Jag och A har varit tillsammans i 1 år och 2 månader imorgon och jag är fortfarande rädd att han ska lämna mig.

Anledningen till detta är troligtvis tidigare erfarenheter av tidigare pojkvänner, detta trots att han inte ger mig några signaler på att han inte vill vara med mig. Anledningen till att detta blir ett problem är för att jag hela tiden är otroligt rädd för att göra fel, rädd för att göra något som gör att han inte kommer finnas längre. Detta i sin tur gör mig nojig och jag blir besviken varje gång han behöver göra något annat t.ex fota eller vara med sina vänner.

Jag får en känsla av att han lämnar mig, det är inte en fråga om kontrollbehov för jag är en väldigt logisk person som har ganska öppna åsikter om hur ett förhållande skall vara, men mina känslor i sig är otroligt ologiska. Allt detta blir en otrolig börda på honom och även om han säger att han älskar mig så förstår jag honom när han även säger att han inte kommer vara kvar om jag fortsätter på det här sättet..

Likes

Comments

Stolar - här

Älskar verkligen idén med att våga ha udda och starka färgval på allt från möbler till väggarna. Så så så snyggt och jag tycker även att det lyfter upp hela hemmet! Längtar verkligen tills jag och A flyttar in tillsammans, då ska jag prova att mixa till lite med inredningen, hihi.

P o K

Likes

Comments


Jag har allt mer börjat känna att....så här går det inte att fortsätta längre. Det känns som om jag stöter bort alla som tycker om och bryr sig om mig. Det är som om jag kommer till en gräns och när den passerat så blir jag elak och otrevlig mot dem jag älskar.

Tidigare var jag endast sådan mot min mamma , nu blir det allt oftare mot A. Jag har absolut noll i tålamod och ofta så blir det så otroligt fel. Nu är jag rädd att detta ska leda till att vi på sikt går skiljda vägar för att han tröttnar på att bli behandlad så av mig. Ofta är det så att jag blir så frustrerad över att det känns som om han gjorde sig dummare än vad han är (och han är absolut inte dum), fast det egentligen handlar om att han kanske inte riktigt hänger med i det jag säger eller menar. Bara för att han sedan inte förstår med en gång så blir jag irriterad och kommer genast med en elak kommentar. Det jobbiga är att jag inte inser det själv förrän först ett tag senare när min värsta irritation lagt sig. Då inser jag vad jag sagt och gjort och ångrar mig. Men vem står ut med att bli illa behandlad hur många gånger som helst och vem kan förlåta gång efter gång? Ingen, kan jag tänka mig.

Till saken hör att jag just nu inte mår bra. Jag vantrivs på skolan, jag känner att jag inte räcker till A, jag är ständigt trött och orken räcker inte till något. För att inte tala om humöret som sagt var...
Jag har funderat på att kontakta BUP men känner ändå en motvilja att göra det för SÅ dåligt mår jag ju inte. Eller? Det känns som om jag inte har ork eller glädje eller livslust längre. Jag är absolut inte självmordsbenägen utan jag känner bara att jag orkar inte med någon eller något. Under hela mitt liv har jag mer eller mindre känt mig som "utomjording" i så gott som alla situationer; i min familj, i skolan, jobb... Jag har aldrig riktigt känt till 100 % att jag varit en i gänget och passat in.

Det är så mycket som känns så fel, så mycket som jag inte kan få ner i text. Det enda jag vet är att jag kan inte fortsätta så här. Och att jag inte vet hur jag ska göra för att komma "rätt". Och att jag ska slippa mitt minimala stubin vad det gäller mina nära och kära (och då framförallt gentemot A)

P o K

Likes

Comments

Jaa..det var som sagt alla hjärtans dag igår och jag och A drog till Ping Pong för middag där för första gången. Jättetrevligt ställe med asgod mat. Vi tog deras ”Omakase” menu, vilket är deras tastingmenu på 11 rätter per person, om jag minns rätt?? ni kanske tycker att det är mycket, men det var ju liksom 11 jättesmå rätter. Och efter middagen drog vi hem. A hade tydligen köpt lite vin till oss innan vi drog till restaurangen, så vi kom hem till två oöppnade vinflaskor på soffbordet för oss att njuta. Hur gulligt!! jag har liksom varit hemma hela dagen och märkte inget att han har fixat allt själv? han tände lite ljus tillochmed, haha. Så den kvällen satt vi framför tvn med lite vin och såg Modern Family innan vi gick och la oss. Älskar älskar älskar <3
Vad gjorde NI på alla hjärtans dag?

