Helgen

Hej bästa ni! Hoppas ni haft en bra helg. Jag är helt slut, jag har suttit med fotoböcker precis hela helgen. Erik har fått ta hand om Céline hela helgen. Tänk er att jag inte gjort en enda fotobok sedan jag och Erik blev tillsammans, man vill ju ha från alla våra resor. Kände att det verkligen var dags nu, speciellt nu sedan Céline föddes, de bilderna är ju såklart viktigast och det var de som gjorde att jag tog tag i det. Tagit sån tid och jag är långt ifrån klar. Men ska bli så skönt när man har alla fotoböckerna. Erik och Céline är iväg och köper godis till oss nu, ska nog pausa och bara mysa ikväll. Förtjänar jag.

Har iallafall ätit en del gott denna helgen, det har jag hunnit fota iallafall. 😅

Har ni testat detta? Dadlar som jag tagit ut kärnan på och sedan lagt en tesked jordnötssmör och lite flingsalt på. SÅ gott! Man kan även frysa in om man vill men jag gillar de bäst såhär.

Skulle egentligen haft stekt halloumi till detta men brände allt.. Så fick bli tonfiskröra på det jag hade hemma. Gott ändå!

Spagetti med brynt smör. Toppat med tryffel burrata, flingsalt, peppar, olivolja, basilika och tomat. Enkelt men otroligt gott! Och ett glas bubbel till det.

Gillar

Kommentarer