessa "tuffingar" bakom skärmen, har ni inget annat för er än att trakassera folk på nätet som ni inte känner eller ens träffat och inte vet något om personen än utseendet?

Läste det om den 13 åriga Linn som begick självmord, hoppade framför ett tåg på grund av att ha blivit mobbad/trakasserad på nätet. Sjukt sorgligt att läsa sånt, att sånt ens kan ske är ju förjävligt. Så min fråga är till er som trakasserar folk : Vill ni vara orsaken till att någon tar sitt liv? Vill ni leva med dåligt samvete resten av ert liv?

Jag skulle nog inte tro det alltså.

 

Jag får hat mejl på facebook, på bloggen, på sms och folk som ringer på natten.

Folk som ber mig ta livet av mig för att jag är ful, kallar mig tjock, ful och sen andra saker som nedvärderar en.

Ta livet av er själva istället för att be andra göra det bara för att ni ogillar personen, visst jag är ful men finns andra som tycker att jag är fin på mitt sätt, jag är tjock på grund av att jag är gravid i 8:e månaden (lite svårt att vara smal då). Annars är jag mullig och väger runt 70-76 kg.

Lägg ner er tid på att söka hjälp, finns bra psykologer lite överallt.

 

Jag tar inte emot er skit längre, jag skrattar åt er. Jag fyller år 1:a april så är ett skämtbarn en gång om året men ni är ett skämt för hela sverige för varje dag som ni trakasserar någon. Ni skämmer ut er, det kommer vara ni som kommer stå ensamma kvar en vacker dag och inte dem ni mobbar.

 

Vad har ni för problem? Märks att ni inte mår bra och saknar hjärnceller och även respekt.

 

När man går fram till er på stan så glor ni ner i marken och blir generade, när man är 100 meter bort så vågar ni öppna munnen. Ni är ett gäng fegisar, ett gäng som inte kommit ifrån dagis nivån.

 

Väx upp, skaffa er ett liv och uppsök en psykolog.

Likes

Comments