Header

Äntligen är det fredag och helg. Har haft en super tuff vecka så jag är skit trött just nu. Funderar på att ta ett varmt bad innan jag går och lägger mig. Eller kolla på nån film eller något. Men denna veckan var seriöst extrem och jag fick verkligen kämpa.

Tills på tisdagen ( denna veckan ) så behövde jag göra klart SO läxor, historia, och GE. Dem sätter ju betyg på Tordagen så jag hade mke bråttom. På onsdagen hade vi rep för Spanska testet som var till Tordagen, sedan på torsdagen så skulle jag då berätta lite vad jag kunde om Histora, och GE. Sedan testet och vi fick även reda på vad jag fick i SO/SV & Matte. Jag blev godkänd och efter det kände jag mig lättad för nu har jag ingen mer stress på mig.

Men idag på bilden så har vi 2 nya killar som ska börja i vår klass, dem går inte än heltid för de kommer från typ Syrien, iaf ena killen och han är drömmen. Han är sååååååå snygg och skit snäll. Han log mot mig och jag typ dreglade, nejmen Hahah Nej såklart inte. Men han är skit snygg och liksom smälter och får typ damp när jag ser honom. Hane skit snygg 😍

Efter skolan gick jag med Elin hem till mig och vi var lite, sedan åkte Elin till Lucia för hon skulle gå med och jag stannade hemma. Jag har fixat lite i mitt rum nu så de ser bättre ut, lite mer julpynt helt enkelt.

Nu vill jag ta ett varmt bad hejdååå pussss <333

Likes

Comments