Sammanfattning av veckan som gått

Godmorgon favvisar!

Hur mår ni? Här är det fint ser ni. Idag står det plugg på schemat och jag är så taggad på att komma igång med uppgifterna. Dessutom ska vi på bio ikväll och se Ad Astra. Någon som sett? Vad tycks? Jag älskar ju allt som har med rymden att göra, så jag tror jag kommer tycka om det.

Men iallafall. Det är söndag och veckan börjar gå mot sitt slut, så det är dags för en liten sammanfattning av veckan som gått.


Veckans bästa:

Definitivt att jag fick godkänt på sommarkursen och pengar från csn. Snacka om att en stor tyngd lyfte från min axlar där. Tacksamheten.


Veckans sämsta:

Att jag fortfarande inte fått någon tid för operation och har haft mellanblödningar i två veckor. Börjar lessna lite faktiskt.


Veckans mående:

Överlag väldigt bra. Tyvärr har jag varit vaken lite för länge vissa kvällar och så fort jag blir för trött kommer ångesten, så det blir något att vara noggrannare med under veckan som kommer.


Veckans låt:

Jag har lyssnat på den här låten i evigheter men får fortfarande rysningar av den. Absolut den bästa pepp-låten jag vet.


Veckans serie:

Unbelievable. Alltså den är så fantastiskt bra. Bara se den. Finns på Netflix.


Veckans utveckling:

Jag blir bättre och bättre på att inte bry mig så mycket om vad folk tycker och tänker om mig och saker jag säger eller gör. Himla skönt verkligen.


Förresten! Jag kan inte svara på era kommentarer på min blogg. Är nog något tok. Vet att jag inte är ensam om problemet. Hoppas det är löst snart. Pyss!


Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Så fin koftan är, me likenouw.com/sweetwords
BellEveTherese
BellEveTherese,
Jaa visst är den vacker? Jag har ärvt den efter mamma som haft den i flera år. Kommer aldrig göra mig av med den.nouw.com/bellevetherese
LindaLinnros
LindaLinnros,
BellEveTherese
BellEveTherese,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229