Idag var jag med min kompis Vanessa och sedan ledde jag ett barnkalas i stallet. Tänk dig att du fyllt år och vill ha kalas, sen vill ni ha kalas i stallet. Då brukar man rida 30 min och då kan ju inte alla rida och dem behöver en ledare var som håller i hästen hela tiden. Det var jag, Nellie min kompis och hennes lillasyster Meja ( också min kompis ) ledde också .

Det är bara sånna som kan ha kontroll med hästar, rider och gått utbildningen som får leda.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Hej på er! I helgen var Thomas Nordahl cupen och det var jätte kul och gick jätte bra! Under första natten gick min luftmadrass sönder så på lördagen fick mamma köpa en ny och så kom hon och Ann-Sofi och blåste upp den😹.Men iallafall idag är det måndag och min fotboll har uppehåll just nu. Ikväll ska jag rida så nu ska jag äta middag👑

Likes

Comments

I det här inlägget kommer jag berätta lite om mig själv. Jag fyller år 27e februari och mina hobbys är fotboll och ridning.

Av jul och halloween gillar jag såklart jul mest. Min favoritmat är som alla andras tacos men sedan är det också majssoppa om det är mitt gamla dagis recept. Jag har 3 katter, har haft väldigt VÄLDIGT många katter innan och 6 kaniner innan men inte samtidigt då.I helgen kommer jag och mitt fotbollslag spela Thomas Nordahl cupen i Örebro. Jag och Vanessa kommer åka tillsammans till Örebro så vi är där 19:00 då man skulle vara vid skola vi ska bo på. Så jag hoppas mina nya fotbollsskor hinner komma innan fredag. Tror dem kommer komma imorgon eller på torsdag.

Aja vi ses i nästa inlägg!

Likes

Comments

Tjeeena! Detta är mitt första blogginlägg. På den här bloggen kommer jag lägga ut saker om mitt liv så ni kommer få lära känna mig på vägen. ❤

Likes

Comments