...slutade jag jobbet och började plugga. Sjukt kul!

Sålde lägenheten för nåra månader sen vilket innebär cash till plugg och resor.

Blind Tensions platta har växt rejält i omkrets, 12 låtar i omkrets. Den sista låten skrev jag klart i söndags. Riktigt nöjd med resultatet. Trummorna är färdiginspelade inom nåra veckor. 3/4 av all sång är färdigskriven och inspelad. Alla gitarrer och basen kommer jag börja lägga om nåra veckor. Omslaget är klart och mästerligt snyggt - Tack Weed, du äger med pennan!

Fick min customgitarr för nåra månader sen, en oslagbar mästerlig gitarr som både låter och känns som ren perfektion i gitarrmått. Den nya förstärkaren likaså - Perfektion! Ljudet på skivan kommer bli stört bra!

Var även med på Sanchez andra kommande platta nu i sommar.

Tog 2 dykarcert för 2 veckor sen - Open Water och Advanced Open Water! Sjukt kul!! Rekommenderas hårt!

Greger R.I.P - fattar inte att du e borta. Dom senaste 6 åren var dom sjukaste, roligaste och mest intensiva åren jag haft...thanks man!

Touché!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Då är jag numera berikad med ett B-spons ifrån Flaxwood Guitars. Klart dom mest mångsidiga, tonrika och mest spelbara gitarrer jag nånsin spelat på.

www.Flaxwood.com

Produktionen av min egna signatur Flaxwood modell kommer vara klar om ca 3 månader. Jag och polaren Richard Lundmark (www.Fretdance.com) är även inbjudna till den svenska gitarr mässan - Fuzz-mässan - i Sthlm i maj, av Flaxwood.

Ett plektrum av äkta mammutben är beställt.

Ett stycke Umeå-resa för att besöka Richard är bokat den 29:e februari.

Jag e nöjd!

Likes

Comments

Då var det dags för ännu en ny låt inspelad av Blind Tension. En nyinspelning av "On My Way" skriven 2005. Akustiska soft depprock i moll.

Finns för lyssning på www.myspace.com/BlindTension

// M

Likes

Comments

Shiiit va kul de var!!! Grym publik!! Hade så oerhört kul!! Raunchy var även ett härligt gäng - www.raunchy.dk Har inte haft så här kul på länge! Ser fram emot nästa spelning! // M

Likes

Comments

Hamnade på afterwork på bryggeriet i fredags vilket blev en helkväll där. Sjukt kul kväll! I lördags började jag sen tillägga mitt gitarreri till Miosis kommande platta som släpps i början på 2008. Intensiv inspelningssession som varade i 10 tim. Sen över till Mikaels studio och spela in ytterligare 4 tim till vårt kommande projekt kallat Blind Tension (6 skrivna låtar i nuläget). Söndan blev sen ytterligare 10 timmars inspelning till Miosis skiva. Summering: 24 tims studiotid på 2 dar. 7 låtar med Miosis klara (varav 3 jag tidigare aldrig hört), flera strålande idéer framodlande till Blind Tensions gnistrande låtar. Musik tar tiiiid....

Likes

Comments

E förjavla lat med att lagga upp bilder ifran min odysée men det kommer nar jag val ar hemma i Sverige igen. resedagboken uppdaterad... Vill inte hem!!!!!

Likes

Comments

www.resedagboken.se

sok pa resenar - bEnded

Dar kommer jag uppdatera dagbok samt bilder under hela manaden jag ar i Turkiet.

Ciao!

// Magnus

 

Likes

Comments