P o K


Likes

Comments

Vaknade med -24 grader utomhus imorse, sjukt! Man kände direkt den där stickiga känslan i ansiktet så fort man gick ut från lägenhetsporten för det är sååååå kallt. Helt ärlig så klarar jag inte av vintern längre, för här uppe i norr har vi haft så dålig väder på senaste tiden.
Det är just idag man önskar att man bor i Indonesien. Kallaste dagen där är ju liksom 19 grader, om ens det?

Åh vad jag nu längtar tills jag åker dit igen i December men den här gången tar jag med mig A. Han har aldrig varit där, så det kommer bli kul för honom att få träffa min familj från mammas sida, och då har även jag och A varit tillsammans i 2 år när vi väl kom dit. Det blir perfekt! Vi kanske ska åka till Bali med hela familjen också. Tagga tagga tagga!


P o K

Likes

Comments

Måndag: skola

Tisdag: skola

Onsdag: På onsdagar har jag dubbla lektioner på byggnadsverk där min klass ska få bygga två busskurer i trä som vi ska sedan sätta i ett litet område här i Sundsvall. Eftersom vi är 23st i klassen så fick vissa (ink. Jag) bara stå och kolla på ibland under de gångerna vi har lektion. Suck..,

Torsdag: i torsdags gjorde jag ingenting då hela staden var i princip insnöad. Alla skolor och lokaltrafik var inställd, man kan knappt åka någonstans med bilen pga snön, så jag passade på att ta det lugnt helt enkelt.

Fredag: sjukanmälde mig ifrån skolan då jag inte har lust att ta sig till skolan i dålig väder. Samt jag måste ändå skicka min dator på IT-servicen och jag behöver den för att kunna fortsätta med arkitekturuppgiften.

Efter skolan blev det plåtning för företaget och min vän, Nora, fick då bli vår modell för dagen då jag hade verkligen inte tid att fråga någon annan. Vi hade liksom bestämt att vi skulle ha plåtning om 2veckor, men killarna är så dålig på att planera saker så det blev alltid en spontanare. Sedan drog vi på afterwork på APA och hade såååå himla roligt. Det var ett tag sedan man gick ut.

Lördag: var så himla bakis i lördags, men jag och A fortsatte ändå för utgång nr 2 då vår närmaste vän Oscar bjöd in oss till sin hemma fest. Det var ju trots allt ett tag sedan vi träffades så vi kunde så klart inte tacka nej + man har alltid kul när man väl ha fest hos Oscar. Jag tror vi drog dit klockan 8 och sen var vi där till 2.

Söndag: jag och A vaknade runt 10 idag och jag blev faktiskt lite överraskad att jag inte var så bakis trots att jag var med i beerpong några runder (läs 2) igår kväll, haha! Sen beställde jag och A lite pizza för vi orkade inte laga mat. Hade tänkt att beställa från Vezzo men de har tydligen blivit vräkt (?!?!), så synd då det är min och As favorit ställe :( de har så stor utbud på pizzor, pasta och sallad, och de är så gooooda. Kommer sakna deras ”Bianca” pizza som jag beställer så många gånger (läs alltid).

Oj, klockan är 23:37 nu så jag kanske bör gå och lägga mig nu. Har skola kl 8:30, så jag måste vakna tidigt. A har somnat bredvid mig redan med Modern Family i bakgrunden, så typiskt. Godnatt! P o K

Likes

Comments

Contains affiliate links

Äntligen är den här! Spontan köpte denna Stella McCartney väskan då jag har verkligen tröttnat på Scorett väskan som ALLA har typ, haha. Vad tycker ni om den? Själv är jag supernöjd då man kan hade den på 3 olika sätt. Över axeln med den långa kedjan, håller den i handen med de två små kedjorna eller som en clutch. Skulle gärna vill ha en i grå, men det får väl bli någon annan gång ;)

Kappa - H&M / Stickad tröja - Vila / Byxor - Ginatricot / Skor - Isabel Marant

Väska - Stella McCartney

Likes

Comments

Man kanske får börja med att presentera sig, då det trots allt min FÖRSTA blogg! Som ni kanske redan vet så heter jag Bella Öhrström, en 19 åring tjej som är born and raised i Indonesiens huvudstad, Jakarta, men nu bosatt i Sundsvall sedan 9 år tillbaks. Jag går tredje året i gymnasiet och läser Samhällsbyggande och Miljö. Jag gillar arkitektur och inredning, kanske är det främsta anledningen att jag väljer just det gymnasieprogrammet jag går nu. Förutom skolan, samarbetar jag även med ett klädföretag som ägs av min pojkvän och hans vän, Henrik (VD). Jag är intresserade i mode och gillar att resa. Därför skaffar jag denna blogg för att kunna dela lite av mina tankar och mitt liv.


Välkommen xx

Likes

Comments