Instagramkonto@isabellgustav

ENLIGT MIG TYCKER JAG DET ÄR ÖVERPRIS. Har ju köpt en hel del kläder därifrån på senaste tiden, varav klänningar för 900 spänn som jag häromdagen hittade för 140-250kr på en annan site. Fatta vad besviken och hur mycket pengar man kunde sparat? Well well.. Väldigt dåligt i alla fall, jag förstår att dom vill gå i vinst, men det är ganska mycket pengar.

Hittade nämligen en playsuit som dom nyligen släppte som jag skulle vilja köpa, vilket jag kommer köpa. Bara inte ifrån DMRetro. Kommer köpa exakt samma plagg för en minimal summa om man säger så.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bjussar på några bilder från gårdagen också.

Det var en sån himla bra dag igår, allt kändes underbart, helt perfekt. Vi åt god mat, drack lite vin, skrattade och bara hade allmänt trevligt. Jag fick paket också! Fast inte bara åt mig, till båda två. En helikoptertur över en huvudstad här i Sverige!! Så himla roligt. Synd att båda kommer ha panik med tanke på att vi är höjdrädda, men annars kommer det nog bli jättekul! Jag körde på lite skaldjur igår för er som undrar haha, wonderbart.

Likes

Comments

Dom här klänningarna beställde jag och var jätte nöjd.. Men när jag fick hem dom var jag inte alls nöjd, jag kände mig stor. för klännignarna gick ut så mycket. Och jag tyckte inte alls om dom, inte alls. Så dom fick åka tillbaka och in kom det två nya plagg som jag väntar på och hoppas att dom ska komma hit i tid!

Klänningen kommer från DMretro men var en beställningsvara så kommer få vänta tre veckor på den och playsuiten kommer komma ända från Australien. Bättre lycka den här gången får jag hoppas!

Likes

Comments

Mamma fyller ju år på onsdag så hennes kille kom på ett sätt att överraska henne över helgen! Han hade en spelning och efter det kom han och hämtade oss i Åtvidaberg för att sedan släppa av oss i grönan och hämta mamma och familjen. Kortfattat så överraskade vi henne mitt på grönalund (hon hade ju ingen aning om att vi skulle komma) ganska kul att se chocken. Det blev en bra dag, förutom att min lilla syster svimmade av värmen, och att vi knappast vann någonting på hjulen. MEN JAG FICK EN STOR PANDA! SÅ VÄRT. På första försöket vann min älskling den till mig. Eller oss? Hur som helst så ligger den i våran säng haha. Dagen efter blev det värsta lyxfrukosten. Bär, tårta och grillat. Mumma! Och ah, jag brände mig skapligt igår.. Så idag är jag helt öm i kroppen. Håller mig nog inne haha.

aniktet är med skapligt rött. Hello kräftan.

Likes

Comments