God fredag dere!

Da er det endelig fredag igen som vil si helg. Jeg har faktisk hat helg siden tirsdag så det har hvert digg. I helgen skal jeg ingen ting, det blir nok bare å være hjemme og slappe av mer.

Så for en uke siden fikk jeg verdens fineste genser fra farmor´en min og den er så fin at jeg har brukt den hele uka, neida, joda, hahaha. Farmor har strikket den til meg og det er en veldig populær genser som alle har nå, man kan velge og kjøpe den til 3000-4000,- eller strikke den til 500-1000,-

Så jeg var da så heldig å få farmor til å strikke den, så jeg ble så glad for den at jeg smilte resten av dagen. Genseren jeg da snakker om er genseren fra Ganni altså bølge genser som også mange kaller det for.

Ha en fin kveld vidre også snakkes vi!

Benedicte♥

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei fine dere!

Wow, som dagene går! Nå er vi i september og det er heller ikke lenge til oktober kommer nå. Høsten har kommet og det er så koselig. Liker faktisk høsten utrolig godt♥ Elsker alle de fine fargene som kommer på bladene, det gjør meg så glad:) På fredagen da får jeg endelig høstferie og det kommer til å bli så godt. Jeg har ingen planer nå men det endrer seg nok sikkert! God høst alle sammen!

Benedicte♥

Likes

Comments

Hei alle fine

I dag er det tirsdag, og det har regnet i hele dag her jeg bor. Jeg så tilbake på bilder fra sommerferien og merker allerede at jeg savner det, men mest av alt savner jeg Hellas helt sykt mye. Jeg savner å bade og være varmen også savner jeg og være med Thea som jeg dro til Hellas med!

Nå slenger jeg med et par bilder fra Hellas også håper jeg at dere får en strålende uke!Benedicte♥

Likes

Comments

Hei alle fine!

I dag er det søndag igjen som vil si at helgen snart er over :( men vi får vell prøve å tenke positivt uansett. I dag tenkte jeg skal prøve å komme meg ut en tur enten å gå tur eller spise lunsj med en venninne i fin været. Ellers så hadde familien min besøk i går så da spiste vi hjemmelaget pizza og spiste godis. Men nå tenker jeg at det er lurt å stelle meg litt også håper jeg at dere får en fin dag i dag.

Benedicte♥

Likes

Comments

Hei

Jeg ser mye på youtube om dagen, altså jeg kunne ha sett på youtube hele dagen. hahaha, neida. Men jeg tenkt at jeg skulle vise dere mine favoritt youtuber.


1. ZENNUFER

2. Romee Strijd

3. Molly Rustas

4. Louise Jorge

5. LilyLikecom

6. Janni Deler

7. Frida Tordhag

8. Emitaz

9. Bianca Ingrosso

10. Angelica Blick


Hvis du er glad i fashion og vlogger så anbefaller jeg virkelig disse.

Klems♥

Likes

Comments

Hei

Da var sommerferien brått over og nå er vi tilbake til hverdagen. Jeg starta på skolen i dag og det gikk fint, uansett om jeg gruet meg fryktelig mye. Det blir også godt og komme i gang med hverdagen igjen og ikke bare sitte inne hele dagen, hahahaha. Håper alle har hatt en fin skoledag for dem som startet i dag.

Benedicte♥

Likes

Comments

God morgen fineste

I dag er det søndag som vil si en ny Inspo Sunday!

Benedicte♥

Likes

Comments

God Søndag dere!

Dagen i dag har for meg bare hvert og slappet av. Det har regnet her, så det har faktisk hvert ganske digg å bare hvert inn og sett ut av vindu og drukket kakao. Jeg var med noen venninner i går, så ligger til noen bilder fra i går under.

Benedicte♥

Likes

Comments