AKKURAT NÅ

Akkurat nå sitter jeg å prøver å få i meg noe å spise etter å ha hatt omgangssyken noen dager, det er ikke lett når man er sikker på at hvert eneste bit skal komme i retur. Jeg holder meg derfor litt til chips og cola enda.

UKENS GLEDINGS

Jeg gleder meg som jeg nevnte i innlegget under til å reise denne uken, og ha mine giveaways. Juhu, mye spennende. Jeg klarer ikke vente til å komme meg bort litt, jeg blir så fort rastløs og trenger å flytte på meg. Hadde jeg bare vært rik av penger hadde de hjemme knapt sett snurten av meg, å reise gir mye glede.

UKENS CRAVINGS

Tja, jeg har vell egentlig ikke hatt noen særlige cravings som skiller seg ut denne uken, det går som regel i det samme, dere vet, chips, sjokolade og div...

UKENS HØYDEPUNKT

Valentines dagen er jo koselig da, selv til at jeg lå med hodepine. Kjæresten kom hjem og hadde kjøpt mat på pizzabakeren, og mens vi nøt pizzaen satt vi i armkroken til hverandre å så på serie. Jeg setter stor pris på slike småting som gjør hverdagen litt bedre. Det var forresten også veldig hyggelig å møte Ida til lunsj. Vi er jo som sagt en gjeng på åtte stykker som driver en snapchat konto sammen hvor vi rullerer hver dag og deler hverdagen vår. Alle bor på hver sin kant og det er ikke like lett å få sett hverandre, og da fant vi plutselig ut at siden jeg og Ida tross alt ikke har så stor avstand kunne vi møtes til en deilig lunsj. Kjekt å kunne gjøre slike ting også.

UKENS NEDTUR

Helt klart å få den forbaskede omgangsyken, la oss krysse fingrene for at det er noen år til neste gang. Jeg unner ikke min verste fiende det engang..

UKENS SANG

Sacrifice (feat. Jessie Reyez) - Black Atlass

That´s What I Like - Alan Walker Remix

Young Dumb & Broke - Khalid

Mine - Bazzi


BR

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments


Jaa, dere.

Jeg har ikke hatt muligheten til å blogge før nå da jeg har ligget strekk ut med ingenting annet en omgangsyken..Jeg har visst en stund at det er flere som har fått det og at det har ligget å lurt rundt, så nå ble det min tur da. Både jeg og kjæresten min har ligget i hver sitt hjørne og kastet opp, og kjempet om toalettet. Herlighet for en håpløs tilstand vi har vært i, jeg er mye bedre i dag, men langt i fra god i formen. Jeg tenkte at det hadde vært forfriskende med en dusj, men det kjentes ut som en hel trenings-økt bare det å holde seg oppreist. Jeg må nok holde sengen til jeg har fått i meg litt mat og væske, ellers duger kroppen ikke til noe. Det verste med omgangsyken er når man har kastet opp alt man har innvendig om man til slutt kun ligger å brekker seg, fy søren..so painful. Så er det slik at når man ligger der å har det som verst så tenker man alltid gjennom alt man skal spise eller drikke når man blir god igjen, eller hvertfall jeg gjør det. Denne gang hadde jeg så lyst på godt og kaldt vann, eplemost og ikke minst hadde jeg skikkelig lyst på epler, mm..rart det er altså.

Åh, det skjer mye spennende denne uken, jeg kan ikke vente. Jeg skal blant annet ut å reise og jeg skal ha to forskjellige giveaways (kaaanskje jeg venter med den ene til neste uke). Jeg gleder meg skikkelig, dere må virkelig følge med! Jeg røper hvor jeg reiser i morgen og hva planene blir.


(En liten tb til før jeg ble syk, hehe)


Håper dere har hatt en super helg, og at dere får en enda finere uke. Hold ut, kun fire dager igjen til helg!

Likes

Comments


Hei dere.

Da var vi allerede godt i gang med lørdagen, og vi har brukt nesten hele dagen på Kvadrat for å kikke litt rundt, og kom faktisk hjem tomhendt, ikke verst? Senere skal vi på middag hos svigers, jeg syns det er helt supert når vi får komme å spise hos familie da man slipper å gjøre det selv, og ikke minst slippe å ta oppvasken, hehe. Uansett, jeg bare følte virkelig for å skrive litt om min fantastiske "boyfriend jeans". Jeg syns alle burde ha en som denne i klesskapet, den kan styles både opp og ned. Jeg har kjøpt min på Bikbok for litt over et halvt år siden og er super fornøyd med den. Jeg tok fatt i saksen og klippet til hull selv da dette gjorde buksen litt røff. Den er så behagelig og jeg kunne seriøst bodd i denne. For å gjøre noe ekstra med antrekket bruker jeg også en såkalt "fish-net" strømpebukse. I love it! Nei, dere, en slik bukse er rett og slett et must i klesskapet. Kjøp en, bruk den, og elsk det.BR

Likes

Comments

God morgen.

