Header

För er som missade Galan igår så har ni ändå chansen att se då min fina vän filmade oss!

Första dansen inledde hela Galan. Synd bara att låten förstördes lite pgd av att skype helt plötsligt började låta så vi tappade bort oss lite men tycker ändå vi räddade det hela rätt bra.

& för att förklara det hela så har jag alltså skaffat mig en egen show grupp som heter Isabella Movement (inte isabella moves som det står i smålänningen haha) Men iaf, det är alltså ingen dansskola som jag startat (som många verkar tro eftersom jag har en egen dans sal nu mera) Utan vi är en show grupp som kommer att uppträda på olika events och shower :) därav våra fina tröjor vi har på oss som jag har fått designa :)

Likes

Comments

Då jag vet att det är många som velat se danserna och som inte kunnat gå och kolla så tänkte jag nu dela med mig av dom här.

Har märkt att enda gången jag uppdaterar här nu mera är när det har varit något med dansen men så får de bli :)

Vet att det är lite dålig kvalle på videorna med men kameran ville inte fånga upp riktigt med tanke på allt ljus på scenen och att jag fick zooma in endel då jag stod rätt långt bak, men ni ser någorlunda iaf :)Likes

Comments

​Asså denna gruppen är såååå sjuka. Sjukt grymma! Goals helt klart... ja men fortsätt drömm haha! 


Slutade i hyffsad tid idag så ska strax ta och bege mig bort till gymmet :)

Likes

Comments

hellu

längesen jag la upp något här nu men har haft cp mycket att göra på sistone.
som många vet så dansade vi på modevisningen igår, vilket var riktigt roligt och hur nervös man än var precis innan vi skulle upp på scenen första gången så vill man bara göra att igen haha yes så roligt var det :) men såhär gick allt till iaf.

Fick först förfrågan om att göra danser och uppträda på modevisningen och självklart tackade jag ja. och eftersom det var på så kort varsel (ca två veckor innan) så kände jag stressen stiga över mig haha men som tur var så fick jag semester bara någon dag senare. så det var bara till att börja planera, vilka låtar jag skulle använda, leta dansare osv. sen var de bara att börja mixa med musiken och göra koegrafi två veckor innan uppvisningen. sen började vi öva allihop, leta kläder (som vi fick problem med) osv veckan innan. tror vi dansade drygt två timmar varje dag förra veckan och tre timmar sista dagen. snacka om att vi var helt slut 😂

men för att vara smart valde jag två gamla danser som jag haft på judys ( med ändringar) och en ny :) jag har nog aldrig gjort en koergafi så snabbt innan. tog mig bara någon dag att göra who run the world girls, tur man var ledig :) annars hade de definitivt tagit längre tid.

men tycker att det slutade väldigt lyckat. vi hade hur roligt som helst och danserna satt som en smäck :)

har laddat upp danserna på youtube, dock så ser man väldigt dåligt. sök på Ljungbydagarna 2015 eller klicka på länkarna här nedan.

Likes

Comments

Har nu haft ett par rikiga relax dagar hemma i barndoms hemmet i Lagan. Men i morgon kommer familjen hem igen så då blir det att flytta hem till min kära lägenhet igen och faaasen vad jag saknar mig vardag, men samtidigt inte? Känns lite som att tiden har stannat upp lite när jag bott här i några dagar då¨jag inte har haft några speciella måsten, bara lite grann men det var ju lätt ordnat.

Då jag i vanliga fall alltid lever med en inre stress att jag måste göra både det ena och det andra och gör jag inte som jag planerat i huvudet så mår jag dåligt över det. Det var skit tufft i början av dagarna här.. Tänkte hela tiden att jag måste hem till lägenheten för jag måste göra både dittan och dattan samtidigt som jag ska hinna träna och städa och ja you name it. Det kan vara de asolut små saker för vissa men som blir 10 gånger större i mitt huvud. Men det var nog inte förrens idag som jag verkligen insåg att jag inte behöver stressa över sånna små saker för det LÖSER sig.

Men sen tror jag också att jag fortfarande går på speed sen i våras då jag hade väldigt mycket och nästan inte fritid alls. att det liksom sitter kvar och att den stressen istället har bytts ut till dessa små saker.

Så att nej,

Dessa dagarna har jag verkligen lärt mig att andas igen & försöka njuta av livet istället för att stressa mig igenom det.


Tror ni det kommer hålla i sig ? ;) i do no. Nu ska jag iallafall avsluta kvällen med att BASTA !

Ha det bäst!


Likes

Comments

kan ju börja med att säga att jag startade semestern på bästa sätt. har badat bubbel utomhus och bastat nu ikväll, känner mig som en ny människa. Snacka om att uppskatta det lilla :)
och såhär kommer jag ha det hela helgen, känns som en riktig relax helg. vilket dock är väldigt behövligt! :)

tänka sig att de enda som behövdes va att åka hem till päronens hus och ha den för sig själv i några dagar. inte mycket som behövs tydligen för att kunna varva ner :)

Likes

Comments

var och tränade i morse och sen kom mamma med hunden, ska passa henne nu när familjen åker utomlands :)
blir jobb ikväll och imorgon bitti sen tar jag mitt pick o pack till lagan för o bosätta mig där i några dagar.
har nu bestämt låtar till modevisningen med så i helgen blir det att mixa i massor & sen göra koegrafi i veckan 👍


Likes

Comments

min tisdag har bestått utav jobb, gym och solning. Fick till ett bra och skönt pass faktiskt & eftersom solen aldrig visar sig så man kan få lite b-vitamin och lite färg så drog jag och solade efter gympasset, behövligt!

& nu är det även klart att jag ska få göra 3 danser till Ljungbydagarna under modevisningen. ska bli hur roligt som helst, speciellt när de är Ljungbydagarna så de är något helt nytt för mig. sååå där rök min semester 😂 planering, planering och ännu mer planering... jo men synd att klaga, jag som trodde jag skulle få vara utan dansen ända tills dans terminen i höst börjar meeen icke 😀 workaholic, iknow.

Likes

Comments

efter väldigt mycket övervägande så är dessa påväg hem till mig då jag ville ha ALLT haha crazy!
längtar tills de finns i min famn 😄


Likes

Comments