Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Går ju i musikklass så har repveckor, vi har då rep konstant och just nu är det för våran föreställning som vi repar för. Har då varit i skolan från 10 till 3 så var hemma typ halv 4 och åt sen gick jag och min lillebror till affären och köpte lite godis till ikväll, hoppas ni haft en bra dag :)

Likes

Comments

Är fortfarande sjuk tyvärr och idag har jag kollat film med min lillebror och Aa filmen hette flickan och räven , ingen speciell film enligt mig men men. Var även nere och kollade tvätten osv tanke på att jag har skola i helgen så behövde jag veta när vi tvättar

Likes

Comments

Är fortfarande sjuk tyvärr , mår inte alls bra men idag har jag gjort vampyr tänder som blev rätt bra nu inför halloween. Dagens outfit fick bli svarta tights och Johans tröja (det är min styvpappa)

Likes

Comments

Var på vårdcentralen idag och det visade sig vara nån förkylnings grej

Likes

Comments

Godmorgon alla söta!

Vaknade nyss faktiskt och nu kör jag igång med lite vatten och youtube.

Hoppas ni får en bra dag
👋🏼

Likes

Comments

Sverige går på riktigt över gränsen nu, vi i Sverige offrar allt exakt allt för att det inte ska vara någonting som ska vara rasistiskt i Sverige för att vi har så jävla mycket invandring. Nej jag är inte rasist har sjukt många vänner som är utländska osv men seriöst nu Sverige ? Vi tar bort delar i kalle Ankas jul för att det fans rasistiska delar i, frågan är då hur kan det vara racistiskt? Vi ändrar på våra traditioner för att vi inte ska vara racistiska ? Men hallå allt är racistiskt i dagens läge. Varför inte ba ta bort alla namn, alla färger osv så vi inte är rasistiska ? När fan ska Sverige fatta att vi inte är svenskt längre ? Sverige läger miljoner på att invandrare ska få det så bra som möjligt osv medan vi i Sverige kämpar som fan för att ha en inkomst, för att kunna skaffa körkort osv? Flera svenska ungdomar och vuxna står utan jobb för att ni prioriterar invandrarna, dom ska ha ett jobb så dom kan ha en bra start i livet medan alla svenska ungdomar stor utan jobb och får leva på socialen ? Ska det vara så ? Sverige har funderat på att betala invandrarnas körkort , men skiter fullständigt i om ungdomar tar körkort eller inte för dom klarar sig? Ibland blir jag rädd för att Sverige är påväg åt helvetet . Jag förstår att ni vill hjälpa dom utsatta osv men när ska ni börja prioritera dom svenska ungdomarna ? Fattar ni hur dålig vård det finns i Sverige ? Förstår ni hur många svenskar som är arbetslösa ? Förstår ni hur långt ni drivit detta ?
Om du säger något rasistiskt så kan du få fängelse hur jävla länge som helst men om du mördar någon , våldtar någon eller misshandlar någon är straffet mycket kortare. Sverige ba öppna era ögon och förstå hur ni förändrar Sverige ?
Grönsaker , frukt och kryddor har behövt ändra namn för att det är racistiskt?
Om en invandrare kallar oss "SVENNAR" är det helt okej ? Men om vi skulle ens nämna ordet "BLATTE" skulle vi bli misshandlade eller dömda ?
Är ni ens medvetna om hur sjukt detta är ?
rja öppna ögonen nu!

Är absolut inte rasist men ni måste förstå min åsikt!

Likes

Comments

Godmorgon alla söta, jag vaknade nyss och pallar som vanligt inte gå upp.
Min lillebror ska då ha kalas idag och sånt så lite barn kommer hit och sen min moster och hennes barn.
Mina föräldrar städar som fan nu haha
😂

Men vi ses senare
👋🏻

Likes

Comments

Har spelat the Sims 3 hela dagen typ.
Känns som mitt live är typ sjukt tråkigt men men haha.


Sen så fyllde ju min lillebror hela 7 år så vi firade honom lite
🙌🏽

Likes

Comments

hej folket har inte bloggat på ett tag pga mitt mående osv..

grejen är då att jag mår väldigt dåligt och blir sämre och sämre för varje dag osv och håller på att ta tag i detta nu.

har varit hemma från skolan sen tisdags när mamma var tvungen och hämta mig från vårat läger, på tisdag nästa vecka så ska jag då träffa första linjen och prata där och sedan kanske bli skickad till bup då!

detta kommer vara fjärde gången jag besöker dom osv.🌟


Jag är på bättringsväg iallafall👍

Likes

Comments