God morgooon!

Äntligen är det lördag, är så skönt med lite ledighet och avkoppling efter en jobbvecka. Idag ska jag bara ta det lugnt och gå på långpromenad med vovven i det härliga vädret. Vad ska ni hitta på nu i helgen?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag

Dagen har varit bra, förmiddagen har varit slö då jag bara har spelat och tittat på serier men runt 12 åkte jag inte till stan för att kolla mina nya linser (linsresan är inte den smidigaste, let me tell you). Efter det har det bara varit soft i soffan med netflix.

Ibland får jag perioder där jag bara spyr på typ all musik, skippar varje låt i mina spellistor och vill bara inte lyssna på något men samtidigt vill jag inte sitta i tystnad, förstår ni vad jag menar? Så då lyssnar jag ALLTID på min nostalgi-lista. Britney, Good Charlotte, Green Day, The Black Eyed Peas m.m. och drömmer mig tillbaka till 2010. Känns som ett helt annat liv, men nu ska jag se klart på en film som jag började titta på för en timme sedan så vi höres!

Likes

Comments

Vardag

Dem senaste dagarna har jag jobbat, träffat släkt, spelat tv-spel och hängt lite på barer i stan med vänner. Har helt enkelt bara tagit dagarna som dem kommer och det känns så bra.

Likes

Comments

Vardag

imorse släpade jag mig ner till gymmet där jag spenderade 45 min på gåbandet. När jag kom hem var det kört då jag var så trött pga sömnbrist + mycket jobb så jag har mest bara segat i soffan och tittat på how i met your mother som är en av mina favoritserier!

Nu ska jag iaf ta mig ut och få lite luft då jag måste gå en sväng med min hund. Ni får ha det bäst så hörs vi!

Likes

Comments