Tidligere i uken var jeg å møtte en av jentene jeg driver snapchatkontoen Norwegianblogs med, nemlig Ida. Det var utrolig koselig, og vi hadde en fin date på Kvadrat hvor vi spiste på Italia. Jeg pleier som regel ikke bestille salat når jeg er ute å spiser fordi det er så fryktelig overpriset. Jeg valgte å bruke litt ekstra penger på mat denne dagen og gikk for en kylling-salat. Herlighet, for en fantastisk god salat og størrelsen på skålen! Her fikk man faktisk mye for pengene og den var så absolutt verdt det. Den anbefales på det sterkeste.

Nå er det endelig blitt helg og det skal bli deilig å slappe litt av. Jeg er litt usikker på hva helgen bringer, og syns egentlig det er litt godt å ta det som det kommer. Kjedelig om man har laget planer for hele helgen og det plutselig dukker opp noe som også er fristende, så jeg skal bare lene meg tilbake og gjør akkurat slik jeg har lyst.

Håper helgen deres blir helt nydelig.BR


Likes

Comments


Hei dere.

Jeg skal til å legge meg nå. Dette har vært en lang dag da jeg dessverre har ligget med migrene store deler av dagen og ikke vært i stand til å skrive noe nyttig. Jeg kommer tilbake med et bedre innlegg i morgen, så håper jeg dere har hatt en super dag. Det er jo også valentinsdagen i dag, Sander var så grei og hadde kjøpt pizza og digg til meg. Snill han er<3 Vi har faktisk dratt ut for å spise hver valentinsdag, men slik ble det ikke denne gangen. Har dere gjort noe spesielt på valentines eller er det ikke noe dere bryr dere særlig om?BR

Likes

Comments


Jeg syns alltid det er så gøy med horoskop. Spennende å se om man faktisk sitter igjen med noen av utsagnene på slutten av året. Jeg tenkte derfor å dele mitt horoskop for skorpionen da jeg er født 12.november.Skorpionen 24. oktober–22. november


Året oppsummert: Energien er på topp fra begynnelsen av året. Da tar du viktige beslutninger, og kan begi deg inn på noe som er helt nytt for deg. Gjennomslagskraften din er spesielt stor i januar, april og september. De månedene er gunstige for alle former for kommunikasjon, mens april kan være litt vanskeligere, så da bør du være mer omhyggelig og tydelig i alle dine budskap. Konsentrasjonsevnen din stiger, og det kan lede deg til skolebenken eller kanskje til selv å formidle det du kan. Situasjonen kan være krevende, men stol på deg selv, for du har evnen til å gjennomføre. Du kan utvide din omgangskrets og ditt nettverk via utdannelse eller via andre veier. Fram til begynnelsen av november viser du mer begeistring, og du kan også ha flaks. Etter det er det økonomien din som får medvind. Jobb: Året kan starte med en ny jobb eller helt nye oppgaver, og det trives du godt med. Du må sette deg inn i en del nye ting, noe som i seg selv kan være krevende. Men med det hellet som følger deg det meste av dette året, har du mulighet til å jobbe mer med det som interesserer deg. Det kan være at din interesse, ditt talent eller at mer myke verdier får mer innflytelse over ditt arbeidsområde. Etter sommerferien vil samarbeidet fungere ekstra godt, og du får kontakt med flere kunder, kolleger eller et annet yrkesmessig nettverk. Kjærlighet: Det er først og fremst barna som vil merke din kjærlighet. Det kan være dine egne barn, eller barn i slekten, men det kan også være at du selv får barn og den kjærligheten som oppstår i det. Lever du i et etablert forhold, kan det få et friskt pust av fornyelse. Det er kanskje spesielt din partners innstilling som endrer seg, men som igjen vil få innflytelse over deres samliv. For den single skorpion blomstrer romantikken spesielt i mai og august.


Andre enn meg som er skorpionen???

BR

Likes

Comments


Hei flotte.

