Unpopular opinions

Jag blir alltid både nyfiken och lite småskraj när jag klickar mig in på ett inlägg med rubriken Unpopular opinions. Det är liksom då man får veta vad det är för en person man har att göra med. Kommer jag gilla dig eller bli upprörd? Lite vardagsspänning sådär. Vi får se hur ni känner för mig efter det här.Jägarbilder på sociala medier.

Okej, fine. Jag fattar att man kan ha massa olika anledningar till att jaga. Allt ifrån att man hellre äter sånt man själv jagat än sånt som säljs i affär till att man helt enkelt gillar rushen som kommer med att döda något, och jag har själv aldrig testat så jag ska inte yttra mig allt för mycket om just det. Men lägger du upp skrytbilder på döda djur på Instagram så avföljer jag dig. Det är så jäkla respektlöst så jag blir illamående.


Föräldrar som snackar skit om sina barn.

Jag är helt för att det är okej att vara trött och tycka att det är jobbigt att vara förälder, och det är viktigt att prata om det så man inte känner sig så jäkla ensam. Men det är ett stort kliv därifrån till att skriva i bloggen om hur dryga dina barn är, eller sitta med kompisgänget och håna eller prata illa om dina barn. Lite jävla lojalitet, tack.


Folk som har "shopping" som intresse.

Läser jag en profilbeskrivning t.ex är på Nouw och ett av intressena som listas är shopping, då tappar jag intresset fullständigt. Jag är allt för emot slit-och-släng-samhället och denna satans konsumtionshets för att kunna inspireras eller få ut något av personer som har shopping som en hobby. Ugh.


Paradise Hotel och liknande skitsmörja.

Bara sluuuuta uppmuntra och bidra till att idioter blir snuskigt rika och kända enbart genom att bete sig som rövhål. Tack på förhand.


Folk som inte tror på klimatkrisen.

Jag menar bara va? Jag orkar inte ens längre.


Grammatiska fel.

Jag klarar knappt av det. När man skriver "dem" på helt fel ställe, till exempel. Sluta bara. Eller när en tror att plattång stavas med tre t:n. Vet ni förresten att det heter tillbringa när det handlar om tid, inte spendera? "Resten av kvällen tillbringade jag ...", inte spenderade. Puss.


Jag gillar inte Ross.

Nej, jag tycker han är skitjobbig. Dessutom mansgrisig.


Eller Ted. Eller How I Met Your Mother överlag.

Ted blir kär i varenda kvinna han ser, men vissa i bara femton minuter. Hela serien är fruktansvärd överdriven och överskattad. Bleh.


Folk som vill "förbjuda" religion eller skyller saker på religion. 

Det finns puckon överallt, i varje land och inom varje religion. Men en religion kan inte spränga någon i bitar eller bränna någon på bål. Sånt är det mest maktkåta män som sysslar med.


Tjejer som hackar på tjejer.

Då syftar jag främst på kommentarer som "huuur ser hon uuut?" eller diskussioner om hur mycket hud en visar eller inte visar på bilder, hur man klär sig, om man tar för mycket eller för lite plats, jobbar för lite eller för mycket och en massa annat som vi redan blivit dömda för av männen. Kan vi kanske skippa att döma varandra så jävla hårt hela tiden och istället visa lite lojalitet och sammanhållning?


Vi borde lägga pengar på att bygga fler fängelser.

För att kunna skärpa lagen och straffen behövs någonstans att stoppa äppelskruttarna, och fan vet att det finns många. Äppelskruttar, alltså.


Skönhetsoperationer är skit.

Sanningen är ju att självkänsla kommer inte utifrån utan inifrån och att göra skönhetsoperationer "bara för att" och utan medicinska skäl kan aldrig ursäktas. Det sänder skitsignaler långa vägar och spär på allt jag är emot, nämligen att det är utsidan som är viktigast. För den sakens skull menar jag inte att jag inte förstår dem som gör det, för det gör jag. Mår man dåligt över något och alternativet finns är det nog jävligt svårt att låta bli.


Föräldrar som inte skyddar småbarnen från solen.

Fattar ni inte hur farligt det är? Ta ert ansvar, klä på ungarna. Jesus.


Folk som pratar om missbrukare som idioter som får skylla sig själva.

Det här gäller allt från matmissbruk och rökning till droger och alkohol. Folk som inte har en aning om vad de pratar om klankar ner på, pratar illa om och hånar människor som är beroende. Man skrattar åt överviktiga utan att ha någon som helst insikt i hur de har hamnat där, man ser ner på alkoholister och rökare skulle väl helst få betala minst det dubbla i skatt. Man beter sig som om de här människorna väljer att missbruka det ena eller andra, och det gör mig omåttligt förbannad. Beroende är något som är väldigt individuellt, och något som var lätt för en kanske är så svårt för en annan att självmord är en troligare utväg. Så sluta sladdra om sånt ni inte vet något om. Tack.


Föräldrar som skämtar om att sälja/ge bort sina barn.

Snacka om att ta ungarna för givna. Så jäkla osmakligt.


Att prata illa om sin partner.

Att sitta och prata skit om sin partner och tala om för andra vad denne gör fel, dennes alla brister och vad du skulle vilja ändra på gör att jag fullständigt tappar respekten för dig. Gör slut och ge personen möjlighet att träffa någon som uppskattar denne, eller täpp igen kakhålet.


Fiskbullar är fantastiskt.

Alltså, yum.


The Nun är den bästa skräckfilmen på flera år.

Jag, min kära sambo och min mor verkar vara de enda som vet hur man uppskattar bra film här i världen, för The Nun har 5,4 på IMDB. Jag menar vaaaa? Äntligen en skräckfilm med skitvidrig äckelnunna, bra skådisar, fantastisk story och mardrömspotential. Men nej, istället gillar man ...


Hereditary.

Skitdålig. Värdelös. Bara asäcklig och obehaglig men skrot. 7,3 på IMDB. Man undrar ju hur folk tänker.


Nu får det vara nog. Let me know, vilka håller ni med om och vilka håller ni inte alls med om?


Gillar

Kommentarer

ineees
ineees,
Så bra inlägg!! Håller verkligen med om vissa punkter, som att ha shoppa som ”intresse”, jägarbilder och PH. Kram!nouw.com/ineees
BellEveTherese
BellEveTherese,
Tack så mycket 😊. Men jaaa haha så underligt tycker jag. Kramnouw.com/bellevetherese
fridachristinas
fridachristinas,
Åh vad spännande att läsa! Känner likadant för shopping och Ross. Avskyr verkligen Ross och förstår inte hur man kan tycka om honom. Blir arg haha, kram!nouw.com/fridachristinas
BellEveTherese
BellEveTherese,
Samma här! Han är ju verkligen inte någon supertrevlig person liksom. Så störig. Kramnouw.com/bellevetherese
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229