Header

Varmt/Kallt

Varmt

Favoritårstid

sommaren & vintern.

Pool/strand

beror på.. Om det är kallt osv pool, fast det beror också på om poolen är varm eller kall också!

Favoritsak med sommaren

att det är så varmt och härligt!

Shorts/kjol

shorts, & kjol beror helt på vad för kjol.

Vad ska du göra i sommar?

Vara med kompisar, & gå på ridläger som vanligt & vara bland hästarna, fota en massa bilder & bada & ha det allmänt mysigt, säkert hitta på annat med kompisar också osv..

Är du en person som bär solglasögon?

ja, verkligen!

Favorit sommar sak som man kan äta?

JORDGUBBAR!! & även glass, något av det bästa som finns på sommaren! ;D

Favorit sommardrink?
Om det helt enkelt beror på vad som menas med drink, men jag tar det mer som typ olika saker man kan dricka eller hur man ska förklara.. Haha. Cola eller Champis

Favorit outfit för sommaren?

typ shorts och linne

Baddräkt/bikini

bikini

ser du fram emot sommaren?


Det är redan sommar :**

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Haallooj!
Nu blir det dags att åka mot stugan & ha roligt!
Det var ett bra tag sedan jag var där sist ungefär ett halv år sedan, så nu är jag taggad på att åka dit. Nu åker jag inte dit ensam iallafall för nu ska vide med mig till stugan & ha roligt. Vi ska både fiska & bada & även åka min lilla fula båt. Hahahaha.
Den är faktiskt jätte gammal av trä & allt, har haft den ända sedan jag varit liten dock vet jag inte om den kanske går att åka på eftersom den är så pass gammal min mamma & hennes lillebror hade den också när dom vad små. Så den är typ 30år gammal kanske. Sjukt!

Har både med kameran & har även data där borta i stugan så det kommer säkert komma upp jätte fina foton vi tagit i stugan, även igår var jag ute & fota med vide på kvällen & vi fick så många fina bilder. Men iallafall nu så ska jag fixa ordning varm pizza & sminka mig & klä på mg sedan så ska vi ta bussen mot stan & vara där någon timme sedan går vårt tåg. Hoppas ni kommer ha rolig dag för det ska vi verkligen ha, ha så roligt! ;D

Likes

Comments

Hej hej på er!
Jag har precis varit ute & fotat min gulliga Kanin, har aldrig sätt något gulligare haha. Hon liknar en sån där jätte stor hårboll som kan röra på sig, det är helt sjukt.
Hon får super mycket päls & man måste klippa nästan två gånger i månaden, så mycket växer det på henne. Dock har vi ingen rak apparat så jag måste klippa henne med min sax.. Super duper jobbigt tycker jag. Tar max 20 minuter att klippa henne med dock ser det inte fint ut eftersom det blir jätte o jämt med sax men men.. I alla fall så har jag precis varit ute & fotat min lilla hårboll Lilly, så jag tog en massa olika bilder, & tänkte att ni skulle få se! Hon var super glad att få komma ut i gräset & så mycket har jag aldrig sätt att hon gjort glädjeskutt & hon har även legat & solat, & tagit de lugna.
Men här kommer bilderna i alla fall! :D

Likes

Comments

Halloo!
Som sagt har jag äntligen fått tillbaka min kamera & har knäppt väldigt mycket kort dock var det flesta bilderna på Erika & dom jag tog på mig var inte alls bra.
Men iallafall bjuder jag på några härliga foton.

Likes

Comments

Hejsan på er!
Var precis inne & kolla om statistiken hade höjts på bloggen, & jag insåg att den hade höjts jätte jätte mycket så nu hade jag tänkt att göra ett inlägg om mig själv så alla får veta vem jag är & vad jag gör på fritiden osv osv..

Vad heter du? Benita Monika Isokivelä.
Alla brukar fråga mig varför jag brukar byta efternamn & allt sånt hela tiden, & just nu heter jag tex, Benita.eriksson på instagram & det är på grund av att jag skämdes över mitt efternamn för det inte lät fint eller något & skämdes att vara finsk så jag höll på & byta runt bara. Men som sagt heter Benita Isokivelä.

Hur gammal är du?
14.

När är du född?
2002 9 januari.

Vart bor du?
Gävle.

Favorit sport?
Ridning & fotboll.

Vilken är din favorit färg?
Snor grön.

Nämn dina 2 favorit filmer.
Jag brukar inte kolla på film så ofta men som sagt brukar jag hitta på filmer som är bra brukar jag inte komma ihåg namnet, då vet absolut ingen film alls !

Vad brukar du göra på fritiden?
Vara i stallet & sköta om hästarna & vara med vänner & hitta på massa saker. Brukar åka bort då & då till Hudiksvall & vara där & stugan & massa andra ställen :)

Håller du på med tobak?
Ja tyvärr.. Börja röka när jag var typ 10-12 år gammal, & tjuv rökte om man säger så. Men nu röker jag regelbundet.

Går du i skolan?
Ja det är klart jag gör det, så gammal är jag absolut inte! :D
Men tycker dock inte om skolan eftersom jag har massa svårigheter i skolan & saker jag tycker är svårt i skolan. Skolan är bra & gå i för att sedan få jobb, så det är klart jag hår i skolan, som sagt tycker det är trökigt & svårt.

Favorit youtube?
Tova Helgesson & Vlad & David, mm..

Här var några av dom lättaste frågorna jag tog med men hoppas ni fick fram nå fakta om mig. :)
Kram!

Likes

Comments