Mina förhoppningar för september

Augusti går mot sitt slut och det är dags att se hur det gick med månadens förhoppningar, och sätta upp nya för september.


Augustis förhoppningar:

Komma in på utbildningen jag vill gå.
Jag kom in på mitt andrahandsval iallafall.

Röra mer på mig.
Det har jag gjort fast mer sporadiskt än regelbundet. Men bättre än inget, eller hur?

Dra ner på sockret.
Lite bättre har det nog blivit men är inte nöjd än.

Bli klar med sommarkursen.
Detta prioriterade jag bort helt i allt annat som sker. Vi får se när den blir klar.

Komma framåt med berättelsen om Harriet.
Det har jag absolut gjort, men inte så mycket som jag hade velat faktiskt.
Få min mys-Instagram att växa.
Confession time! Ända sen jag var 15 har jag velat bli vad som idag kallas influencer. Men inte den ”vanliga” sorten som promotar mode, resor eller smink, utan en helt annan sort som inspirerar till mys, lugna stunder, själslig ro, läsning, att följa sina drömmar, tro på sig själv och älska sig själv som man är. Det är alltså planen för mitt nya IG-konto - att dela med mig av en massa mys i form av litteratur, skrivande, pepp, bekvämt mode och otroligt många tekoppar. Vill ni följa mig så kan ni klicka på Instagrambilderna till vänster eller söka på cozysideffects på Instagram. Jag har faktiskt fått 70 nya följare de senaste 4 dagarna. Skål för det!

Hitta balans mellan skolan och allt det andra.
Jag är lite orolig över att jag inte ska orka eller ha tid med allt jag vill göra nu när skolan börjar. Jag vill inte tappa kreativiteten och skrivandet, så jag ska göra mitt bästa för att hitta en bra balans.

Komma in på mitt förstaval. Jag är ju som bekant reserv nummer 27 på Manus-programmet och de senaste veckorna har jag varit så arg på mig själv för att jag inte vågade ha den högst upp från början, då hade jag varit inne nu. Men det finns fortfarande en liten, liten chans att jag får en plats nu till veckan då registreringen stängde i fredags och uppropet är på måndag. Ber till Gud varje dag.

Hitta något som fungerar för Nisses ben.
Hans ben är värre än någonsin och vi vet inte riktigt vad vi ska ta oss till. Hans veterinär har förhoppningsvis tid att ringa oss till veckan så får vi se. Det känns ju så hemskt att lämna honom på dagis när han har ont, men vad ska man göra?

Bli fru!!
Jamen ni hör (läser) ju! Jag ska för sjuttsingen bli fruga i september. Tänk att vi äntligen ska gifta oss. Jag och mannen i mitt liv. Min person. Dream come true.

Påbörja adoptionsutbildningen.
Den 29:e, tre dagar efter att vi gift oss, börjar adoptionsutbildningen och jag är så himla taggad. Ser väldigt mycket fram emot det, mot att komma framåt och närma oss drömmen om en egen liten familj.

Har ni några förhoppningar för september?

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,
Önska dig all lycka till med allt på din lista 🤗
nouw.com/evaeliasson
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Heja, heja! Jag tänker att om det är något man vill och tror stenhårt på så går ALLT! Tankens kraft <3 Lycka till 😃 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
IP: 82.99.3.229