I vanlig brist på bilder får ni ett par selfies från helgen och bild på lördagens tacomiddag.

Jag har känt mig smått uppstressad de senaste dagarna, även om jag egentligen inte har mycket mer än vanligt i skolan just nu. Blev inte jättemycket paus till helg då jag var i skolan till 17 i fredags och sedan var tillbaka på söndagen halva dagen för att skriva klart mitt PM. Behöver mina lediga helger känner jag, blir för mycket i huvudet när skolan tar för mycket av ens tankar.

Håller på att skriva att söka sommarjobb för fullt också och det är ju en stress i sig. Sugen på att testa något nytt och få lite mer erfarenhet men känns smått lönlöst när man inte har några bra meriter att komma med. Skickat ett par ansökningar i alla fall och ska fortsätta söka lite fler olika jobb.

Sitter atm i biblioteket och har gett upp plugget för dagen. Ska ta och cykla hemåt och ta mig till gymmet istället. Inget ger lika mycket motivation till att träna som långa dagar av stillasittande med ansiktet i en bok har jag märkt.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Uppsala har visat sig från sin bättre sida denna vecka med soliga dagar. Jag har börjat få vårkänslor fastän det bara är mitten på februari än. Längtar så efter ljus och värme.
Igår tog vi en kort promenad i solen på lunchen för att få njuta av vädret en aning och inte sitta instänga i skolan dygnets alla ljusa timmar. Slutade med att vi stod fascinerat och tittade på alla änder i svandammen.
Hade seminarium till klockan 17 som vanligt på fredagar så jag tog mig sen iväg direkt och hälsade på Alice i nya lägenheten. Kasst att vi fortfarande bor 20 min cykelväg ifrån varandra.
Ser fram emot en lugn helg nu som jag bara kan ta som den kommer utan några planer☀️

Likes

Comments

Haft en skön helg med syster som kom ner hit till Uppsala i lördags. Köpte mat från sushistället som ligger precis bredvid lägenheten, köpte godis från hemmakväll och åt chips och dipp framför mello. Mycket välbehövligt med lite ledighet och umgänge efter alla långa pluggdagar.
Fick pepp av Emilia att våga färga mitt hår också så det blev en liten makeover. Jag har velat göra något åt färgen så länge nu med inte kunnat bestämma mig eller våga göra det. Köpte hem färg och blev brunett tillslut. Riktigt nöjd med resultatet, så värt🙏🏻

Likes

Comments

Lyckligtvis hade allihopa lyckats bra med tentan och det firades med ”pubrunda” vet inte om man kan kalla det pubrunda när vi bara hann med två pubar dock? Roligt var det i alla fall så jag är glad att jag pallrade mig ut trots att jag var väldigt slut efter dagen och otaggad på att gå ut i kylan igen.
Sjukt tacksam för hur mitt liv ser ut just nu ändå. En termin in på utbildningen jag länge haft som mål att gå, och bra går det. Lyckats träffa massa härligt folk och trivs verkligen här i Uppsala. Ibland måste man stanna upp en stud och se allt man har. 

Likes

Comments

Hej på er!
Denna vecka har gått så fort, delvis för att jag stannade i Hedemora tills måndag, delvis för att det varit mycket plugg som fyllt dagarna. Det har inte varit så farligt som jag trott att bo själv nu när Sebbe är bortrest heller när dagarna flutit på.
Idag var dagen då vi äntligen fick resultaten för första terminens tenta på juristprogrammet. Jag var jäkligt nojjig inför detta då tentan inte alls kändes bra. Har kollat studentportalen var tionde minut idag för att se om resultatlistan publicerats än. På eftermiddagen kom den äntligen. Jag hade verkligen överskattat svårighetsgraden av tentan och trodde att jag hade stor risk för underkänt. Jäkligt nöjd när det visade sig att jag fick BA (vilket motsvarar VG). Känns så bra att veta att jag kan släppa termin 1 och slipper omtenta i augusti. Att jag dessutom fick högre betyg än godkänt var riktigt skönt, hade inte varit helt nöjd med ett godkänt betyg även om det vore lättnad att slippa omtenta.
Nu ikväll ska vi ut och fira genom en pubrunda bland Uppsalas nationer. Imorgon kommer syster på besök också. Kommer bli en bra helg 🌟

Likes

Comments

Hej på er!
Efter en hel del strulande med tåg kom jag äntligen hem till Hedemora i fredags. Skönt med en Hedemorahelg. Igår blev planen att gå ut men de planerna sket sig då hotellet fick hålla stängt. Förfesten var mysig i alla fall, kolla hur fint Claudia gjort liksom. Rätt skönt ändå att komma hem tidigt och slippa vara bakis idag.
Har turen att inte ha något schemalagt imorgon först på eftermiddagen så stannar i Hedemora en natt till.

Likes

Comments