Måndag idag och jag sitter i skolan med tentaplugg, har haft lektion till 15 och inväntar nu min skjuts. Idag står det DUS-möte på schemat innan hemfärd till Norrköping. Resten av veckan består av plugg plugg och ännu mera plugg haha, tenta på både fredag och måndag. Ska iallafall göra ett avbrott i pluggandet på torsdag för då är det dressyrträning. Ska även helst försöka få till något pass på gymmet också men det får vi se hur det blir haha. Helgen består av lite plugg och sedan jobb, jobbar lördag 19-06 och söndag 19-00 så det är på lördag det finns utrymme för plugget!


om en vecka börjar nästa kurs inom nationalekonomin, blir nog enklare att endast fokusera på makroekonomin och inte både makro- och microekonomin som jag gjort i denna kurs

Hade suttit fint med en nocco idag men har iallafall mitt älskade kaffe som precis är påfyllt

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Denna vecka...

VILL JAG: lägga mycket tid på tentaplugg, men ändå hinna med att träffa vänner och gärna nån sväng till gymmet

SKA JAG: PLUGGA

ÄR LEDORDET: tenta haha, målet denna vecka är tentan

ÄR JAG TACKSAM FÖR: att jag har möjligheten att plugga på universitetet och få en bra utbildning

TIPSAR JAG OM: ryggsäck, en väska som är underskattad. Älskar min ryggsäck från Adidas som jag får plats med mycket saker i och bidrar till mindre smärta i rygg/axlar då båda axlarna får ta tyngd istället för endast den ena. Här finns ryggsäcken att köpa!

HOPPAS JAG: att det är bra väder och att veckan avslutas med en bra känsla efter tentan

Likes

Comments

Imorgon åker jag och Erica med Jamaica till veterinären igen, senast vi var där var i november, hon har blivit behandlad för en inflammation i gaffelbandet och nu har vi promenerat/skrittat 30min X 2 varje dag och imorgon får vi se om det har blivit bättre , håller tummarna!

Likes

Comments

Fideli fyllde år i fredags och vi firade henne, Where's the music var i stan också så vi satt först på Världens bar innan vi drog till Arbis och avslutade med Eric Saade haha, mycket skoj <3

Likes

Comments

1. Vad gör du om 15 år? Om 15 år är jag 25 och hoppas att jag sitter på ett jobb där jag trivs med både arbetsförhållanden och mina kollegor. Jag har ett fint hem som jag inrett precis som jag vill, har en sambo som jag älskar av hela mitt hjärta och vem vet, kanske har jag barn? Förhoppningsvis håller sig mitt hästintresse i sig och jag tävlar dressyr med min egna häst och har en till häst för utbildning på sidan av mitt tävlande. Jag vill ha ett liv där jag pusslar ihop alla delar för att få det bästa av det bästa.

2. Om du skulle förlora ett av dina fem sinnen, vilket sinne hade du då valt? Jag hade valt att förlora smaken tror jag för att då kan man äta allting utan att tycka illa om något endast för att det smakar konstigt. Övriga sinnen är jag mer beroende över och kommer mer till nytta än smaken.

3. Vad inspirerar dig mest? Det som inspirerar mig just nu är olika saker beroende på vad det handlar om, men att på något sätt se ljuset i tunneln och veta att jag kan komma dit så länge jag vill och kämpar för det. Det finns även människor som inspirerar, hur de binder ihop sitt liv för att få det att funka.

4. Hur balanserar du privatlivet, personlig tid och bloggen? Jag lägger inte den tiden jag skulle vilja på bloggen vilket mest beror på att jag inte har den motivationen, men jag skulle vilja ha en bra balans mellan privatliv, blogg och personlig tid, vill inte dela med mig allt för mycket på bloggen men ändå öppna upp mig, vill kunna prata med närmsta vänner och familj om saker jag inte vill ta upp på min blogg. Även kunna ha lite personlig tid utan att bloggen blir allt för lidande och bortglömd.

5. Om du hade haft en superkraft, vilken skulle det i så fall vara? Den här är svår.. Finns så många superkrafter man vill ha, men den jag tror jag allra helst skulle vilja ha är att kunna teleportera mig från ett ställe till ett annat, just för att kunna disponera all min tid på det jag vill och slippa lägga många timmar på transportering mellan olika platser.

