Header

Bilder från weheartit.

Velvet

Asså jag älskaaaaar sammet. Tycker det är sjukt snyggt både på skor, tröjor och byxor. På allt egentligen. Skulle dock vela ha lite mer kläder i sammet, har endast ett mjukisset och ett par skor just för tillfället. Men mer ska jag köpa! Det är en sak som är säker. Tänk att ha en klänning i sammet på nyår? Drömmen ju.

Likes

Comments

Inlägget innehåller adlinks.

1. Här / 2. Här

Kolla vad SNYGGA! Asos har massa snyggt i sin Puma Exclusive kollektion, men dessa tröjor är mina favoriter. Själv klickade jag hem den grå/beige färgade tröjan. Men skulle lätt kunna beställt båda (eller egentligen allt i kollektionen) om jag hade de pengarna, haha. Ni hittar hela kollektionen här.

Likes

Comments

Torsdag, och en vecka kvar till lov! Jag vet inte när ni slutar, men vi slutar i alla fall nästa torsdag. Ska bli så jäkla skönt. Behöver VERKLIGEN lov nu.

Men, imorgon ska jag och några kompisar spela Lusse-innebandy. Det är en turnering som hålls i Sandviken varje år där vem som helst kan var med och anmäla ett lag. Så man behöver ju inte vara jätteseriös vilket jag gillar. Tröttnar nämligen på saker när det blir för allvarligt.. Förmodligen därför jag tröttnat på varenda sport jag gått på. Man får ju sådan press på sig? Jag känner bara att jag förstör för alla andra ju, haha.

Likes

Comments

Topp HÄR / Byxor HÄR

Jag var inne på Rebecca Stella's hemsida idag och snubblade över det här mjukissetet. Jag blev kär. Det här är så min stil. Perfekt julklapp. ;-) Eller vad vet jag? Men jag skulle bli jätteglad om jag fick det i alla fall. Förresten, är det inte sjukt att det bara är 10 dagar kvar till julafton? 10 DAGAR! Vart har tiden tagit vägen?

Likes

Comments

DOM ÄR HÄÄÄÄÄR!!!! Jag grät nästan av lycka när jag fick hem paketet. Ser ni hur SNYGGA de är!!? Lovar att de är ännu snyggare i verkligheten också. Är så glad att jag hann beställa. Verkligen. Dessa skor är DRÖM. Tänk dessa till ett par boyfriend jeans? Grå jeans? Eller förresten, tänk dessa till allt!? Jag kommer att använda dem varje dag i resten av mitt liv.

Likes

Comments

INSTAGRAM @bellamuhren