Header

Hej på er! Just nu ska jag äta och sedan kolla på nån film, ni undrar väl hur det gick hos Frissan? Jag är iaf super nöjd och en video håller på att laddas upp som ni kommer få se mitt hår i.

Iaf, just near jag skit taggad på livet, i don't no why, men är det iaf!

Nu måse jag nog äta, supér hungrig!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Jag måste jätte bra idag, vilket är sjukt kul! Idag ska jag iväg en snabbis och sedan till Frissan 💇 Super spänd, ska förra håret och klippa topparna! Iaf idag hade jag tänkt att spela in en hel del videos!

Bl.a haul, Prat video, och kommentera mer video förslag, är på topp just nu!
KOMMENTERA!

Måste sticka nurå!

Tröja // Kidsbrandstore.se // Byxor // Belleshoes.se

Likes

Comments

Hej på er gulisar! Idag är det Lördag och den är snart slut, men jag mår riktigt bra en så länge. Men imorrn ska vi knk på bio, och kolla på Home, den nya filmen. Den verkar vara bra! Somsagt mår jag bättre, idag men missade ändå Rid lektionen idag ;( Mådde inte så bra på morgonen, så jag skippa det, tyvärr. Men är super spänd på 2 snart 3 paket som jag ska få hem! Lite sneak peak är de ena paketet är från http://www.dressgal.com och andra från http://www.cubus.com/se de 3 är också får Dressgal, men det kommer jag beställa på Måndag :)


Och förresten på måndag ska jag till frissan! Ska klippa hår topparna och sedan färga håret HEMMA. Hon vågar tyvärr inte färga håret på mig där hos frissan då, men min Mamma är super på det iaf. Super spänd på Påsklovet, sjukt asså! Och vill ni ha en stor Collektive Haul på de jag kmr få hem? Berätta isf.

Nu ska jag resten av kvällen sitta och mysa & kolla på film med Familjen!

Ni får ha en riktigt bar kväll! <3


Likes

Comments

Hej på er kära följare. På ask så har jag fått sjukt många frågor om ridningen som jag går på. T.ex hur länge jag ridit, om jag trillat, osv.

Totala svaret: Jag har snart ridit ett helt på på den ridskolan jag går på nu, och hur skulle jag ljuga om det? Jag vet än sa att jag ljuger och att jag säker bara ridit en vecka. Asså sjukt dumt, Jag har ridit snart ett helt år, punkt slut. Inga mer frågor om det.

Och om jag trillat?

Svar: Nej. Jag har aldrig trillat av en häst och det är jag glad över, faktiskt. Jag var nära på att trilla när Chantus börja galoppera, men det var inte ens nära att jag skulle trilla av.

Nu räcker det med dessa frågor, jag har ridit i snart ett år.

Tack för mig, 😊

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas att ni har haft en bra dag. Igår så kom jag tyvärr hem efter skolan med feber, ont i halsen och en förkynings blåsa på tungan ;( Så jag är alltså sjuk idag.

Men det hindrar mig inte såklart att skriva ett blogg inlägg :)

På fredag så är det disco igen, och är just nu hemma sjuk, jag vet inte om ag ska dit eller inte om jag blir frisk då, för efter det så kommer jag ändå bli sjuk igen. Men iaf, vi får se!

Idag har jag bara sovit och vilat, ätit halstabletter och har sjukt ont i halsen så jag knappt kan prata, iaf den är hes.

Nu har jag skrift klart!

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas att ni mår bra, själv är jag väldigt glad, och på gott humör! Som ni märker så har jag inte tappat lusten att blogga, jag som trodde det fört, men nej. Det blir bra!


Idag ska vi kanske på bio, iaf till stan. Ska bli kul om det händer. Vi i min familj brukade alltid åka på Bio på Söndagar, typ det är en "sak" som vi brukar alltid göra :) Just nu lyssnar jag på musik iaf, ska sminka mig och klä på mig. Sjukt taggad på livet, bara sådär. Hoppas också att ni tycker att det är kul att läsa min blogg. Har börjat gilla att blogga.


I veckan så var det en perfekt vecka, jag är bara på sånt bra humör, nu för tiden. Det blir ju ett +. Vad har ni gjort i veckan då?


Jag kanske har glömt att berätta detta men på ridskolan fick jag Kiwi, Hon är en B ponny och är 6 år. Älskar henne, hon är så skön (busig) men jag älskar henne, hon är bara så bra! Igår tränade vi på ett dressyr program på ridskolan, det var kul. Sen har jag inte gjort så mycket annat.


Hoppas att ni själva mår bra och ni får har det så bra så länge!

Likes

Comments

Tröja // Kidsbrandstore.se // Jeans // Kidsbrandstore.se //

Tröja/Cardigan // Kidsbrandstore.se // Jeans // Kidsbrandstore.se //

Tröja // Kidsbrandstore.se // Jeans // Kidsbrandstore.se //


Alla dessa klädes plagg hittar ni på Kidsbrandstore.se

Kram kram!

Likes

Comments

Fredag igen, wohoo! :D i helgen ska jag rida, åka iväg och kanske va men kompisar eller nåt annat ^^ Super spänd på helgen! Och förresten, idag är det solförmörkelse!

Likes

Comments

Just nu har jag beställt hem väldigt mycket vår kläder från dessa fina hemsidor! Älskar båda, väldigt, väldigt mycket <3​

Likes

Comments