Kod för att importera min blogg till Nattstad: 8965232422

Likes

Comments

Alla borde verkligen ta en titt in på faiths (en grym affär i Borås centrum) webshop- http://byfaith.se/ ! Dom har även en blogg- http://byfaithse.blogspot.se ! Man kan även gilla dom på fb- Faith Borås eller följa på insta- faithboras
JUST NU PÅGÅR EN TÄVLING PÅ DERAS BLOGG DÄR DU KAN VINNA 1000 ATT SHOPPA FÖR PÅ DERAS WEBSHOP. MEN SKYNDA. ENDAST EN TIMMA KVAR! Avslutas 24.00 22/10.

Likes

Comments

Tänkte nu försöka sova, klockan är faktiskt halv 1 och det är tisdag.. Har dock studiedag idag vilket känns extremt gött! Kom gärna på förslag på vad jag kan skriva på bloggen, och tycker ni att jag borde ändra design eller byta helt till blogg.se och börja om lixom? Frågestund?
Känner att jag även borde köra på länkbyten så om du har en blogg släng in en kommentar eller kika till -bellapersson- så ordnar vi länkbyte! Ha en trevlig onsdag, puss :)

Likes

Comments

• Vill bli smala på en gång. Att få en fin kropp tar tid, det går inte att bli smal på en vecka, eller jo det klart det går men man mår inte bra av det. Det misstagen många gör är att de minskar på att äta. Vissa börjar direkt med en intensiv diet som innebär max 1000 kalorier per dag. Fel fel fel. Man ska bara äta rätt och träna istället för att banta.

• Att skippa frukosten. Också fel att göra, frukost är en av de viktigaste måltiderna. Om man skipar frukosten kan det också bidra att man känner sig hungrig resten av dagen och äter småsaker hela tiden. Not good.

• Man dricker för lite vatten och för mycket annat. Drick vatten! Minska på juice, cola, kaffe och annat. Vatten innehåller inga kalorier och hjälper till med fettförbränningen. Man ska dricka mycket vatten under dagen, speciellt om man tränar.

• Äta lågkalori produkter (sugar free osv). Onödigt.


Likes

Comments

Jag är desperat efter kille. Inget förhållande, inte nått så jävla seriöst, men närheten. Tänk att ha nån att pussa på nu i höstmörkret. Gosa med. Se på film med. Bara kunna va sig själv med, som man aldrig vill lämna. Ge mig.Likes

Comments

Fick en kommentar som personen som skrev undrade vad jag tycker om att titta på tv under veckodagarna så jag tänkte att jag skulle berätta detta;)
Att börja berätta tänkte jag bara säga att min tv spelar in av sig själv dom program jag valt;)
Måndag: Som varje vardagsmorgon kommer det en äldre säsong av Desperate Housewifes (den spelas in varje morgon hemma hos oss för jag&mamma är tokiga i det) Sen klockan 15-17 varje vardagsdag kommer det Top model och Project Runway på 3an. Sen på kvällen på måndagen brukar jag inte kolla på nått. Kommer dock 2 Criminal Minds på 9an på kvällen sen om man pallar se det annars spelas det in haha (våran familj är stora cm fans och har nästan sett alla avsnitt)
Tisdag: DH, TM, PR, sen Äntligen hemma på 4an kl 20, Svenska Hollywoodfruar 21 på 3an, och sen 69 grejer du vill veta om sex haha! Sen spelas Ghost Whisperer in på sjuan klockan 22 + CM som kommer som vanligt på 9an vid 22 och 00.30.
Onsdag: DH, TM, PR sen inget speciellt på kvällen, CM.
Torsdag: DH, TM, PR, sen klockan 20 på 3an kommer Project Runway Sverige och innan var det ju Pan Am som nu är slut:( + CM.
Fredag: DH, TM, PR, X Factor live på 4an kl 20 + nytt Criminal Minds på 5an vid 22 som spelas in.
Lördag: Jag kommer inte på något speciellt på lördagen egenrtligen, vi brukar se på film typ, eller så är jag ute eller skypar mes folk:)
Söndag: Solsidan såklart! Nya säsongen, kl 20 på 4an!
Likes

Comments

På morgonen idag vaknade man slapp som en fisk med asont i halsen och resten av kroppen.
Hela dagen själv hemma gick alltså ut på att bara försöka bli frisk. Hade dock sina utmaningar då halva dagen gick ut på att få upp en jävla colaflaska. Hur jag än vred bet och slet gick inte jäveln upp. Efter 100 år kom mamma hem och hon fick upp den på 0,2 sek... *facepalm*
Blev lite plugg men mest tv. En lite höstpromenad sen på typ 10 min kanske haha.. Fick väldigt ont i öronen av denna lilla tur, av kylan som nu finns i luften antagligen så det känns som jag har öroninflammation med nu. Kul.
Som topp på dagen blev det bråk med mamma och pappa om att jag sitter för mycket med min telefon. Inte mitt fel att ungdomslivet går till på detta sättet +att jag bor i skogen pch inte kan ta kontakt med nån på nått annat sätt.. :@
Aja ska sova nu, nattisar:*Likes

Comments