6. Skulle du hellre vakna upp varje dag med perfekt smink eller perfekt hår för resten av ditt liv? Perfekt smink helt klart! Håret går att fixa perfekt varje dag om man orkar, och det är roligare att variera håret än sminket varje dag.

7. Vad är ditt drömjobb? Mitt drömjobb är inget speciellt, iallafall inte nu, utan allt beror på omvärlden, kollegorna och hur jag trivs. Jag skulle vilja kunna kombinera kontorsjobb med att vara ute i samhället då jag vill kunna röra mig i mitt jobb och gärna kunna vara ganska flexibel.

8. Hur skulle du beskriva din stil? Min stil är väldigt kontorsaktig(haha) tror jag, går gärna i kostymbyxor och någon blus eller skjorta, att se bra ut i klädväg tänker jag på varje dag och lägger gärna några minuter extra på klädvalet på morgonen.

9. Vilket är ditt favoritkonto på Instagram? Favoritkontot på instagram är nog Linnolsson, hur hon kan kombinera jobb, studier, kärleksliv, vänner och även stallet för att få hela paketet är underbart och att man får följa henne där är jättemotiverande, att hon är snygg gör det inte sämre ;)

10. Med två ord eller mindre - hur skulle du beskriva din humor? Dålig, typiska pappaskämt är det som förekommer hos mig, dock är inte jag jättemycket för att glädja andra med hjälp av min humor så men säger jag något är det nog ett pappaskämt som slinker ur mig

Likes

Comments

Saknar verkligen att rida denna lilla ponnybus <3 Har inte ridit henne nu sedan en dressyrtävling i oktober då tanken var/är att sluta rida ponny och endast rida storhäst, får se hur det blir till sommaren haha när det har visat sig att connemarariksen ska gå av staplen på NFK. Funderar enormt mycket på att kolla om jag kan vara med på henne då, det är ingen som rider henne speicellt mycket nu utöver lektionerna och heller ingen som tävlar henne, då kan jag lika gärna göra det haha i sommar när det ändå är connemarariksen <3

Likes

Comments

Fyndade ett par snygga skor idag på scoretts rea!! Mamma skulle köpa ett par kängor som var på rea och jag hade sett dessa fast liknande men som bara fanns i 39, till idag när jag hittade detta par, storlek 40 och satt perfekt!! 30% nersatt och sedan för att jag och mamma betalade tillsammans fick vi ytterligare 20% på reapriset, så sparade typ 50%, vilket kap.


Som ni ser är de från K.cobler, har inga skor från det märket tidigare men tycker de är assnygga och har redan hittat ett par vårskor därifrån som ska införskaffas sen haha

Likes

Comments

- 12 grader visade termometern imorse, verkligen kallt. Okej inte lika kallt som uppe i norr men ändå, efter att ha varit plusgrader fram till ett par dagar sedan så är det kallt haha. Mysigt ändå och fint, även jäkligt skönt att det inte längre är mörkt när man tar bussen kl 08 på morgonen, vi går mot ljusare tider. Hoppas bara snön får ligga kvar ett tag, framförallt till helgen när jag och tilda ska försöka få till en fotografering :) Enligt väderprognosen ska det iof vara såhär kallt ganska många dagar nu.


Sitter nu och ska börja plugga innan det blir paus för frukost/mellis och sedan plugg igen, rapport som ska in om drygt en vecka och veckan därpå är det tenta, tiden går väldigt fort nu haha

Likes

Comments

Lika lat som min katt Pi på bilden hör har jag varit idag, jobbade iof till 06 och väntade på bussen med fideli till 7.20 så var väl hemma typ 7.40 men ändå. Tanken var att sova till 13 typ och sen gå upp och åka till stallet bland annat, slutade med att jag sov till 17, åt pizza med mamma. Gick tilll jobbet igen vid 18.30, joobbade ett kort passs 19-23 denna söndagkväll. Nu väntar sängen och ytterligare en vecka fylld med plugg som dock avslutas roligt då fideli fyller 21 på fredag och vi ska fira :)

Likes

Comments

Sitter på rasten och har precis ätit upp min matlåda bestående av kyckling & ris, la även i sallad här på jobbet. Skönt att kunna ha med sig mat för att lättare hålla koll på kosten :)

Tanken är att jag ska mealpreppa till vardagarna så jag har bra mat på lunchen och dessutom sparar pengar istället för att köpa mat på skolan för typ 80kr/dag haha

Va en hel del snö imorse när jag gick hem

Likes

Comments