Lumene Natural Glow Foundation

Köpte denna foundation för någon vecka sen då jag ville prova någon foundation med lite glow! Jag tycker det är såå fint så jag var sugen på att prova. Jag har typ bara hört bra om Lumene, och jag har provat en hel del produkter från dom som jag både älskar och tycker väl är ok. Hade ändå ganska höga förhoppningar på denna. Läste en recension att den oxiderar efter den är applicerad i ansiktet, vilket betyder att den alltså mörknar lite när den "torkat in". Detta upplevde jag faktiskt inte, dock köpte jag en nyans för ljus. Nr 1 är ljusast och jag valde nr 2 eftersom jag ju läst att den skulle bli mörkare, men nja. Jag upplever det faktiskt inte, men det är kanske individuellt! Den är inte alls täckande utan jag kan se det mesta av mina "skavanker" jag har i ansiktet, så som rödhet och ojämnheter. Tyvärr! För annars skulle jag nog älska denna. Dock är den riktigt fin att blanda med Estee Lauder double wear founation. Eftersom den jag köpt är något för mörkt så blev det en perfekt nyans att blanda dessa två! En glowig foundation + en täckande = perfect match.

Kostar ca 250 :- vilket jag tycker är för dyrt tyvärr för denna foundation. Men är man ute efter en lätt täckande foundation med lite glow är denna perfekt! Trots det höga priset.

Har ni provat Lumenes foundations? Min favvo är nog deras Blur foundation. Den är grym förutom att den tyvärr inte håller speciellt länge innan den lägger sig i fina linjer i ansiktet. trots setting powder.

Gillar

Kommentarer

Mirre,
Vad har du för typsnitt i rubrikraden?
sweetwords.se