Hej, har ni tänk på hur tråkigt det är att vara som normen? Liksom dra på dig en rosa tröja och en blå jacka och du kommer må bra hela dagen. Tänk dig in i det jag skriver så fattar du, seriöst tänk att det är dig jag skriver om.

Det är en solig dag. Klockan för nog inte mer än 9 på morgonen. Jag kan inte somna om så jag går upp och tar på mig ett par tajta svarta jeans och en svart tjocktröja. Jag borstar mitt långa blonda hår som är sönder blekt.

Tänk dig istället.

Det är en solig dag. Klockan är nog inte mer än 9 på morgonen. Jag kan inte somna om så jag går upp och tar på mig ett par rosa mjukisbyxor med blåa fläckar på. Jag drar på mig en vit tjocktröja med en Ernhörning som tryck. Jag borstar mitt blåa hår.

Den understa personen har ett mycket mer intressant liv. Den översta skulle ingen bry sig om lika mycket för det är så alla är. Folk kommer följa dig och tycka att du är modig med dom där rosa mjukisbyxorna.

När jag ska gå och lägga mig den dan så har jag ingen lust. Men jag väljer tillslut att lägga mig i min säng med vita påslakan. Allt är vitt. Kuddar, täcke, säng.

När jag ska gå och lägga mig den dan får jag jättelust. Det ser så mysigt ut med de rosa täcket och nio kuddar. Alla filtar har olika tryck med djur på. Allt färgglatt. Kuddar, täcke, säng och filtar.

Fattar ni nu vad roligt man kan ha det med färger. Det ser mycket mer hemtrevligt ut med ett rosa täcke med blommor, eller bara ett lila läppstift.

JAg säger inte att jag har blått hår och rosa byxor. Men jag säger att bryta mor normen ibland är inte fel. Ni märkte ju hur den understa texten var mycket roligare att läsa. Right?

Hoppas ni förstår hur jag tänker och att dom som följer normen absolut inte gör fel utan att ni får förhoppningsvis ett roligare liv om ni försöker. Taco hejBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Förlåt.

Förlåt till alla mina vänner som jag inte stöttar när dom behöver det som mest. 

Förlåt till mig själv för att jag låter mig själv göra saker jag inte vill.

Förlåt för att jag är jag.

Förlåt för att jag förstör er.

Förlåt för att jag lägger mig i. 

Förlåt.

Om ni läste titeln så vill jag bara påminna om att det finns inte. Ingen anledning för någon egentligen att leva. För om jag inte hade fötts så hade ingen saknat mig. Ingen hade behövt mig. Så är det för alla. Det finns inget syfte med att leva. För allt skiter sig bara i slutändan ändå. Man förlorar dom man älskar och byter ut dom. En vän jag har nu kommer inte finnas kvar. Inte finnas kvar i mitt hjärta eftersom att jag byter ut folk. Jag är helt enkelt en känslohora som alla säger. Vilket betyder att jag är helt jävla dum i huvudet. Men alla säger hejdå. Det finns ingen mening med att leva. Högstadiet är roligt. Men det är svårt jobbigt och allt däremellan. Hejdå.

Likes

Comments

Hej, idag i skolan så var det hur tråkigt som helst. Fyfan. Vi hade engelska, matte, svenska, so och bild. De ända roliga va bilden. Men efter skolan så åkte jag och Saga till stan. Vi köpte en present till Sofia eftersom att hon fyller år nästa vecka och jag köpte ett par byxor. Sen åkte vi hem och jag åt på en pizzeria med min pappa och min bror. OCh nu ligger jag här i min säng som vanligt. imorgon ska jag på teater med mamma och ja. Vad mer? Tack å hej <3

Likes

Comments

Hej, idag var ja i skolan som vanligt. Det finns inte mycket att säga. Men iallafall första lektionen hade jag idrott. Vi hade såhär betygssamtal och sen fick vi göra lite vad vi ville. Sen hade jag matte. Skittråkigt, liksom vad annars? Det är matte. Efter det hade jag lunchrast. Jag och Sofia gick till affären. Efter det hade jag spanska och det är något så otroligt tråkigt fy. Sen hade jag studiepass och jag kommer inte ens ihåg vad vi gjorde. Sen hade jag musik och vi fortsatte grupparbetet med ett band osv. Och efter det hade jag svenska. Vi gjorde absolut ingenting på svenskan. Och nu har jag åkt hem. Jag har pantat lite burkar å skit. Nu ligger jag i min säng, kollar youtube och ​skriver lite. That's it. De var denna dagen. Imorgon händer det mer. Puss å hej. :)

Likes

Comments

​Hej, mitt namn är Bella och de finns nog inte så mycket intressant med mitt liv. Idag var första dagen i skolan. Efter jullovet så såklart. De finns nog inte så mycket att säga om det. Det var roligt att träffa alla men lektionerna var nästan helt som vanligt. Imorgon måste jag gå upp jättetidigt eftersom jag är hos pappa och han bor ca en timmes bussresa från min skola. Min buss går då 06:05 och då är jag ändå i skolan cirka en halvtimma innan alla nadra kommer. Men imorgon så ska jag städa mitt och Idas skåp på morgonen eftersom att vi delar på två skåp brevid varandra. Det är inte mycket att prata om just nu. De blir nog mer om ett tag men jag borde iallafall få ihop något varje dagtills det händer något. Borde jag ha en speciell tid som jag lägger ut ett inlägg varje dag? jag vet inte riktigt vad jag mer ska skriva om så det blir inget mer. Hoppas ni får en bra dag. Hejdå <3

Likes

Comments

Hej, jag heter egentligen Mirabella men oftast säger folk Bella eftersom att jag tycker om de bättre och de är enklare att säga för många.

