Men vem räknar?

Så är min semester i Sverige slut. Jag är tillbaka i Brest och här ska jag vara kvar till födseln då jag ska föda här i Frankrike. Stressen jag har haft över det har lagt sig och jag har accepterat att det är såhär det är.

Så nu är det förberedelser för vad som komma skall. Jag har handlat det jag tror jag kommer behöva.. Börjat packa förlossningsväskan och nu väntar jag bara på lite saker som ska skickas från Sverige. Sen är jag helt redo. Ja det är ju 30 dagar kvar, men vem räknar liksom...

Min semester i Sverige skulle bli avkoppling, lite träning, mys med vänner och äta god mat. Det blev inte helt som jag tänkt mig. Men jag har njutit.
Mitt i allt valde vi att sälja våran lägenhet i stan för att vi vill köpa sommarhus. Vi hade en 2:a och nu när familjen blir större så känner vi att vi vill ha ett ställe där vi kan vara på sommaren och vintern när vi är hemma.
Allt gick väldigt snabbt så det gällde ju att packa ihop alla grejer. Så träningen dom veckorna blev trapporna upp till vinden och tillbaka. Men nu är lägenheten såld och vi har köpt ett sommarhus. Jag längtar redan till nästa sommar där.

Min mamma och syster hade styrt upp en babyshower också. Så mysigt att träffa många av vännerna och även om jag legat med migrän hela dagen så fick jag så mycket energi av att träffa alla.

Jag har även haft andra projekt som har stressat mig en del, det har varit väldigt roliga saker men det har tagit en hel del tid. Men jag har också fått spendera tid med vänner och familj så det har varit underbart!

En av mina vänner fick också barn under tiden jag var hemma så det blev en tripp till Danmark för att träffa hennes prins. Och det lugnade mig så att se henne vara mamma till en då 3 veckors bebis. Att det var så naturligt. För jag är inte så orolig för förlossningen men jag är orolig för livet efter. Hur kommer jag vara som mamma?


Hann träffa Johanna i Malmö också

Tog inte så mycket bilder från babyshowern då jag hade så trevligt. Men här var några

En av få gångerna jag kunde träna. 4,5 km löp med lite småvöningar vid sidan

Så att nu vara tillbaka i Brest är väldigt avslappnande och helt plötsligt rullar jag tummarna och försöker hitta något jag kan göra. Så har ni tips och ideér så tar jag gärna det!

Jag var på kontroll direkt när jag kom hem och då sa barnmorskan att jag måste ta det lite lugnt för min livmoderhalstapp var lite kort. Så ingen träning och inte stressa runt för mycket nu i två veckor. Snart är dom två veckorna över och jag kan börja träna igen eller leva normalt.

Men jag har tagit det lugnt, jag har inte tränat på 4 veckor och aktiviteterna har varit att jag målat klart mina tavlor, städat ur lite skåp, bakat bröd, handlat allt till mig och bebisen och gått väldigt korta promenader.

Snart är han här, tiden går väldigt långsamt och just nu är graviditeten väldigt jobbig. Just nu förstår jag inte dom som älskar att vara gravida. Första 6 månaderna var ju hur lätta som helst men sista 2 som varit nu har varit hemska. Migrän som kommit och gått, hugg i sidan när jag bara promenerar som gjort att jag inte kunnat planera dagen, träningen går inte att utföra på samma sätt, kläderna blir mindre och mindre och humöret går väldigt mycket upp och ner.


Men det kommer ju något fantastiskt av detta så jag får acceptera det och förhoppningsvis är det inte långt kvar tills vi får våran lilla prins ut i livet. Jag längtar!

En av aktiviteterna just nu. Prova babysjalen och lära sig hur man knyter den

Gillar

Kommentarer

Eva
Eva,
Så roligt att jag hittade hit och att du har en blogg! Hoppas du hinner med att blogga även sen bebisen anlänt. För nu när jag skriver har han kommit så Stort Grattis till bebisen! Det kommer att gå bra att vara mamma, den rollen växer man in i.
Ifall mitt meddelande till dig på kontaktsidan inte kom fram vill jag också säga att jag har just lyssnat på ditt Sommar i p1 och tyckte det var så bra. Blev förvånad över hur du upplevt med din vikt, jag har alltid tyckt att du är så fin.
Gillar handboll och älskar att se dig spela, det känns tryggt när du är med. Du är bäst!
Kram!
klingjulia
klingjulia,
Så roligt att kika in på din blogg och få läsa om ditt liv som blivande mamma och kombinera det med elithandboll! Har alltid följt dig under mästerskapen! Lycka till med allt! Kram <3nouw.com/klingjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229