Hej!


Idag har det inte varit någon vidare dag för min del. Jag har verkligen varit deppig hela dagen, tänkt på en massa onödiga saker som gjort mig ledsen. Har för första gången idag gråtit och samtidigt försökt vara positiv så som jag alltid eller för det mesta är.

Har pågrund av detta börjat fundera på om jag ska skaffa en tatuering med en betydelsefull text som hela tiden finns i mina tankar. Något en släkting brukar skriva till mig då han bor i Kanada för tillfället. Den texten lyder: '' Darling life is not easy. Your struggles led to your strenght. The strenght that makes you who you are.'' Den stämmer helt och hållet. För utan motgångar i livet, hur hittar man då sin styrka? Den som gör en till den man är?

Visst livet är det de är. Man ska leva och följa sina drömmar, utmana sig själv men framför allt älska sig själv för den man är oavsett vad någon annan tycker.

Har alltid haft problem med mitt utseende och min personlighet,något jag verkligen jobbar med. Det mesta man fått höra är '' Umgås du med henne?! Är hon inte helt blåst?'' Så börjar den onda cirkeln med tankar, så kallade vänner som helt plötsligt slutar svara på sms och samtal? Ja de gör ont för stunden, men jag har vant mig för längesedan. De som lämnar en utan anledning är inga vänner.

Man lever och lär hela livet. Så kanske inte ska haka upp mig på sådana saker som jag vet att jag inte är ensam om. Där är många som är med om samma sak hela tiden, som inte har någon alls.

Vet du vad?

denna texten är till dig som har det svårt oavsett.

Du är starkare än du vet, bättre än du vet, smartare än du vet. Du är värd all kärlek och respekt i hela världen så ge inte upp. kom ihåg att efter motgångarna kommer medgångar och efter regn kommer alltid solsken. Du är en bra person som kan nå alla mål och komma upp för att nå dina drömmar. Du är den du är, så gå rakryggad för ingen är som du. Det finns bara en av dig och kommer alltid bara finnas i ett exemplar. Så var den bästa versionen av dig du kan. Var ödmjuk, ärlig, positiv och älska dig för den du är.

Med denna texten lämnar jag nu er för att fortsätta er Helg

P.S

Kom ihåg att ett hej eller en komplimang kan göra någons dag till mycket bättre.

Tjingeliing

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hej alla!

Idag har varit en hektisk dag. Har varit på fotografering med min hundvalp Aylee. Hon är runt 10 veckor nu och har redan börjat gå i trapporna här hemma.

Igår gick vi en hel mil och hon var fortfarande inte trött. Så vi gick lite till innan det var dags att gå hem.

Jag har påbörjat hennes utbildning med inkallning och de vanliga kommandona så som sitt, ligg och tass.

Jag håller även på att starta upp mitt företag och hoppas verkligen att jag får igenom min affärsplan. De är tufft att försöka starta eget speciellt när man bara är 19 år. Men det kommer nog lossna snart. 😊

men iallafall så måste jag kila då jag har en valp som måste ut ❤️

Vi synes ❤️

Likes

Comments

Hej!

Mitt namn är Isabella. Jag är 19 år och har precis tagit studenten. Mina intressen är Bilar, resa och musik men även hälsokost. Älskar att träna och vara aktiv.

På min fritid är jag oftast ute med mina vänner eller jobbar. Har utbildning inom turism men jobbar just nu i affär som kassörska.

Jag har ett bi-jobb där jag varje dag utvecklar mig som person och hjälper folk med fysisk, ekonomisk hälsa.

Mitt mål är att inom några år vara ekonomiskt oberoende och starta mitt egna företag.

Är ni nyfikna på vad jag håller på med vid sidan av så är ni mer än välkommna att höra av er till mig i kommentarerna.

Likes

Comments