Jag ligger i din säng, jag har varit här i en timme nu och det enda du har sagt är hej (efter att jag sa de först) och svarat ja när jag frågade om du hade cigg. Du sitter vid din dator och det känns som jag dör inifrån. Om det här är allt som blir kommer jag dö.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Du försvinner flera veckor efter att vi träffats.


Jag ser dig inte.

Jag hör inte från dig.

Det är nästan som du inte finns.

Ibland känns det lugnt, mesta dels av tiden gör det mig galen.


Jag stirrar på ditt namn på min mobil.

Jag letar efter spår på min kropp på alla ställen du kysst mig.

Jag söker efter dig i varje kille jag har sex med.


Jag försöker med allt:

Jag ger dig utrymme

Jag berättar skämt

Jag skickar dig sexiga bilder


Nu vet jag att du bara kommer tillbaka när du känner för det. Men även då känns det aldrig som att du väljer mig.

Jag är inte okej med det, men älskling jag lämnar alltid dörren öppen för dig.

Likes

Comments

Jag minns att veckan innan vi gjorde slut och jag satt och grät i mitt rum, mamma hade kommit in och frågat om vi hade gjort slut för att jag hade suttit inne på mitt rum och gråtit i snart två timmar. Jag skakade på huvudet och sa att vi inte hade gjort slut men att vi båda någonstans visste att det var över fast ingen av oss ville att skulle att det skulle ta slut.

Innan vi brukade ta droger och supa ner oss i alkohol brukade du alltid säga att vad som än hände så visste vi vart vi hade varandra men den här kvällen gjorde du inte det. Vi var hemma hoss din kompis hus där vi hade kysst varandra för första gången för ett halv år sedan. Vi hade låst in oss på toan så där som vi gjorde ibland när vi inte orkade med den höga musiken och alla våra fulla vänner och jag kollade på dig och jag behövde inte ens säga det för du fattade. Det var sista kvällen vi var tillsammans.

Nu på en parkbänk i Östermalm såg jag dig med en annan tjej och du kysste henne precis som hon skulle gå sönder närsomhelst, precis sådär du brukade kyssa mig och jag satt där med frusna fingrar och tänkte att jag skulle dö om jag såg dig kyssa någon annan igen.

Likes

Comments

Jag ligger raklång på kommendörsgatan och inväntar telefonsignaler. Numret i telefonboken heter ”RING EJ” men jag har redan slagit det fyra gånger. Det är tidig vår och jag har vinterskorna på, dubbla strumpor och ett hål i hjärtat. Vet inte vad klockan är men det är mörkt ute.

Tidigare under dagen har jag varit på citysjukhuset på grund av sprickor i hornhinnan.
– Har du spacklat taket på senaste tiden?
– Nej, inte i hela mitt liv.
Och läkaren fick något oroligt i blicken, ställde stolen åt sidan och satte sig på knä bredvid mig och sa att jag inte skulle gråta för mycket, att ögonen behöver vila ibland. Sedan fick jag en utskrift för ögonsalva som lagar ögonen men inte hjärtat. På vägen ut tog jag ett donationskort. Om jag skulle gå sönder kan ju någon annan bli lite lycklig. Varsågod en lunga. Jag kan ju ändå inte andas.

För tre dagar sedan sågs vi på en bar. Jag hade övat så länge innan. hej hur är det mår hon bra är ni lika kära trivs du du på ditt nya jobb vad fin du är i håret röker du fortfarande minns du alla gångerna vi stal öl ihop på mörka klubbar att jag alltid åt frukost i ditt knä minns du när vi var så jävla kära i varandra.
Men han ville inte förstå.
– Du gjorde slut med mig.
Och jag spillde ut en öl över bordet och raderade hans nummer framför honom fastän vi båda visste att jag kunde det utantill.

För två dagar sedan ringde han.
– Hej, jag tänkte komma förbi och hämta några grejer hemma hos dig.
– Javisst, jag ringer när jag är hemma.
– Det är nog bättre om du ställer ut det ikväll så tar jag det imorgon.
– Men varför då?
– Därför att det finns ingen anledning att träffas.

Igår: kom online på msn nu för i helvete jag vill inte ringa jag vill inte vara desperat jag vill inte.

Och nu. På en gata mitt i natten på Östermalm svarar någon på andra sidan.
– Men kan du sluta ringa mig?
– Hej det är jag. Jag ligger på Kommendörsgatan och kommer dö om du inte hämtar mig.
– Vad snackar du om?
– Jag ligger här nu, raklång på gatan.
Och jag hör hur han lämnar rummet för att inte störa hon som ligger bredvid. Hur han trycker telefonluren närmare läpparna och viskar,
– Om du inte ställer dig upp så kommer du bli överkörd. Fattar du inte det? Du kommer dö och jag kommer inte att gå på din begravning för att jag kommer skämmas så jävla mycket över att jag inte räddade dig. Fattar du inte det? Fattar du inte att jag inte kan rädda dig hela jävla tiden?

Och det ligger en flicka i hans säng som jag inte vet vad hon heter i efternamn men jag vet att han älskar henne. Jag ligger raklång på Kommendörsgatan med sprickor i hornhinnan och ingen bär mig hem. Jag är tjugotvå år och han räddar mig inte längre och det kommer ta fem teatrala överkörningsförsök och lika många ögoninflammationer till innan jag förstår det. Förstår att ögonsalvor utskrivna av cityakuten lagar hornhinnor men aldrig hjärtan.

Likes

Comments

Jag har tänkt på att jag bara skriver när jag är kär eller håller på att falla isär. Just nu gör jag båda, jag är så jävla kär att det känns som jag kommer gå sönder närsomhelst.

Likes

Comments