Hujeeeeda mig sikken dag.
Sov till kl 13, vaknar upp med halsont, så
fick avboka passet på gymmet.
Åkte till Söder för att hämta ut min jacka på kemis, på tok för dyrt och jackan blev inte ens ren. Jävla helvete. Hänger sedan på syrran ut till Åkersberga för att hälsa på en vän, står i bilkö i 2 timmar och får sedan vända pga hennes son blivit spysjuk. Hoppar av på Gärdet på vägen tillbaka, ligger nu under täcket på Linns 22 kvadrat och har det bra..
Ciiiiao Bella

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ysch...jag fryser tassarna av mig.
Ledig idag, mycket uppskattat efter en helg full med jobb+ utgång. Jag och Linn delade på en box vin i lördags, tog en taxi till Collage för att shake som ass. Stureplan i all ära men det är inte där jag har som roligast. MEN det var helt ok.
Ska snart dra av mig min varma Onepiece och traska ner till gymmet. Är sugen på att styrketräna idag!
Har väl inte direkt något mer på hjärtat att förmedla så lika bra att sätta punkt.

bLa


Likes

Comments

Ok. Det här är säkert mitt 5673:e försök att starta bloggen igen. Man börjar ett tag sen tröttnar man. Men det är ju faktiskt ganska kul. Och jag är ju faktiskt ganska hyfsad på att uttrycka mig i skrift. Så varför inte utnyttja det? Och om så en enda människa väljer att följa mig så är jag mer än nöjd. Jag är ju trots allt bara en vanlig bond tös som lämnat allt hemma i Småland förutom min ödmjukhet och en bred dialekt, för att trängas i Stockholms rusningstrafik, följa den oskrivna regeln att stå längst till höger i rulltrappan, för att sedan uppleva kaoset då alla ska på tunnelbanan samtidigt istället för att låta folk kliva av först.

bLa

Likes

Comments

Startade denna dag med att försova mig, vilket ALlDRIG händer mig annars. Klockan ringde inte och jag vaknar av syrran imorse 06.22 och jag brukar gå till bussen 06.20! På med kläder, fräscha till och och sedan skjutsade Tilda mig till jobbet, kl 06.51 stämplar jag in! Gick hem från jobbet kl två sen dess har jag sovit på soffan och vaknat nu, har nog lite sömn att ta igen haha. Nu ska jag städa och sen blir det gymet:)


Likes

Comments

Tackar och bockar för en extremt lyckad helg!! Igår blev det förfest hos Linn och sedan utgång på Ambassadeur med massa roligt folk! Idag har vi absolut mått vad vi förtjänat.. Lunchade i kungshallen i stan, fikat i sturegallerian och glidit runt lite i affärerna. Kvällen avslutades i soffan framför Beck med syster. Imorgon är det måndag och ny vecka. Förbereder mig för en tuff vecka med väldigt mycket jobb! Vilken tur jag har som trivs så bra och har så bra kollegor iallafall:-) God natt!

Likes

Comments

Älskar att starta veckan med att vara ledig! Vilket jag också förtjänar efter en helg med mycket jobb. I lördags var jag och Linn ute på collage och igår jobbade jag 8 timmar, så idag blev det en lååång sovmorgon. Nu sitter jag på bussen på väg till söder. Lunch med Linn väntar! Ciaaooo BellaLikes

Comments

Alltid lika roligt med måndagar...not
Har iallafall haft en mycket bra helg i Eskilstuna! Jag och Linn tog tåget i fredags kväll och kom hem igår... Vi har bott hos Ville, Krille och Ludvig :) Kollat på hockey och tagit det lugnt på dagen och partajat rejält fredag och lördag kväll!
Nu är det måndag, ny vecka med nya möjligheter. Ska köpa nya tv i veckan, jobb nästan varje dag men bästa av allt är att jag kan sätta igång med träningen igen efter en lång förkylning och jag är as taggad!

Likes

Comments

Bad updating...igen
Vad har hänt på senaste tiden då? JO Linnsy har skaffat egen lya på telefonplan, jag har kommit på att Collage är Stureplans bästa nattklubb (efter utecompaniet på sommaren), jag har varit på dejt, vridit tillbaka klockan en timme, åkt räkbåt med syrran som har resulterat i en förkyld och febrig isabell som just nu ligger på soffan och tycker synd om sig själv..
Om sex dagar har jag varit stockholmare i ett år, fan vad tiden går fort... Men jag ångrar mig inte en sekund, har aldrig haft så här roligt och träffat så mycket folk som nu.
Till helgen åker jag och Linn till Eskilstuna och hälsar på vårt kära alanya gäng! Kommer bli hur bra som helst:))

Likes

Comments

wooppss, har helt glömt bort att uppdatera! ändring på detta.

Vad har hänt i mitt intressanta liv de senaste dagarna då? JO: Jag har jobbat, Linn har fått en fin lägenhet på Telefonplan, jag har spenderat 6 timmar på akuten i Huddinge, hängt på stan med Sabina och festat järnet med Elina (som är en kopisa av Veronica Maggio). Igår tog vi varsin Mojito på Fridays, sedan trippade vi vidare till Cafe Opera där folket inte var blyga på att bjuda i baren, ja man tackar. Två öl, Två glas vin, en redbull vodka och en shot sen var Isabell bra i gasen. Tog taxi till White room (även den fick vi betald, hehe) och fortsatte kvällen på denna överskattade krog. Blev bjudna på en shot i baren sen drog vi på efterfest någonstans vid KTH...Klockan halv sex i morse går två fulla tjejer till tunnelbanan för att åka hemåt...alltid lika roligt att möta folk som åker till jobbet när man själv kommer direkt från krogen! Den kommande helgen får bli lugn, jobb jobb jobb, mys och ett besök på ikea var det tänkt att hinnas med. Nej nu ska jag sätta punkt, kolla på Idol och sen sova!!!!!!!!!

Likes

Comments

Jäääla pissväder...allmänt konstig dag då allt ska hända, somnade som en stock efter jobbet och vaknade efter två timmar. Rundade av denna dag med ett svettigt spinningpass och nu snart bonde söker fru. Imorgon är det torsdag och efter torsdag kommer fredag! Långledig, löning och finbesök från Småland av min kära tvillingbror och bästa killkompis. Det blir en helg med utgång, shopping, 30 årsfest och bio...Great:-)

Likes

Comments