Hej

Kom tillbaka igår natt efter en weekend med en av mina nära vänner Carin, var min andra resa dit och hennes första. Vi bodde på ett litet mysigt hotell med trevlig personal och ja, nära där jag bodde sist. Blev en ordinarie sightseeing med allt som står för London, som exempelvis Big Ben och något man inte får missa ```Primark```shopping nördarnas paradis.-

Men denna gången blev även Warners Bros Studio med Harry Potter, Sea life Aquarium och Shrek´s Adventure. Så lite nytt, nästa gång man åker dit blir det väl fotboll eller musikal.

Tur med vädret kan man väl inte säga att vi hade och ont i fötterna hade vi och transfer problem ,. men ändå en toppen resa.

Cervos Bellamina


'

Cervos

Bellamina

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej

Har under denna veckan haft det jättekul.
Började på torsdagen med ett tidig morgon tur med tåget med bästa Emelie till Stockholm. Där vi under dagen utforska och shoppade. Åt godaste planksteken, sen får vi med pendeln till Värtahamnen där båten sedan skulle ta oss till Åbo, tur och retur. Men till det stora, fick uppleva Ladies night med Nassim al fakir, Andreas Weise och även Panetoz med flera. Satt längst fram och gick först in och publiken bestod mest av 30-50 åringar. Sen på natten var det dj men man hörde lika mycket i hytten märkte vi. Sova till det gick ändå. Fredagen var det hemfärd och efter släpat öl och cider flack genom Stockholm och tåget så var det mysigt att bli uppmött av pojkvännen på terminalen mitt i natten. Sov verkligen helt kanon den natten.

Lördag blev det utgång med nära vänner och kan inte säga mer än det blev lyckat och så glad jag har de i mitt liv. Första gången på Valand och man vet aldrig om det blir sista, fick dansa loss iallafall. Natten den avslutades på stammis grillen vid centralen..
Idag har jag och pojkvännen bara tagit lungt i soffan och kollat min favorit serie, svårt att gissa. Bakis pizzan ingick även den.

Cervos

Bellamina

Likes

Comments

Hej

Vilken morgon, vaknade vid 10 och såg den fina solen, så jäkla underbart väder, . Så vad gjorde man inte, för att morgonen skulle bli ännu bättre,jo gick till affären och köpte brak frukost.
Sen hade jag ett så kallat projekt rädda balkong dag, så fick dra upp killen för äta frukost och så man fick åka till Blomsterlandet, blev en hel del blommor, krukor och även jordgubbs plantor. Och för även killen skulle ha något att roa sig med så blev en el grill inköpt.
Så när både nästan hela balkongen var fixad och grill mat serverad så kan man inte säga annat att det var mysigt att  sitta på balkongen. Vilken toppen dag.

Cervos

Bellamina

Likes

Comments

Hej

Idag har jag haft en underbar dag, jobbade morgon och hade aktiveringen på vårat plan, eftersom det var jättefint väder så blev det stor fika utanför entrén, med de flesta av våra äldre, även andra plan joinade. Det uppskattades jättemycket och var ur mysigt.

Sen blev det en tur på stan med mor min och brosan, gud vad han växer fort och börjar små tjöta. Även om det mest låter MAMMA och BIL.
Käkade mumsig slimfood och fick nya byxor. Dem andra svarta ja sprack lite i fjällen haha. Ibland saknar man verkligen mamma och dotter tid.

Kvällen och eftermiddagen har spenderats framför tvn med lite serier.

Cervos

Bellamina

Likes

Comments

Hej

Ännu en dag har gått snart, bara få minuter kvar. Min dag har varit bra, vaknade ganska sent blev en frukost/lunch och ihop plock av golvet i badrummet, ha aldrig trä golv, det ska vara på balkongen.
Sen hade jag en kanon kväll på jobbet med underbara kollegorna. Har verkligen haft tur att ha hamnat i den arbetsgruppen.
Är även min snyggings dag Marcus dagen ❤️är verkligen super glad att jag har honom❤️mitt allt.

Cervos

Bellamina

Likes

Comments

Hej

Igår kom man hem efter en helt fantastisk vecka, lärt känna goa människor och återstett gamla vänner efter 3 år.
Fått åka en hel del snöskoter, har fortfarande ont i vaderna efter jag stått upp i alla guppen eftersom jag blev åksjuk. Ätit god mat, myst med 4 underbara hundar, sett helt amazing natur.Är så jäkla glad jag fick följa med upp. Fjällen och snön har väl aldrig varit min grej men denna tripen fick mig ändra åsikt helt.
Sen som man säger det som händer i Nysätern stannar i Nysätern.

Uppe i Edsbyn så fick vi träffa världens sötaste 4,5 månaders bebisen Daniel. Åka lite jeep i skogen, lite fyrhjuling och myst med pollar.
Roligt se er igen Anneli och Gran.

Hemma igen, var är det man säger, borta bra men hemma bäst. En lång dusch och nybäddad säng, behöver inte säga mer.Cervos

Bellamina

Likes

Comments

Hej

Skulle blivit en lugn dag med spelande och som hundvakt men istället blev det en tur med bogserings bil till Östersund som ligger 2 timmar från stugan.
Glaset spräckte i ena dörren på bilen när han öppnade andra dörren i morse mitt från ingenstans. Otur kan man säga, så blev en dag ute på vägen. Men ändå haft skoj och sett storsjön, där storsjödjuret ska finnas och även varit på dollarstore för första gången.
Kvällen spenderas med hundmys och godis.

Cervos

Bellamina

Likes

Comments

Hej

Ännu mera skoteråkning och även jag fick köra, men då minstingen som inte går lika fort. Blev hamburgare och solning i snögrottor.

Cervos

Bellamina

Likes

Comments

Hej

Har nu tillbringat en andra typ tredje dag här uppe i Jämtland. Blev ännu en skotertur, men fasiken så mycket häftigare, höll på trilla av ett ex antal gånger och backarna upp var fräna, då menar jag raka backar rakt upp. Stod upp bakom skotern vid guppen, så när man ont i bena.
Även ätit goda kålbullar stekta på murika, och bastat och åskådat naken sim i snön.

Cervos

Bellamina

Likes

Comments

Hej

Har man tillbringat första påskafton i Jämtland med massa snö, skoteråkning, massa god mat och påskägg leken. Tillsmans med pojkvännens familj och deras vänner, riktigt trevligt.
För en stadsbo som mig är det en annorlunda upplevelse, men super mysigt. Snön och fjällen är amazing.

Cervos

Bellamina

Likes

Comments