Nå sitter jeg egentlig klar til å løpe på jobb, for jeg skal på kveldsvakt i dag. Og det er lenge siden faktisk, så jeg gleder meg litt. Jeg har fått stelt meg og knipset noen bilder til bloggen. Utrolig at vi har fått snø nok en gang altså, men bildene blir fantastisk da, et virkelig pluss. Jeg har også blitt helt forelsket i disse båndene man kan bruke til hår, vesker eller rundt halsen, det gir antrekket et løft om man ikke har lyst å kle seg opp i noe fancy. Love it. Jeg skal hamstre inn flere av disse. Nei, nå må jeg nesten komme meg avgårde, så prates vi senere.Genser - Gina Tricot

Veske - Primark

Dressbukse - Zara

Sko - Adidas

Hårbånd - H&M


BR

Likes

Comments


Nå er det lenge siden jeg har hatt en "ukas" update, så la oss gjøre det i dag.

AKKURAT NÅ

Akkurat nå sitter ligger jeg på sofaen og håper at jeg ikke kaster av alle bollene jeg har spist. Vi har nemlig hatt besøk av mamma, pappa og lillebroren min hvor jeg serverte hjemmelagede boller med krem. Det er jo tross alt bolle-søndag og morsdag, så jeg tenkte at isteden for at mamma brukte dagen sin på dette kunne jeg gjøre noe kjekt for henne. Det var utrolig koselig, og bollene ble overraskende gode. Pluss poeng i husmors-boken til meg.

UKENS GLEDINGS

Jeg gleder meg rett og slett til uka er ferdig..hehe, er det lov å si det slik? Jeg skal jobbe hver eneste dag, og det er ganske mye når man jobber turnus. Jeg gleder meg til å få jobb-uken unnagjort så er resten av februar mye lettere heldigvis. I tillegg reiser jeg helgen etter, så det blir et lite avbrekk.

Bollene jeg laget idag, de ble helt fantastiske. Gi meg et vink om noen vil ha oppskriften!


UKENS CRAVINGS

Jeg har hatt cravings på ingenting annet en semulegrynsgrøt. Altså, hvor digg er ikke denne grøten? Det er skikkelig barndomsminner da mamma lagde dette til oss ofte da vi var små. Men nå i senere tid har jeg plutselig husket på denne og blitt skikkelig hekta. Flere mener dette bare er baby-grøt, men da er det hvertfall helt topp med "baby-grøt". Mmmm...

UKENS HØYDEPUNKT

Å få fagbrevet i hånda må jeg si er et veldig fint høydepunkt. Det var skikkelig stas at man skal gjøre det litt høytidelig og ha en full seremoni og pyntede mennesker. Utrolig kjekt å få være med på, og endelig kunne si at man offisielt er blitt en fagarbeider.

Bilder fra fagbrev-utdelingen hvor vi spiste pizza på et hotell etterpå


UKENS NEDTUR

Nedturen denne uken må være at jeg har begynt å innse at jeg snart må skrape sammen noen (en hel haug) kroner for å investere i en ny telefon. Min telefon har blitt skikkelig treig, skrur seg av hele tiden, vil ikke sende meldinger eller motta og generelt bare er dritt. Jeg har vært veldig fornøyd med den jeg har og ikke hatt noen planer om å bytte den ut, men nå ser det ut som den forlater meg veldig snart, dessverre...

UKENS SANG

These Days - Rudimental

High - Whethan, Dua Lipa

I Got You - Jessie J

Heaven - Julia Michaels

I Did Something Bad - Taylor Swift


Har du gjort noe spennende denne uka?

BR


Likes

Comments


God kveld.

Dette er første helgen på lenge jeg har mulighet til å bare nyte lørdags-kvelden i fred og ro. Hele uka har jeg vært opptatt og dagene har gått i ett, da er det deilig å kunne få sitte ned å gjøre akkurat hva man vil. I går dro jeg og Silje for å se Fifty shades freed, og jeg må si at jeg virkelig elsker disse filmene. Det er jo smak og behag, ikke akkurat en film for alle, men det er gøy med noe litt utenom det vanlige tenker jeg, hehe. Trist at det var den siste filmen, men jeg er fornøyd med hvordan det hele sluttet så. Etter filmen dro vi over til noen venninner av oss, Marthe og Rebekka, hvor vi fikk servert god middag og tok oss noen drinker. Vi danset og pratet i evigheter, så det var koselig.

Dagen i dag har vi rett og slett brukt på å rydde og vaske leiligheten, vært en liten tur på senteret og hadde senere kompisene til Sander over og spise kinamat sammen. Nå har jeg fått lagt meg ned på sofaen i armkroken til Sander og ser et par episoder av The Kardahsian.

Jeg håper dere har hatt en flott uke og ikke minst helg, så prates vi igjen i morgen.


Andre som har fått sett Fifty shades freed?

BR

Likes

Comments

Instagram@benedikteez