Han tar min energi

Så nu är man tillbaka i Brest efter en välbehövlig paus. Jag har varit i Brest under hela graviditeten och när jag fick veta att jag ska föda i Frankrike så tänkte jag att jag måste passa på att komma hem lite. Eller njuta av lite ledighet.
Så jag har inte varit så uppkopplad på sociala medier, inte tagit så mycket foton, knappt tränat och verkligen bara kopplat av. Såklart så har jag inte legat helt på latsidan men träningen har bestått av promenader och kanske 10 träningspass på 3,5 vecka. Undra när det hände senast?

Den 13 mars åkte vi från Brest till Stockholm där vi skulle gå på Eldsjälsgalan. Vi hade bestämt mig för att gå innan vi visste att Loui Sand skulle få pris så det var ju en kul överraskning att han och Jamina skulle vara där. Kände även några till vilket alltid är skönt. Är inte den bästa på att mingla runt. Galan höll på ett bra tag och Loui var sist med att få sitt pris. Att höra motiveringen och sedan se hans intervju som spelades upp på storbildskärm gjorde att man fick tårar i ögonen. Så värd detta pris!

Efter detta bar det ner till Göteborg för att bara hämta våran bil och sen vidare ner till Ystad där vi skulle bo. Vi lånade min sjukgymnast lägenhet som dom hyr ut och det var väldigt skönt att ha sitt egna när man ska vara hemma så länge. Så dagarna där spenderades med lite lite träning, goda middagar hos hans familj som jag spenderat massa tid med under mina små skadeperioder. Men då Linus pluggade inför sin tenta så tog jag tillfälle att besöka lite vänner. Det blev några turer över till Danmark då nästan alla bor där. Maria var i Köpenhamn så det var perfekt att träffa henne en sista gång innan hon blir mamma, Westberg i Malmö och kanske sista gången jag fick se henne innan hon blir mamma också. Ja, jag har tajmat min graviditet perfekt med mina fina vänner. Sen åkte jag även över och besökte Marit. Var längesen jag träffade henne och var skönt att spendera lite tid med henne i hennes sommarhus. Grillade pizza och gick promenader längst stranden.

Efter Linus tenta så hade vi planerat en resa till Gran Canaria. Som jag sett fram emot detta. Var i stort behov av lite D-vitamin. Vi hade bra väder hela veckan. Gick morgonpromenader och bara njöt av vädret. Här är nog första veckan jag känt att graviditeten påverkat mig Lillkillen har ju börjat röra sig som en galning och vissa dagar fick träningen som var tänkt bytas ut mot en liten tupplur. Jag har även börjat få ont i höfterna när jag sover så barnmorskan sa att jag får dra ner lite på löpningen och byta det mot cykel eller annat som inte belastar så mycket. Han tog så mycket energi och även om jag vilade en timma på dagen så var jag helt slut på kvällen. Men då är det ju skönt att veta att man inte måste vara pigg och inte måste göra sina pass som man alltid är så van vid.

Efter några dagar börjar man ju sakna vardagen. Få handla sin egen mat, laga sin egen mat och komma in i sina rutiner igen. Så även om jag mådde bra så började man sakna hem.
Vi hade även en resa till Bukarest planerad och vi hade 12 timmar hemma innan vi skulle iväg igen...

Men det bästa med dom 12 timmarna var att jag fick träffa min syster som varit borta och jobbat i 6 månader. Blev en kortis men jag längtar redan till jag får se henne mer i maj.

Nå ja, Bukarest. Vi skulle se kvartsfinalen i Champions League mot Metz. Jag har ju sett Metz under denna säsongen och med tanke på Bukarest alla skador så hade jag nog tippat Metz som vinnare. Det var en svajig match med mycket tekniska fel och en väldigt ojämn nivå. Metz vann till slut med fem mål.
Men det bästa var att träffa alla igen. Bukarest var en väldigt bra period i mitt liv. Såklart glömmer man att det fanns jobbiga stunder med. Men fansen och lagkompisarna har alltid betytt något speciellt. Så att få träffa team Bella igen och gamla lagkompisar var verkligen underbart. Såklart hängde jag med Hagge varje dag och det var också skönt. Man ses ju alltid några gånger pga landslag men nu kommer man ju inte göra det så det var skönt att få lite tid med henne utanför handbollen.

Så som sagt, ganska hektiska men ändå lugna och skönt veckor. Nu är jag tillbaka i Brest och ska bli kul att träffa laget imorgon. Dom har full fokus på kvartsfinalen mot Chambray som spelas borta först och sen hemma. Jag har även lite barnmorsketider planerade och snart är dags att börja fixa för lillens ankomst. Jag åker nämligen till Sverige snart igen och är hemma nästan hela maj. Sista tiden i Sverige och sista myset med familj och vänner.
Barnsängen är köpt och lite kläder men det är nog också så långt vi kommit ännu. Men även om tiden går snabbt så är det ju en hel del dagar kvar. Men som jag längtar!

Så är man tillbaka till träning och vardag. Fokus styrka men även intervaller i den mån jag klarar.

Gillar

Kommentarer

Sabinamaluhija
Sabinamaluhija,
Vilka mysiga bilder 😍nouw.com/sabinamaluhija
nira
nira,
Jag vill dela mitt underbara vittnesbörd om hur jag kom tillbaka till min man i mitt liv tillbaka, jag vill berätta för folket i världen det finns en riktig stavningskaster online och är kraftfull och äkta, hans namn är Baba Wale Wiseman, han hjälpte jag nyligen att återförena mitt förhållande med min man som dumpade mig, när jag kontaktade Wiseman kastade han en kärleksspell för mig och min man som sa att han inte har något att göra med mig, ringde mig igen och började be mig. För alla som läser den här artikeln och behöver hjälp kan Wiseman också erbjuda alla typer av hjälp som återförening av äktenskap och förhållande, botning av alla typer av sjukdomar, rättsfall, graviditetsspell, vi är nu väldigt nöjda med oss ​​själva. Wiseman får honom att inse hur mycket vi älskar och behöver varandra. Den här mannen är för riktig och bra. Han kan också hjälpa dig att fixa ditt trasiga förhållande. Jag hade min man tillbaka! Det var som ett mirakel! Ingen äktenskapsrådgivning och vi gör det väldigt bra i vårt kärleksliv. Kontakta den här stora mannen om du har något problem med en bestående lösning
via e-post: babawalewiseman01@gmail.com
WhatsApp: +2348129806153
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229