När jag började skolan och jag var 6 år så tyckte jag om skolan. Det var roligare än dagis i förskolan men när jag skulle börja ettan blev de svårare. Vi tjejer var en grupp och de var en eller ibland två tjejer i klassen som vi stötte ut. Det var många konflikter. Jobbigt för en 7 åring. Sådär höll det på tills jag slutade trean. Då sa min mamma att den skolan jag gick på kanske inte va så bra. Så när jag skulle börja fyran bytte jag skola. Det var inte många i klassen vi var sex stycken i fyran. Därför hade vi en "trefyra" vi var alltså blandat alla treor och alla fyror i en klass. Jag kände ingen i trean men klickade snabbt med många. Den skolan var bra i cirka ett eller två år. Sen började en ifrån min gamla skola i min nya klass. Han var lite som han är. Bestämmer mycket, han tror att han är bättre än alla andra osv. De sluatde med att han skrev till mig att jag skulle ta livet av mig och att jag var en hora osv. Jag tror inte ens att han visste vad en hora var då. På den tiden grät jag ofta till söms. De var inte enkelt. Jag kunde inte bara byta tillbaka till min gamla skola för det är inte riktigt så det funkar när man har ett år i skolan kvar. Jag klarade det. Jag gick ut mellanstadiet i en rellativ vänskap med han. När vi gick i sexan så fick vi önska vilka man ville gå med i sjuan. Nästan alla hade önskat tjejerna i en klass och killarna i en annan så det blev så. Inte bara för att nästan alla hade önskat det utan även för de var oftast så vi var med varandra på rasterna. NU går jag i sjuan. Men jag trodde inte att de skulle bli såhär. Valboskolan har många dåliga rykten. Men jag trivs. Vad är de man säger. Tredje gången gillt? Jag hamnade i en jättebra klass som jag tycker om dom flesta. Vi är 7B och inga lärare gillar oss. Det är den ända logiska sanningen. Vi kan vara väldigt högljuda. (oftast ja). Men jag trivs. Det är det viktiga. Jag bryr mig inte om vem jag sitter brevid eftersom att jag kommer överens med alla. Just nu sitter jag på bussen påväg hem från min pappa. klockan är 10:41 och jag mår bra. Ibland saknar folk. Ibland har jag ångest. Ibland får jag en mental breakdown och de suger. Men jag klarar mig igenom det. Jag klarar det. Jag klarar mycket. Mitt liv är bra just precis just nu. Jag älskar det. Jag älskar mycket. Tack.

Likes

Comments

Hej, jag heter Bella Eliasson. Jag är 13 år, och när jag är i skolan så brukar ja vara med mina 3 bästa vänner. Ida, hon är helt underbar. Jag älskar henne över allt annat. Is har jag känt i över 10 år. Vi är kusiner så vi har inte riktigt valt att bli så bra vänner utan de har bara blivit så och nu älskar ja henne jättemkt. Sofia, hon är fantastisk. Sofi träffade jag första gången för några år sedan. Ja kanske va 10 år. Men då blev vi aldrig vänner. Vi spelade handboll tillsammans då. Men eftersom att ja inte var med i laget från början så kände jag inte så många. Efter ett tag så slutade jag i handboll. För ca ett halv år sen så började jag 7an. Då började jag samma klass som Sofia. Och då blev vi snabbt bästa vänner. Saga, hon är världsbäst. Saga träffade jag först gången när vi började 7an. Så henne har jag inte träffat innan dess. Men Saga är nog den roligaste människan jag har träffat. Hon är så otroligt rolig med sina torra jävla skämt. Men ja älskar henne. Så ja. De var nog de ända mitt liv handlade om. Mina bästa vänner. Min familj också. Min familj består av min pappa, mamma, pappas tjej, mammas tjej, min bror, min katt och min hund. Jag har även en till bror. Halvbror för att vara exakt. Pappas sida. Men grejen är såhär. Jag känner typ inte han. Jag har han på snap och vi träffas någon gång ibland men Aja. Min familj och mina vänner är egentligen de ända som betyder någonting. Fuck allt annat. De finns ingen mening med att bry sig om folk jag inte tycker om. Ja behöver inte lägga tid på saker jag inte tycker om att göra. Såklart har jag några fler vänner men dessa tre vännerna är mina bästa vänner. Tack för att ni läser detta och de kan vara så att ja stavat fel på något men va gör de. Tack å puss ;))

Likes

Comments